• winnie
    Ezeket a perceket meg szerintem ne számolgasd. Ilyen alapon a 2,5 órás filmet 2x annyiért kellene adni mint az 1 óra 10 percest.

a sorozatok miatt számoltam, de remélem te sem mondod azt, hogy a filmhez képest alig kétszeres áron megjelent sorozatok (melyknek hossza, csak a példa kedvéért 10szeres, VAGYIS ennyivel több idő szórakozási lehetőséget nyújtanak) olyan drágák.

Szerencsére még a moziban sincs igy, 1 film az 1 film... :)

erre térjünk vissza akkor, ha kiadnak egy 14 órás filmet, hogy arra mennyi lenne a jegy:)

A fogyasztó meg igenis olcsón akar DVD-t venni, és egy percig sem érdekli, hogy "tönkremegy" a DVD piac

ezzel egy percig sem vitatkoztam - az enyém amolyan sznobista sirám volt csak, magamat sajnálom, nem tagadom. mindegy, külföldről akkor is lehet mindig rendelni.

Ha neked az a jó, hogy az árak magasan legyenek, mert netán Te is DVD forgalmazásban vagy

direkt írtam, hogy én sem így gondolom. írtam, hogy én is kivárom míg lemennek az árak, csak arra utaltam, hogy a dömpingárazás meg a minőség látványos csökkentése nem a későbbi piacfejlődés érdekeit szolgálja.

(érdekes kérdés lehet, amúgy, hogy vajon mennyi bevételt generál a mennyiségben sokat, de olcsót vásárló, de alkalmi vásárló igénytelen réteg, valamint a minőségért (de csakis azért) áldozni kívánó és rendszeres vevő "sznob" réteg:)

(mindegy, mindkettőt ki kell elégíteni és akkor talán a forgalmazók sem szívóznának olyasmivel, hogy megjelenik egy film/díszdobot, hogy aztán pár hónapra rá ugyanazt kihozzák még több cuccal és szinkronnal (ld. a most megjelenő terminator trilógia), mert azzal csak a vevő fejét *asszák át.