• SuperCharger
    És ez melyik országban van? Mert azért ping nem mindegy.
    Meg 13k-ért már full saját szervert helyezhetünk el, amin azt csinálunk amit akarunk. pl itt. És ez majdhogynem közvetlenül a magyar gerincen lóg. Én inkább effelé hajlok. Van egy Athlon1700/512M gépem, amit végülis be tudnék áldozni ennek (esetleg baráti áron kaphatok egy P4Celeron3G-t, de nem életbevágó). Csak én se pesti vagyok, meg ha jól tudom, te sem (miskolci, ugye?), úgyhogy macerás lenne, ha valami van a szerverrel, és fel kéne menni belerúgni egyet. Viszont azt nekem kéne, én mégiscsak közelebb vagyok (Székesfehérvár).
    Mostanában akarok kocsit venni, és csak azután akarok szerverben gondolkozni, de pl. múlt héten is pont lecsúsztam egyrõl, és amit venni akarok, sajna nem gyakran bukkan fel.

Az "élõ közvetítés" dolgot szerintem úgy oldják meg, hogy megnézik a live reporting által generált file-okat. Én megnéztem ezt, de eddig még csak egyedül, szóval még nem tiszta, hogy milyen infót tesz bele. Egy FTP szerver kell neki, húzz fel egyet, és kapcsold be a live updates/live reporting-ot a köv. versenyen. Ezeket a file-okat kéne nézegetni, és generálni belõle pl. percenként egy kis html frame-et. tesz fel pár .txt file-t, ami nem teljesen olvasható formátum, meg tesz fel .vcr replay file-okat, amivel viszont sztem semmit nem lehet kezdeni.