11061354481263081767.jpg
18+ -os képek büntetőpontokat eredményeznek!

SG.hu Discord
  • szando
    jáj IBS téma :D

Srácok én oda járok és bár nem vitatom hogy nincs igazatok sok esetben, ez csak az egyik oldal amit ti itt megemlítetek. Tényleg vannak "sznobok" (bár ezt a szót valaki definiálhatná nekem..), de azért én azt mondanám hogy a másodig évfolyamig ezeknek csak kb. az egy ötöde tud eljutni.. Hogy ennek mi az oka azt már elmondtátok, buták és leszarják a sulit általában.
    A tanítás angolul megy, a pénzügytól a statisztikán át a jogig, éppen ezért az angol szakon a legtöbb ember jó fej, és nem egy buta sznob :) (én ott vagyok :D). Most mindenki tegye fel magában a kérdést, hogy van-e olyan tudása angolból, hogy bírná-e... Aztán kritizáljatok plz :)
    Papír. Hát hasonlítsd össze a gábor dénes diplomával lécci köszi :D Amúgymeg tényleg, nagyon sok kapcsolatot ki lehet építeni, főleg a harmadik, gyakorlati évben, és pillanatok alatt visszakeresed ezt a 400-at, ami nekem még 400, de idén 500 volt jövőre pedig 600 lesz. Marginal analysis - if you know what I mean :)
    Ja btw desigo no offense de neked ki fizeti/fizette a könyveidet, az uv-idet meg a többi sulis költséget? Ugye nem képzeled hogy egy 18-19 éves ember magának tudja finanszírozni az iskolát? Többek között a szülők ezért vannak a gyereküknek a felsőoktatási időszakban.

Dióhéjban csak annyi, hogy tudom hogy az előítélet mindenkiben nagyon erős, de azért nekem, mint egy magát normálisnak tartó :DD ibs-es diáknak elhihetitek, hogy bár vannak sznobok, én se állhatom őket, de a legtöbb ember nagyon rendes, és mindenki megtalálhatja a maga társaságát.
    peace ;)