10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Race 06 van meg csak.. -
HUN BECSEHELY #8429 Kell?Megkaphatod!Cserébe a RACE-ért -
Akkor megkapom a TDU-t ?:D -
HUN BECSEHELY #8427 Holnap csatlakozom hozzátok.Megveszem eredetibe.Rászántam magam:) -
HUN BECSEHELY #8426 Eredeti Test Drive Unlimited-det elcserélném,GTR2-re.Ha valakit érdekel vegyen fel MSN-re."[email protected]" -
HUN BECSEHELY #8425 kösszí szépen -
megkaptam! válaszoltam! üdv! :) -
ha szerzel Serialt..azt kell regelni..nem kell hozzá lemez! -
Privi ment. -
HUN BECSEHELY #8421 SUNA:Ha szerzek gyári kódót,akkor tudok játszani Online,vagy mindenképpen meg kell vennem?Erre vállaszolj légyszi -
regeltél a HRCre..aktivizáld magad :)
HRC topikba / HRC oldalon lehet jelentkezni NGT bajnokságra^^ -
Egy ujjabb gyönyörüségem. 
-
HUN BECSEHELY #8418 Én sem vagyok még PRO,sokaz nyomom a törtet,gyakorolni kell+vettem már Kormányt is:)
Köszi amugy,hogy vállaszoltál. -
igen játszanak :)
jófajta neten...csak vannak bénák.. -
HUN BECSEHELY #8416 Srácok.Egy kérdésem lenne.Érdemes megvenni eredetibe?Nem azért mintha számittana az 5000HUF,csak hogy játszanak-e rajta.Feleslegessen nem akarom megvenni. -
helyesírás ilyenkor már.. khm khm :D sorry, sok volt ma a meló :D -
abszólut lenne, főleg ez a bmw kupa érdekelne :P
meg hát majd meglássuk :) szerintem csatlakozok :D max az elején a lekörözéseknél megtanulok arra is figyelni :D
de aztán csak belejövök :)
kösz az ivitálást, abszolút érdekel a dolog :) most szétnézek az oldalon :p meglesem a videókat is :) -
hát válzotó :)
van hol jó van ahol szar :)
béla balf*szok jönnek szembe..v kilöknek..
de van ahol kemény harcok vannak..
ha lesz eredetid csatlakozz a HRChez :) -
hm. hááát okés, csak tudod, negatív tapasztalat, hogy sokan még mindig azzal jönnének nem eredeti a játék akkor meg mit pofázok :D
de te szerencsére nem :) bocsi, rohadt előítélet :)
hát igen, a manuális váltó elég HC dolog :)
sokat lassulok vele tuti :)
kuplungolás viszont gáz, max télleg pedállal :) (g25 vagy buherált, vagy más kormány)
amúgy gombbal meg ilyenekkel felejtős :)
egyébkétn mesélj, milyen neten? hol milyen időket mész így? mikor érdemes belevágni? belevágnék én kapásból, de azért egy szintet el kéne érni :D -
csak úgy érdeklődtem...magyarom terén...
@ a játék megjelenése óta manuális váltó..CSAK kuplung segítséggel jáccok/háccunk mi HRCsek :)
de lassan rászokok a manuális kuplungra is :D
Formula Force EX + Manta joysik home edition szekvenciális váltó :) -
amúgy ha bevágtam már 3-4 pályát lehet elkezdek rajtuk manuáls váltani :P tuti nehezebb, de izgalmasabb is :D bár így sem panaszkodhatok :D elvagyok ezerrel :P majd minden szabadidőm elvitte kapálni :D
mennyi idő kb átszokni? leváltani tök gáz mondom "féktávon" gondolom :) -
khm. ez nem tom hogy segítene rajtam, de még nincs. :( most elment a zsé kormányra, procira, meg vidkártyára.
az más kérdés, hogy megvettem eredetiben a gt legendset, és az cseszik 50 fps fölé menni, és különben is sokal pocsékabbúl megy mint a gtr2 szal sz*pás... :/
ha nem hiszed, (gt legends fórumban most még utánaolvashatsz)
gtr2 2.es élsimítással, 1280*1024-es felbontással szárazban versenyben sem megy nagyon 30 fps alá. (ahol lehet, ott culmone67 1.06-os pálya graf tuningokkal => így anderstorpon is) (mondjuk a visszapillantót kapcsolgatom, amikor aktuális :D)
de szal ez így szép és jó, és megvételre vár :) (1-2 hét még)
más: race 07 után a simbin mit csinál? jó lenne a gtr3 bár az a race07ből kiindulva nem nagyon futna, max csúnyácska látótávolság csökkentéssel :/
ui: ha más okból tetted fel a kérdést, sorry, csak már... :P -
van eredetid?..
-
zsír : kössze a linket kiv leszek rá :D
más: van egy kis gondom a gammel Oo
amíg nem volt kormányon arcade módban nyomtam, ott az volt a probléma, hogy az időmérőn agyonvertek, míg furamon simán tartottam elük a lépést.
most sim módban megyek dfp-vel, és állítgatom az ellen erősséget 100 és 105 között.
a proléma az, hogy sokszor az időmérőn (bmw m3-as mód) anderstorpon ezek a lúzerek nem mennek jobbat pl 1:30.100nál mondjuk aztán a versenyen meg a leggyorsabb körük sokkal jobb mint az időmérőn.
pl 1:29.3.
de ez ugye változik, de általában a futam leggyorsabb köre jobb az ainél mint az qval-os time.
néha aztán kifogom, hogy normális időket mennek a futamon is (az odőmérőhöz képest), de így meg elég gáz az erősséget optimálisra belőni.
nemtom ki találkozott már ezzel a problémával, és hogy van-e rá valami megoldás. kicsit gáz, hogy vagy az időmérőn verek sz*rrá mindenkit, a futam meg szoros lesz, vagy ahogy kitalálja a gép, a versenytempőjukat Oo
ui: sok futamot nem toltam végig, haneem elindít, kilép és gyorsítás, vagy verseny befejezése, aztán megnéztem a legyorsabb körüket...
nah előre is kössze :)
ui: tudom, nyomjam online :D de ott még nem tartok, bár bmwvel tegap sikerált egy 1:28:888-at anderstorpon. mondjuk autómata váltóval, és sok apró elfékezéssel, hibűával, de nah :p -
Szabi1991 #8406 Nascar mod (letöltés)
-
zoolee #8405 OK, sry:S -
FAQ-ban ott van ami kell GTR2-hez. -
zoolee #8403 Hali..
Kerestem Motec i2 -őt, és az 1. az egy rfactor os oldalon jött velem szembe, ugye az is jó GTR hez? mert elméletileg ugyan az. -
annyiért már nem veszi senki.. -
Nem kerul az annyiba en pl karikor 40-ert vettem ujonnan bontatlanul,de ha elelmes vagy akkor legtobb helyen 50-ert van!!
-
nem igazán lfs-ezek:) -
Igen, az az. Ha LFS-ezel, akkor hallanod kellett, mert szerintem ott is igy hivjak:D
En is csak addig hasznaltam gombon a kuplungot, amig nem volt G25;) -
blippelés akkor az amikor csak gázfröcsöt adnak,hogy magasabban legyen a fordulat,és ne ugorjon meg az autó? ezt a nevet még nem hallottam:)
gombra meg kuplung,háát,egyedül lfs-ben használom,mert automata ott aztán igazán szar,meg rFactorban rajtnál,mert ott lassan engedi ki -
Csak blippeles, nem dupla.
Tobbek kozott ez is a G25 (vagyis a kuplungpedal) elonye, hogy az elvezet melett normalisan lehet kezelni a nyomatekosabb autokat is. Mivel az automatakuplung szar:) Bar amikor meg 2 pedalom volt, akkor is kuplungoltam, de gombokkal, de azert igy teljesen mas:P
-
ugye ezek nem duplakuplungos viszaváltások,hanem csak ad egy grázfröccsöt viszaváltás közben,hogy ne ugorjon meg a kocsi hátulja anyira? -
Hát igen ezt elismerem ez egy szimulátor ehhez kormány kell de ha veszek akkor inkább még sporolok egy G25 re . Csak olyan dráááága sok az a 65000FT :( -
tudom nem is azt mondtam..hanem hogy akinek telik G25-re az tanulja meg kezelni a kuplungot..ahogy ezt csinálják:
V8-ban pl.
G25 esetében -
ezt azért nem mondanám,nem mindenki engedheti meg a g25-öt -
pedig ehhez a szimhez kell a kormány..arcade játékok esetében lehet billel..
G25 megjelenésével gyakorlatilag az automata kuplung sem kell lassan.. -
Semi-Pro ba viszem és csak a kuplung meg a kipörgér és blokkolás gátlo van bent. Sajna nincs kormányom :(