• friday79
    Ja,az nekem megy.Van hozzá elég jó readme.Bemásolom ide,hátha úgy megy.
    Eredeti szerző Csiki Péter
    A kovetkezokeppen lehet a Motecet munkara birni a demoban:
    1. le kell tolteni a Motec i2 Pro-t, majd felinstallalni (default: C:\Program Files\MoTeC\)
    2. Meg kell nyitni a .plr fajlt notepad-el (\\gtr2demo\UserData\<jatekosnev>\<jatekosnev>.plr )
    3. Meg kell keresni a kovetkezo sort: Data Acquisition EXE= , es meg kell valtoztatni: Data Acquisition EXE="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\MoTeC.exe"
    (ha default helyre lett felinstallalva a Motec, ha nem akkor azt a helyet kell megadni ahol a Motec.exe fajl van)
    4. Meg kell keresni a kovetkezo sort: MoTeC LogFolder=, es meg kell valtoztatni: MoTeC LogFolder="C:\MoTeC\Logged Data"(persez hozz létre egy ilyen könyvtárt,meg a progi nem csinálja meg)
    5. Ha valaki a verseny alatt is akarja a Motecet hasznalni akkor meg kell keresni a kovetkezo sort: Data Acquisition In Race="0" es meg kell valtoztatni DData Acquisition In Race="1" -re.

A Motecben megnezni a koroket a kovetkezokeppen lehet:
    1. El kell inditani a Motec Interpreter i2 Pro-t
    2. Csinalni kell egz uj project-et (Create a new project)
    3. a varazsloban lehet hasznalni a default beallitasokat, de lehet barmilyen nevet adni a dolognak
    4. klikk File->Open log file
    5. ki kell jelolni a c:\MOTEC\Logged Data reszt
    6. ki kell valasztani a kor(oke)t ami(k)nek a telemetriajat meg szeretnenk nezni
    majs az "add"-ra kell klikkelni es azutan az "open"-re

Talán innen másoltam,csak javítottam,meg pontosítottam.