| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
hát nem tudom. persze a fizikát is lehetne örökké csiszolni, de érdekes. eleddig a gtr2 kapott rengeteg 90-98%-os értékelést. teszem azt, akkor amikor megjelent. azóta eltelt egy kis idő. én jobb hangokat, grafikát várnék el, azaz ma ugyanez már csak 70-80% az AI-s hülyeségekkel együtt. a fizika nem avul el. az állandó. vagy neked már akkor sem tetszett? persze értem én hogy a tökéletesség kell, dehát azért maradjunk annyiban, hogy az soha nemlesz az igazi. 0100101 vs valóság.
arról nem beszélve, hogy a grafikát 5-10 év múlva tökéletesre kellene fejleszteni. ahogy elnézem ez még menni is fog... közen és utána csiszolni a fizikán etc.
amúgy a kettő szerintem abszolút nem zárja ki egymást.
van aki matematikával foglalkozik, van aki grafikával. más: érdekes, hogy semmi hírt nem hallani mostanában a simbin tájékáról bármi vérbeli újításról. ami gáz. szvsz. új mod, nah igen, egy új pályával, meg új kocsikkal? ennyi??? wtf. ez semmi.
info kéne még. ha meg ennyit tud majd csak az új mod, és max gtr2 köntösbe öntik nagyon csalódott leszek.
iracing-től sokat várok. nem eget rengető grafikát, de remek játékélményt. :)
más: monza 120%on uncsi. manuális váltóval is már. bmw m3 modban.
valami lehetőség lenne arra, hogy tuningoljak az AI-n? valaki lécci.. :)