10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
nagyon kösz! -
Jo, delutan-este meglesz. -
igen valami hasonló formában.. -
Ha jol ertem, ebbol nektek a .txt-k tartalma kene valami ertelmes formaban, meg esetleg a szerver-ino a DedicatedServer.ini-bol, ugye? Mert ezt meg tudom csinalni. -
Tess a cucc.
mappában van a Webhez a cucc..
+ a többi azok "FTP"re menő cuccok...
nemtudom mi kellhet még.. -
oksa...minjárt mutatom.. -
Siman meg lehet oldani php-ban is, ha adtok par mintafajlt, hogy milyen adatok generalodnak, szivesen osszedobom belole a cuccot. -
rsc fórumon találtam kis okosságot..kis Motec cuccot..
-
sajna nem :( -
Tudsz programozni ASP .NET-et? -
Net Server Monitor
eről mesélne nekem valaki? -
akkor nem megy mert enyém nem eredet:( -
dobozban..
multizni akarsz akkor banner bajnokságok szerverek -.- -
nem eredeti:)de a dobozon vagy a dobozban van? -
a játék dobozában lévő asszem 20 szám/betü kombinációját..azt kell oda írni..
-
amikor multizni próbálok kér 1 sorozatszámot,oda mit írjak? -
pont ezen az oldalon kamilláztam..
na meglátom.. -
http://sls.simracing.pl/
Itt írnak valami Simracing League System-rõl, ez a lelke, úgy tűnik, és ezt használják sztem a gtrm-en is, teljesn ugyanaz az oldal felépítése. Mélyedj bele, nekem most sajna nincs idõm nagyon belemászni. -
a gtr2 reporter megy..ftp kapcsolat van..a többit nemtudom..keresem tovább..hátha a gugli talál erröl vmit.. -
hmm..
van a dediben ijen lehetőség de nekem ez magas..az FTP nemgond... -
És ez melyik országban van? Mert azért ping nem mindegy.
Meg 13k-ért már full saját szervert helyezhetünk el, amin azt csinálunk amit akarunk. pl itt. És ez majdhogynem közvetlenül a magyar gerincen lóg. Én inkább effelé hajlok. Van egy Athlon1700/512M gépem, amit végülis be tudnék áldozni ennek (esetleg baráti áron kaphatok egy P4Celeron3G-t, de nem életbevágó). Csak én se pesti vagyok, meg ha jól tudom, te sem (miskolci, ugye?), úgyhogy macerás lenne, ha valami van a szerverrel, és fel kéne menni belerúgni egyet. Viszont azt nekem kéne, én mégiscsak közelebb vagyok (Székesfehérvár).
Mostanában akarok kocsit venni, és csak azután akarok szerverben gondolkozni, de pl. múlt héten is pont lecsúsztam egyrõl, és amit venni akarok, sajna nem gyakran bukkan fel.
Az "élõ közvetítés" dolgot szerintem úgy oldják meg, hogy megnézik a live reporting által generált file-okat. Én megnéztem ezt, de eddig még csak egyedül, szóval még nem tiszta, hogy milyen infót tesz bele. Egy FTP szerver kell neki, húzz fel egyet, és kapcsold be a live updates/live reporting-ot a köv. versenyen. Ezeket a file-okat kéne nézegetni, és generálni belõle pl. percenként egy kis html frame-et. tesz fel pár .txt file-t, ami nem teljesen olvasható formátum, meg tesz fel .vcr replay file-okat, amivel viszont sztem semmit nem lehet kezdeni. -
megoldható szted? -
itt az átutaláson kívűl a ping is probléma lehet..tapasztalat..COD kapcsán külföldi szervereken brutálisan szar esténként a pingek..nappal 100 este akár 120-150 is van.. -
ez így igaz!
különben én is masterséknél nyomnám.. -
RacingServers -
találtam megbízható szervert..28slot 1.1es patchel..GTR2 1-Month @ $50.00 + Setup: FREE + 15$ GTL 36 slot addongame
szal 13kért lenne GTR2 és GTL szerver...
az átutalást kellene megoldani vhogy...hmm.. -
az utóbbira..de ha mind2 megoldható az sem lenne rossz :) -
Mármint ott van rendes élõ közvetítés, vagy arra gondolsz, hogy kiírja az oldalra, hogy most épp hányan vannak, v. mik a helyezések? -
Srácok! Hogy tudnám azt megoldani hogy Live adást tudjanak nézni az embrek?
láttam a Nascar 2003ban, GTR-Mastersen (irtam nekik de nem válaszoltak :( )
milyen progi kellhet hozzá? -
Debilon #7077 te kisebbségi vagy nem hátrányos helyeztű :P ;D -
én 7990ért vettem meg.
örülök neki h megvan :) -
De a gtr2 kintvan tavaly oktober ota, azt azert illenek megvenni, foleg, hogy 6999 forint. -
az a te bajod, mi használjuk a CRCt
bár utóbbi időbe nagyon divatba jött a test Drive méghozzá eu-s szinten, szal ez a kis kieső rész nem garancia arra, hogy az egyik legjobb fejlsztésű magyar játékot ne használjuk
én mindig előveszem és ha ugy van kedvem tolom vele
-
ezzel nem értek 1t..
pl gta sa..2éves(v agy 3?) game..még mindíg 10k...
szeretném megvenni a wtcc-t..2k..de ha most jön a '07 akkor minek vegyem meg?
nem akarok úgy járni mint a CRCvel..megvettem 2k-.ért..és még bontatlan a doboz.. -
Mondjuk az azert pofatlansag, hogy egy evig jatszol egy jatekkal es nem veszed meg... -
Szabi1991 #7071 nem hátrányos helyzetű , csak ha van zsém azt nem gépre/játékra költöm :PP -
hűha..
akko mire vársz? -
énis az vagyok :( :D -
Ok, elindult. :) -
se pénz se munka