• symbol
    jaja, nagyon kíváncsi vagyok arra a gtr evolution-re.. :P
    rem új menü, grafikai tuning, és mégjobb fény, per árnyék effektek, brutkó motorhangok várnak a megszokott fizikával :)

az esőn is javíthatnának :D bár a race 07ben azért szép az ablaktörlő, de tényleg lehetne még mit rajta dobni...

kis hdr se ártana. mármint ha be lehetne kapcsolni.
    ez mind grafika, dehát a fizika az mindig adott. grafikailag kellene fejlődni. és bugokat javítani.

kezdem már megtanulni a manuláis váltást, nemsoká online is nyoomhatnom :D
    az ellenfelek 120 %on is elég össze visszaköröket mennek, nem olyan jó így játszani. néha levágnak 1-2 seccel jobb köröket mint addig, néha sokkal lassabbak... azért ennél mindenképp kiegyensúlyozottabbak a valóságban.

a box személyzeten is tuningolhatnának mert katasztrófa. gtr2ben boxkiállásnál tankolásnál kirak a kamera. nemtom miért, mert a grafika borzalmas úgy. inkább maradnék benn.

közönségzaj sem ártana mondjuk a rajt előtt ha beszűrődne. annó a grand prix 4ben hatalmas feeling volt :D

nagyon ritkán bekerülhetne a pályára akármilyen szar. :) zacskó, akármi. :D mekkora ász lenne :P a valóságban is előfordul.
    meg még nem is tudom... (egy biztos, mivel szimulátorról van szó, nem ártana a belső nézeten csinosítgatni. főleg ilyen kedező hardver árak mellett.) nem is értem miért nincs új grafikus motor. elférne már. aztán ha szaggatna, hát optimalizálják...

tom idő, de megérné.

más: ez a mod tényleg odab*szna, de szerintem elég szerencsétlen időpontban adják ki...

ui: culmone67 féle pályagraf tuningja van alakinek még? nekem megvan pár, de ahogy elnézem neten alig találni az official oldalon meg fizetős lett vagy mi.

hm. (még valami. az időmérőn lehessen gyorsabban gyorítani.) blabla :D