11061354481263081767.jpg
18+ -os képek büntetőpontokat eredményeznek!

SG.hu Discord
  • neuro
    #151
    Nem a zene stílusa, hanem a minősége fontos.

    Igazából nekem csak a "partiarc" kifejezéssel van gondom, ugyanis ezeknek az embereknek a 99%-a nem a zene miatt megy el egy szórakozóhelyre, hanem hogy begúgva, betépve csajozhasson. Ezzel egyébként nincs is baj, ha ehhez van kedve, de legalább ne csináljunk belőle "szubkultúrát" (ugyan ezt csinálja egy sima diszkós is, csak nem egy híres dj játsza alá a zenét).

    Egyébként ez ugyan így igaz egy rock koncertre is: ott is minimális a zene értő emberek száma, a legtöbbet kielégíti a boroskóla és hogy taperolhatja a mellette hedbengelő csaj fenekét.

    Mielőtt jön a flém, hogy nem értek hozzá, csak annyit, hogy lassan 15 éve benne vagyok ezekben a dolgokban, mint programszervező, dj és zenész. Látom mi folyik a koncerteken, klubbokban az ország minden táján, és ez elég elkeserítő egy olyan embernek, aki a zenét fontosabbnak tartja, annál, hogy izzadtan és betépve mutogassunk a fotósnak.

    Egyébként pedig az igazi rokkerek és elektronikus zene rajongók sosem fognak egymás torkának esni, hogy melyik zene jobb. Ők már tudják, hogy ezek tökéletesen elférnek egymás mellett, sőt kiegészítik egymást.

    Bocs a sok offtopikért :)