• symbol
    zsír : kössze a linket kiv leszek rá :D
    más: van egy kis gondom a gammel Oo
    amíg nem volt kormányon arcade módban nyomtam, ott az volt a probléma, hogy az időmérőn agyonvertek, míg furamon simán tartottam elük a lépést.

most sim módban megyek dfp-vel, és állítgatom az ellen erősséget 100 és 105 között.
    a proléma az, hogy sokszor az időmérőn (bmw m3-as mód) anderstorpon ezek a lúzerek nem mennek jobbat pl 1:30.100nál mondjuk aztán a versenyen meg a leggyorsabb körük sokkal jobb mint az időmérőn.
    pl 1:29.3.
    de ez ugye változik, de általában a futam leggyorsabb köre jobb az ainél mint az qval-os time.
    néha aztán kifogom, hogy normális időket mennek a futamon is (az odőmérőhöz képest), de így meg elég gáz az erősséget optimálisra belőni.

nemtom ki találkozott már ezzel a problémával, és hogy van-e rá valami megoldás. kicsit gáz, hogy vagy az időmérőn verek sz*rrá mindenkit, a futam meg szoros lesz, vagy ahogy kitalálja a gép, a versenytempőjukat Oo

ui: sok futamot nem toltam végig, haneem elindít, kilép és gyorsítás, vagy verseny befejezése, aztán megnéztem a legyorsabb körüket...

nah előre is kössze :)

ui: tudom, nyomjam online :D de ott még nem tartok, bár bmwvel tegap sikerált egy 1:28:888-at anderstorpon. mondjuk autómata váltóval, és sok apró elfékezéssel, hibűával, de nah :p