10998
  • leho94
    Race 06 van meg csak..
  • HUN BECSEHELY
    Kell?Megkaphatod!Cserébe a RACE-ért
  • leho94
    Akkor megkapom a TDU-t ?:D
  • HUN BECSEHELY
    Holnap csatlakozom hozzátok.Megveszem eredetibe.Rászántam magam:)
  • HUN BECSEHELY
    Eredeti Test Drive Unlimited-det elcserélném,GTR2-re.Ha valakit érdekel vegyen fel MSN-re."[email protected]"
  • HUN BECSEHELY
    kösszí szépen
  • SimaSuna #8424
    megkaptam! válaszoltam! üdv! :)
  • SimaSuna #8423
    ha szerzel Serialt..azt kell regelni..nem kell hozzá lemez!
  • kaposi1
    Privi ment.
  • HUN BECSEHELY
    SUNA:Ha szerzek gyári kódót,akkor tudok játszani Online,vagy mindenképpen meg kell vennem?Erre vállaszolj légyszi
  • SimaSuna #8420
    regeltél a HRCre..aktivizáld magad :)
    HRC topikba / HRC oldalon lehet jelentkezni NGT bajnokságra^^
  • kaposi1
    Egy ujjabb gyönyörüségem.
  • HUN BECSEHELY
    Én sem vagyok még PRO,sokaz nyomom a törtet,gyakorolni kell+vettem már Kormányt is:)
    Köszi amugy,hogy vállaszoltál.
  • SimaSuna #8417
    igen játszanak :)
    jófajta neten...csak vannak bénák..
  • HUN BECSEHELY
    Srácok.Egy kérdésem lenne.Érdemes megvenni eredetibe?Nem azért mintha számittana az 5000HUF,csak hogy játszanak-e rajta.Feleslegessen nem akarom megvenni.
  • symbol
    helyesírás ilyenkor már.. khm khm :D sorry, sok volt ma a meló :D
  • symbol
    abszólut lenne, főleg ez a bmw kupa érdekelne :P
    meg hát majd meglássuk :) szerintem csatlakozok :D max az elején a lekörözéseknél megtanulok arra is figyelni :D
    de aztán csak belejövök :)
    kösz az ivitálást, abszolút érdekel a dolog :) most szétnézek az oldalon :p meglesem a videókat is :)
  • SimaSuna #8413
    hát válzotó :)

van hol jó van ahol szar :)
    béla balf*szok jönnek szembe..v kilöknek..
    de van ahol kemény harcok vannak..

ha lesz eredetid csatlakozz a HRChez :)
  • symbol
    hm. hááát okés, csak tudod, negatív tapasztalat, hogy sokan még mindig azzal jönnének nem eredeti a játék akkor meg mit pofázok :D

de te szerencsére nem :) bocsi, rohadt előítélet :)
    hát igen, a manuális váltó elég HC dolog :)
    sokat lassulok vele tuti :)
    kuplungolás viszont gáz, max télleg pedállal :) (g25 vagy buherált, vagy más kormány)
    amúgy gombbal meg ilyenekkel felejtős :)

egyébkétn mesélj, milyen neten? hol milyen időket mész így? mikor érdemes belevágni? belevágnék én kapásból, de azért egy szintet el kéne érni :D
  • SimaSuna #8411
    csak úgy érdeklődtem...magyarom terén...

@ a játék megjelenése óta manuális váltó..CSAK kuplung segítséggel jáccok/háccunk mi HRCsek :)
    de lassan rászokok a manuális kuplungra is :D
    Formula Force EX + Manta joysik home edition szekvenciális váltó :)
  • symbol
    amúgy ha bevágtam már 3-4 pályát lehet elkezdek rajtuk manuáls váltani :P tuti nehezebb, de izgalmasabb is :D bár így sem panaszkodhatok :D elvagyok ezerrel :P majd minden szabadidőm elvitte kapálni :D
    mennyi idő kb átszokni? leváltani tök gáz mondom "féktávon" gondolom :)
  • symbol
    khm. ez nem tom hogy segítene rajtam, de még nincs. :( most elment a zsé kormányra, procira, meg vidkártyára.
    az más kérdés, hogy megvettem eredetiben a gt legendset, és az cseszik 50 fps fölé menni, és különben is sokal pocsékabbúl megy mint a gtr2 szal sz*pás... :/
    ha nem hiszed, (gt legends fórumban most még utánaolvashatsz)

gtr2 2.es élsimítással, 1280*1024-es felbontással szárazban versenyben sem megy nagyon 30 fps alá. (ahol lehet, ott culmone67 1.06-os pálya graf tuningokkal => így anderstorpon is) (mondjuk a visszapillantót kapcsolgatom, amikor aktuális :D)

de szal ez így szép és jó, és megvételre vár :) (1-2 hét még)

más: race 07 után a simbin mit csinál? jó lenne a gtr3 bár az a race07ből kiindulva nem nagyon futna, max csúnyácska látótávolság csökkentéssel :/

ui: ha más okból tetted fel a kérdést, sorry, csak már... :P
  • SimaSuna #8408
    van eredetid?..
  • symbol
    zsír : kössze a linket kiv leszek rá :D
    más: van egy kis gondom a gammel Oo
    amíg nem volt kormányon arcade módban nyomtam, ott az volt a probléma, hogy az időmérőn agyonvertek, míg furamon simán tartottam elük a lépést.

most sim módban megyek dfp-vel, és állítgatom az ellen erősséget 100 és 105 között.
    a proléma az, hogy sokszor az időmérőn (bmw m3-as mód) anderstorpon ezek a lúzerek nem mennek jobbat pl 1:30.100nál mondjuk aztán a versenyen meg a leggyorsabb körük sokkal jobb mint az időmérőn.
    pl 1:29.3.
    de ez ugye változik, de általában a futam leggyorsabb köre jobb az ainél mint az qval-os time.
    néha aztán kifogom, hogy normális időket mennek a futamon is (az odőmérőhöz képest), de így meg elég gáz az erősséget optimálisra belőni.

nemtom ki találkozott már ezzel a problémával, és hogy van-e rá valami megoldás. kicsit gáz, hogy vagy az időmérőn verek sz*rrá mindenkit, a futam meg szoros lesz, vagy ahogy kitalálja a gép, a versenytempőjukat Oo

ui: sok futamot nem toltam végig, haneem elindít, kilép és gyorsítás, vagy verseny befejezése, aztán megnéztem a legyorsabb körüket...

nah előre is kössze :)

ui: tudom, nyomjam online :D de ott még nem tartok, bár bmwvel tegap sikerált egy 1:28:888-at anderstorpon. mondjuk autómata váltóval, és sok apró elfékezéssel, hibűával, de nah :p
  • Szabi1991
    Nascar mod (letöltés)
  • zoolee
    OK, sry:S
  • Dietrich
    FAQ-ban ott van ami kell GTR2-hez.
  • zoolee
    Hali..
    Kerestem Motec i2 -őt, és az 1. az egy rfactor os oldalon jött velem szembe, ugye az is jó GTR hez? mert elméletileg ugyan az.
  • Dietrich
    annyiért már nem veszi senki..
  • Ombika
    Nem kerul az annyiba en pl karikor 40-ert vettem ujonnan bontatlanul,de ha elelmes vagy akkor legtobb helyen 50-ert van!!
  • bardocz
    nem igazán lfs-ezek:)
  • Alexease
    Igen, az az. Ha LFS-ezel, akkor hallanod kellett, mert szerintem ott is igy hivjak:D
    En is csak addig hasznaltam gombon a kuplungot, amig nem volt G25;)
  • bardocz
    blippelés akkor az amikor csak gázfröcsöt adnak,hogy magasabban legyen a fordulat,és ne ugorjon meg az autó? ezt a nevet még nem hallottam:)

gombra meg kuplung,háát,egyedül lfs-ben használom,mert automata ott aztán igazán szar,meg rFactorban rajtnál,mert ott lassan engedi ki
  • Alexease
    Csak blippeles, nem dupla.
    Tobbek kozott ez is a G25 (vagyis a kuplungpedal) elonye, hogy az elvezet melett normalisan lehet kezelni a nyomatekosabb autokat is. Mivel az automatakuplung szar:) Bar amikor meg 2 pedalom volt, akkor is kuplungoltam, de gombokkal, de azert igy teljesen mas:P
  • bardocz
    ugye ezek nem duplakuplungos viszaváltások,hanem csak ad egy grázfröccsöt viszaváltás közben,hogy ne ugorjon meg a kocsi hátulja anyira?
  • Petter Szajmon
    Hát igen ezt elismerem ez egy szimulátor ehhez kormány kell de ha veszek akkor inkább még sporolok egy G25 re . Csak olyan dráááága sok az a 65000FT :(
  • Dietrich
    tudom nem is azt mondtam..hanem hogy akinek telik G25-re az tanulja meg kezelni a kuplungot..ahogy ezt csinálják:
    V8-ban pl.

G25 esetében
  • bardocz
    ezt azért nem mondanám,nem mindenki engedheti meg a g25-öt
  • Dietrich
    pedig ehhez a szimhez kell a kormány..arcade játékok esetében lehet billel..
    G25 megjelenésével gyakorlatilag az automata kuplung sem kell lassan..
  • Petter Szajmon
    Semi-Pro ba viszem és csak a kuplung meg a kipörgér és blokkolás gátlo van bent. Sajna nincs kormányom :(