GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott is nagyon jó, vannak sokan, bár magyarok elég kevesen, de vannak
Megbeszélhetnénk, hogy ott találkozunk és akkor akinek, mondjuk van 10mbites nete, az csinál egy szervert és akkor ott is tudunk jáccani
Kérdésem az volna,hogy nem-e volna kedvünk egy servert bérelni,vagy ha van valakinek szóljon,amiben lehetne indulni billentyûzettel is,és nem kizárólag csak azzal.
Nem tudom,hogy mik ennek a díjjai,de jó volna,ha ez összejönne.
Üdv.
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Nem talaálom A Sakhiri pályát
segitsetek!!Itt nézem ,de nem látom,nogripracing.com!!!GTr v2 F1 2007 !!
http://www.f1mods.ovh.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3&Itemid=3
Korlátozott tõltésü!3 -4 ó4ánként leket egy fájlt kb.
F1 2007 Hez adjatok egy olyan linket ahol megtalálom a pályák nagy részét,mert pálya ami nem jól jelenik meg...levegõben az autó meg ilyen nyalánkságok!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
talán a ctdp-t említették, hogy dolgoznak ezen a layout-on
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Egy pályát keresek. Az rfactorhoz egy igen rendes emberke megtalálta nekem, de az rf-nek nem tetszik az offline része, ezért szeretném inkább gtr2-vel játszani a V8-at.
Na a lényeg, minden pálya megvan csak egy nincs. A Bahrain-nak a rövidbb változata. Nincs meg valakinek? Nem csinálta meg esetleg valaki?
Elõre is Thx.
Downhill!!
Tegnap kaptam innét segitséget ,igy hát bepróbálkozok még egyszer!!
Még mindig Gtr 2 F1 2007 ! Az a gondom ,hogy a betõltõtt track pack pályák kõzûl,van egy kettõ ,ami nem jól jelenik meg,levegõben az autó ,nem jó helyen stb...van tippetek mitõl lehet,mit állitsak,mi nam jó!! köszi
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Tud vki egy tisztességesen mûködõ snettertoni pályát? Nem a régit, és nem is azt ami az nogrip-en van!!! Ez utóbbi cseszik elindulni, mindig kidob a progiból betöltésnél... szóval, ha vki dobna egy használható linket, azt megköszönném.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Viszont az vitathatatlan amit Alex ir jobb a fizikája mint a gtr2-es nek. Tehát ha Online játszanál akkor Rf. Ha off Gtr2.
Downhill!!
nyisd +jegyzettömbel, és a Wheels Visible In Cockpit="0" ,írd át a 0-át 1-esre 😄
(utánna mentsd el, és lesz kereked a Forma 1-es autóban belsözéteben 😊
Valaki segitsen!Gtr 2 ,fent a 1.1 javitás.....
Felraktam a f1 2007 et,jó.. de, cocpit nézetben nincs kerék!
Valakinek van tipje mért nincs!!???
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!