54968
-
ááááááááá -
vááháh -
-
ovisbuli rulez
-
Aspyrin #5158 mit is mondhatnék... -
-
Tsityu #5156 Nekem herótom van az efféle börtöntőltelék ivadékoktól.
-
Börtöntöltelékből lett rapper. Érdemes egy-két "számát" meghallgatni :) -
ki az az "Oglidzsí"?
[tudatlan?]
-
szando #5153 nemtom láttátok-e már élőben de ez az ember hatalmas :o -
Aspyrin #5152 Remélem ciánnal van tele
-
Mojlepque #5151 Ez érdekes. Nemrég meg azt lehetett hallanni róla valamelyik csatornán, hogy tej érzékenyége miatt kórházba került:D Lehet hogy ez volt az az alkalom?:D -
4500 pont! -
lál ps -
fogyokura? -
oglidzsilidzsilidzsi
-
lol ezek tejet isznak : ) -
Oglidzsí -
:OOOOOOOOO -
Azt már az általánosban is tanítják csak én oda se jártam
sry -
Mar ne is haragudj, de ugy keresi vissza, hogy pl megtanitjak neki hogy kell leirni a "tandíj" szot, bar igaz, hogy anyuci fizeti neki a sulit. -
FFX #5141 :S -
Nah örülök,hogy vannak kivételek!
Azért kifejthetnéd,hogy hogy keresed vissza az árát a befizetett tandílynak! -
Takezó #5139 hihi, hehe, np, nc... -
szando #5138 jáj IBS téma :D
Srácok én oda járok és bár nem vitatom hogy nincs igazatok sok esetben, ez csak az egyik oldal amit ti itt megemlítetek. Tényleg vannak "sznobok" (bár ezt a szót valaki definiálhatná nekem..), de azért én azt mondanám hogy a másodig évfolyamig ezeknek csak kb. az egy ötöde tud eljutni.. Hogy ennek mi az oka azt már elmondtátok, buták és leszarják a sulit általában.
A tanítás angolul megy, a pénzügytól a statisztikán át a jogig, éppen ezért az angol szakon a legtöbb ember jó fej, és nem egy buta sznob :) (én ott vagyok :D). Most mindenki tegye fel magában a kérdést, hogy van-e olyan tudása angolból, hogy bírná-e... Aztán kritizáljatok plz :)
Papír. Hát hasonlítsd össze a gábor dénes diplomával lécci köszi :D Amúgymeg tényleg, nagyon sok kapcsolatot ki lehet építeni, főleg a harmadik, gyakorlati évben, és pillanatok alatt visszakeresed ezt a 400-at, ami nekem még 400, de idén 500 volt jövőre pedig 600 lesz. Marginal analysis - if you know what I mean :)
Ja btw desigo no offense de neked ki fizeti/fizette a könyveidet, az uv-idet meg a többi sulis költséget? Ugye nem képzeled hogy egy 18-19 éves ember magának tudja finanszírozni az iskolát? Többek között a szülők ezért vannak a gyereküknek a felsőoktatási időszakban.
Dióhéjban csak annyi, hogy tudom hogy az előítélet mindenkiben nagyon erős, de azért nekem, mint egy magát normálisnak tartó :DD ibs-es diáknak elhihetitek, hogy bár vannak sznobok, én se állhatom őket, de a legtöbb ember nagyon rendes, és mindenki megtalálhatja a maga társaságát.
peace ;) -
lol -
ezzel most nem modtál újdonságot
amúgymeg 299 :) -
A diploma minőségének szempontjából lényegtelen, honnan van rá pénze. Egyébként nem az ott tanuló diákokat védem, van szerencsém 1-2-t a rosszabbik fajtából ismerni, de maga az iskola tényleg jó. -
hol vannak a képek ? -
abból a 300-ból 280-nak apuci meg anyuci fizeti! -
Bennevan a kérdésedben a válasz. Olyan emberekkel találkozhatsz, akiknek olyan kapcsolatai vannak, amikből akárki akinek van egy kis agya, profitálhat. A szar papírral azért vitatkoznék. Valóban vannak főiskolák, amik szar papírt adnak, de az IBS semmiesetre sem az. Egyébként szerinted mi az oka, hogy évente 300-an kifizetik ezt a nem kevés pénzt? Mindenki olyan hülye? Nem. Ők felismerték ebben az iskolában a lehetőségeket, és meg is van rá a pénzük. -
fejtsd már ki légyszives,hogy hogyan keresed vissza?
csak egy szar papírt kapsz amivel kitörölheted!
Ha utánna sikeres lesz aki ott tanul az azért van mert jó kapcsolatokat épített ki. -
OPM #5130 bocs Marci ^^ -
IBS nem csak egy iskola, hanem egy befektetés. 400k / félév ide vagy oda, többszörösen visszakeresed, ha elvégzed jól. Ráadásul elég szép apparátus áll ezért a pénzért rendelkezésedre. Szép rendezett előadók, külföldi ösztöndíjak, jó tanárok. Ha nekem lenne ennyi zs-m, én biztos elvégeztem volna. -
o_O -
OPM #5127 Szilárd-e vagyok?
-
Takezó #5126 met?:ð -
OPM #5125 én megértem hogy nevet váltott
-
nevetséges -
ezek meg mire haraptak?