11061354481263081767.jpg
18+ -os képek büntetőpontokat eredményeznek!

SG.hu Discord
  • Broafka
    #54500
    igazából ezt a fajta stílust én sose fogom megszokni vagy szeretni. Nekem ez túl recsegés. Hallottam már ebből ugyan elviselhetőbb verziót, csak valahogy azokról is az jut eszembe, amikor bizonygatják a természet (és mesterséges elemek) zenei képességét, vagyis hogy két kukás fedő, egy kis váltó áram, esetleg mennydörgés milyen jó zenéket tud csinálni. Jópofa, ennyi, fél percig nézi (hallgatja) az ember, hogy wow, ilyenekre is képesek vagyunk, de ennyi, az ilyenekre nem táncol az ember. Nekem ilyen a fejemben ezek a zenék. Rengeteg hang össze-vissza recsegése.

    És ha kérdezik, hogy mi a kedvenc számod, dúdolj belőle egy sort, akkor mit fog nekem mondani az illető? "hát a ghdfgerhgjkfhgerkd, nah azt nagyon szeretem"

    egy szó mint száz, ízlések és pofonok, valakinek ez tetszik, valakinek az (én még ezt a tuc-tuc vagy "dijumvisu" zenéket se nagyon bírom), de amit a videón láttam, az akkor is rémisztő. Vannak nagy bulik, ahol az ember tombol, és rázza a fejét, de itt olyan embereket lehetett látni, mint mondjuk a banner felső sorának 4. embere.