| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
zsír : kössze a linket kiv leszek rá :D
más: van egy kis gondom a gammel Oo
amíg nem volt kormányon arcade módban nyomtam, ott az volt a probléma, hogy az időmérőn agyonvertek, míg furamon simán tartottam elük a lépést.
most sim módban megyek dfp-vel, és állítgatom az ellen erősséget 100 és 105 között.
a proléma az, hogy sokszor az időmérőn (bmw m3-as mód) anderstorpon ezek a lúzerek nem mennek jobbat pl 1:30.100nál mondjuk aztán a versenyen meg a leggyorsabb körük sokkal jobb mint az időmérőn.
pl 1:29.3.
de ez ugye változik, de általában a futam leggyorsabb köre jobb az ainél mint az qval-os time.
néha aztán kifogom, hogy normális időket mennek a futamon is (az odőmérőhöz képest), de így meg elég gáz az erősséget optimálisra belőni.
nemtom ki találkozott már ezzel a problémával, és hogy van-e rá valami megoldás. kicsit gáz, hogy vagy az időmérőn verek sz*rrá mindenkit, a futam meg szoros lesz, vagy ahogy kitalálja a gép, a versenytempőjukat Oo
ui: sok futamot nem toltam végig, haneem elindít, kilép és gyorsítás, vagy verseny befejezése, aztán megnéztem a legyorsabb körüket...
nah előre is kössze :)
ui: tudom, nyomjam online :D de ott még nem tartok, bár bmwvel tegap sikerált egy 1:28:888-at anderstorpon. mondjuk autómata váltóval, és sok apró elfékezéssel, hibűával, de nah :p