GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
te melyik kormányt ajánljátok?ezt vagy ezt?
esetleg van hasonló árkategóriás ami jobb ezeknél?+momo kormányról mi a vélemény és az menyibe kerül?
bardocz
köszi!
magyarosítás..vagy leszeded vagy nem..
mind1ik pack jóminõségü...
kicsomagoltam a Gamedate\location mappába...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bardocz
magyarosítást érdemes leszendi hozzá?melyik trqck pack a legjobb minõségû vagy a legjobb öszes közül?hova kell ezeket bemásolni?
Köszi !!!

Kipróbáltam, JÓ <#eljen> <#taps>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sziasztok.

Hungaroring érdekelne GTR2-höz !

Valakinek megvan ?
Vagy megtalálható valahol !

Köszi !
Szevasztok!
Használja valaki a Brit Gt MOD-ot? HA igen elmondhatná, hogy rakta fel a gépre , mert én hiába instalálom fel , nem lehet választani ezt a bajnokságot!
Elõre is kösz.<#confused>
arty
Kösz, az árnyékok butitása tényleg megoldás!

shadows=medium, igy normális az FPS, high/full esetén totál játszhatatlan

Forza.

nem tudtok valami uj hangot a ferrari 550-es hez?
és fehér neon volt alatta 😄D
a kedvenc autóm volt 😄

sikura
Tsá! Még régebben (kb 1-2 hónapja) láttam egy skint egy fekete BMW m3 -s ról amin angle eyes lámpák voltak a belseje is utcai m3-ra volt megcsinálva. Naszóval, ha vki emlékszik még rá és tudja is hogy honnan lehet leszedni lécci linkelje már be! Köszi!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Willi Betz
Ezt a skint lelehet tölteni vhonnan?skin

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Lesz a WSGT modban Aston Martin DBRS9 is? Vagy csak sima DBR9?

Alexease
Videokartya driver csere es/vagy Write Combining kikapcsolasa a driverben.
laci 700
feltelepítettem és kétszer kipróbáltam és mind a kétszer lefagyott... más megoldás nincs?
köszi!

mrsix
Sziasztok!

A GTR2-ben mára eltûnt a belsõ nézetbõl a kijelzõm, semmit nem mutat és két enyhén színes függõleges sáv látszik rajta. Van ötletek mi okozhatja? Q***a rossz úgy menni, hogy nem tudod milyen a motorhõm, gumihõm, stb. :-((

A gépen annyi változott, hogy letöröltem a quicktime-mot. Ez okozhatja?

Elõre is köszi a segítséget

laci 700
köszi

Alexease
laci 700
Hali
Ma délelõtt még ment rendesen de most ha a menüben rákattintok valamire pl gyakorlás bajnokság stb... akkor lefagy...
Mit lehet tenni? van valami frissítés? (1.0.0.0-ás verzió van meg)
köszönöm!

MaverickSXT
pasz, nalam nem volt vele gond

sikura
Én visszavettem az árnyékot és láss csodát tééleg megy szépen!!!!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Willi Betz
hát ez a world super gt nemn akaródzik kijönni,pedig azt írták,hogy január közepéig meglesz.

arty
köszönöm...

az h jobb, mint jelent? 6 helyett 26fps? vagy TÉNYLEG jobb lesz?

Forza.

Nekem ez az akt. Hungaroring kicsit szûknek (keskenynek) tûnik. <#szomoru1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Willi Betz
<#worship>

Willi Betz
a gtr4u.de-t hiába adod meg onnan semmi nem jön le<#falbav>
tépem is a hajam miatta mert máshol nincsen template.

nogripracing.com / gtr4u.de

nem ismertek egy oldalt ahonnan le lehet tölteni verdákat hozzá?vagy nincs?

MaverickSXT
ha a HSW rol szedted akkor azt en konvertaltam es nem csinaltam hozza fixet,vedd le az arnyekokat ugy jobb lesz

arty
ez a Lienz24H használhatatlan 😞 más pályákon átlag 70-100fps, itt 6fps! 😞

nem tud vki valami fixrõl hozzá? rfactor alatt imádtam 😊

Forza.

Ok, köszi neked is😊

Akkor 2. lesz!

DJ Skyline
másodikat, mert nekem is olyan van, és megvagyok vele elégedve! szóval csak ajánlani tudom!

JuanG
online játékhoz eredeti kulcs kell...ha nincs akkor hamachi-val...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Igen, csak az a gond, hogy nincs doboza, mert nem eredeti.<#shakehead> Valamelyik oldalról esetleg?

Willi Betz
porsche gt3 rsr-nek kéne a templateje honnan tudnám leszedni, mert a gtr4u-ról nem lehet?

Alexease
Inkabb kepzeld azt, hogy igazabol vezetsz, bukosisikban, es meg ennyit sem latsz😉)))))))
Arra valakinek nincs ötlete, hogy a TVR-ben hogyan lehetne az "A" oszlopot "eltüntetni" a belsõ nézetbõl, mert képtelenség látni tõle bármit is kanyarban.
Willi Betz
Köszönöm!<#worship><#taps><#vigyor2>

MaverickSXT
feltoltottem a bannerban talalhato GTR2 TRACKS (TEMP) helyre,onnan szedheto

sikura
JAJA
THX!!!
<#worship>

Willi Betz
nagyon köszönöm,hogy megcsináltad és mindenki nevében aki csípi a magyar pályát.

a játék dobozából
Sziasztok!
Mikor netre fel szeretnék menni gamelni, kér egy serial numbert, ezt valaki megtudná mondani hogy honnan tudnám megszerezni<#confused> Nagyon megköszönném! <#wink> Elõre is köszi!

MaverickSXT
kesz van es mukodik is csak felvezeto kocsi nincs de remelem az nem gond,fel is toltom csak varom Alextol az uzit

MaverickSXT
en nagyon kedvelem a V8 modot szoktam is vele nyomulni csak ugy magamba

<#worship>