• VRSDM
    akkor egy msn címmel ha meglepnétek pm-be...
    vagy beszéljem itt nyugodtan? nem off?

még nem rajzolodótt ki bennem sem teljesen, de 2 fős csapatokra gondoltam, /már ha lesz ennyi ember/
    egyrészt végigmenni a pályán, nézve a beesési szöget, és a sebességet, meg a csúszás hosszát, és ezt pontozva...

aztán 2ellenfél játékos kergeti egymást, ha leelőzi az előbb indulót akkor alapból nyer, x pontot kap, ha nem előzi meg akkor azt nézve hogy mennyire ment közel hozzá és mennyi ideig kap pontozást...

ezek mind valós drift versenymódok...
    de gondoltam még egy amolyan free-roam versenyt ahol a csapattársak közös szinkronmutatványt vagy amit akarnak a lényeg hogy drift legyen és látványos és sok füsttel járjon és bőgjön a motor tiltásig ...

a pontozást az éppen nem vezető játékosok adnák, amolyan baráti alapon (később akár kialakulhat egy kemény mag, akik tényleg tudják mi a jó és mi a nem stb.stb.stb de ez már a jövő zenéje)

és az hogy amatőr vagy sem? hát akivel szoktunk driftelni az acsati (régen járt ide is) Ő még kezdőnek számít, én azért már elég jól tolom, bár nem láttalak még titeket, szóval tudom hogy lehet még hova fejlődni...

első pályának a barcelona_gp-t gondoltam, elég széles, kanyarjai elég változatosak, továbbá vannak nagy egyenesek is (a free-roam trükkös részhez)
    /nameg ez a kedvenc pályám ...

egyenlőre ennyi fogalmazódott meg, aztán remélem később egész szép társaság gyülik össze majd
    /a lényege az egésznek hogy ne vesszen el ez a drift mod, mert szerintem jól el lett találva...