10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
bodzamaci #6739 és semi-proban mentél? -
Szabi1991 #6738 nállam jó
-
Szabi1991 #6737 ok ;) -
bodzamaci #6736 és nem néznéd meg a kedvemért hogy neked semi-pro ban ha highra teszed a traction controlt, akkor tényleg működik-e ? :D -
Szabi1991 #6735 anélkül izgibb :))
(direkt jáccok anélkül...) -
bodzamaci #6734 de neked se megy, ha bekapcsolod, vagy te direkt jáccol anélkül? -
Szabi1991 #6733 Nekem is Force Ex-em van , egyszerű a megoldás...
...tanulj meg kipőrgésgátló nélkül menni :P -
bodzamaci #6732 Sziasztok!
Az lenne a gubanc, hogy van egy Logitech Formula Force EX kormányom, és ha ezzel próbálok menni, egyszerűen megszűnik a kipörgésgátló, és állandóan kipördülök, pedig high-ra van állítva.
Ha valakinek lenne 5lete, megoszthatná ! -
Szabi1991 #6731 itt van mazda a képen :)
ahoz adna vki egy linket ? :)) -
Szabi1991 #6730 az nekem is megvan , de ez másik :) -
LeePí17 #6729 nekem volt aston modom de szart sem érte..kormányozni sem lehetett... -
Szabi1991 #6728 Aston Martin DBR9 for GTR2 Preview -
ja köszi :D nem is tudtam hogy igy itt vannak :D köszi -
MUSIC konyvtar - gondolom;)
De sajat - SimBin - zene, vagyis csak az lesz ha kell;) -
nincs meg vkinek az a zene ami az introban szol? vagy mi a cime honnan lehetne megszerezni? -
Szabi1991 #6724 :PP -
LeePí17 #6723 aham.. -
4WD mi? ... -
Köszi szépen!
-
LeePí17 #6720 HRC - GTR2 Drift... -
LeePí17 #6719 ez van... -
Hát rF-hez képest elég gyenge, szvsz ... -
THX ! -
LeePí17 #6716 Megane Mod -
LeePí17 #6715 töltöm fel..a megane modot..
sry de tegnap nem engedte se a sendspace sem a sendmefile.. -
Valaki majd töltse fel ..Szívesen arhiválnám . -
Szabi1991 #6713 megvan nekem is , tegnap mentem vele , sztem qva jó :)
(de most nem tom feltölteni ,megyek suliba ,és 80 mega!!!) -
Azt nagyon megköszönném! ;) -
LeePí17 #6711 nyjah...feltöltöm..
-
Hello! Ha jól tudom, volt egy Megane Trophy a játékhoz, de linket nem találok hozzá! :( Ahol volt, onnan törölték, mert állítólag engedély nélküli konvert volt.. Valakinek esetleg megvan?
-
Szabi1991 #6709 -.- -
ÍME A JÓ TOPIC
folyt.köv ott ;]
/már nekem is fut a photoshop banner ügyben :D -
LeePí17 #6707 saját fórumokba lécci..mert törölték...
közben bannert is tervezek :)
-
LeePí17 #6706 ha indítol teszt szervert..esetleg én..vagy kinek nagyobb a feltöltése...
vállalom pl a bíráskodást..+ még versenyeken is részt vennék..+ szerver indítás is belefér (10/1M)
nagyjából tudom mi a drift..és most LFSben próbálgatom..hoznék még 1 embert sztem hozzá...
msnre felveszlek..csak most éppen sürgetnek..
ez jó 5let volt..
Grat hozzá! :)
kérdés.
Eredeti game vagy Hamachis megoildást választottál?? -
mindenesetre csináltam egy
GTR2 DRIFT VERSENY TOPIC
-ot
mostantól akkor ott tessék ;]
és köszönöm az eddigi résztvevőket -
akkor egy msn címmel ha meglepnétek pm-be...
vagy beszéljem itt nyugodtan? nem off?
még nem rajzolodótt ki bennem sem teljesen, de 2 fős csapatokra gondoltam, /már ha lesz ennyi ember/
egyrészt végigmenni a pályán, nézve a beesési szöget, és a sebességet, meg a csúszás hosszát, és ezt pontozva...
aztán 2ellenfél játékos kergeti egymást, ha leelőzi az előbb indulót akkor alapból nyer, x pontot kap, ha nem előzi meg akkor azt nézve hogy mennyire ment közel hozzá és mennyi ideig kap pontozást...
ezek mind valós drift versenymódok...
de gondoltam még egy amolyan free-roam versenyt ahol a csapattársak közös szinkronmutatványt vagy amit akarnak a lényeg hogy drift legyen és látványos és sok füsttel járjon és bőgjön a motor tiltásig ...
a pontozást az éppen nem vezető játékosok adnák, amolyan baráti alapon (később akár kialakulhat egy kemény mag, akik tényleg tudják mi a jó és mi a nem stb.stb.stb de ez már a jövő zenéje)
és az hogy amatőr vagy sem? hát akivel szoktunk driftelni az acsati (régen járt ide is) Ő még kezdőnek számít, én azért már elég jól tolom, bár nem láttalak még titeket, szóval tudom hogy lehet még hova fejlődni...
első pályának a barcelona_gp-t gondoltam, elég széles, kanyarjai elég változatosak, továbbá vannak nagy egyenesek is (a free-roam trükkös részhez)
/nameg ez a kedvenc pályám ...
egyenlőre ennyi fogalmazódott meg, aztán remélem később egész szép társaság gyülik össze majd
/a lényege az egésznek hogy ne vesszen el ez a drift mod, mert szerintem jól el lett találva... -
Szabi1991 #6703 meg még lenne sztem egy jelentkező :)
Lada16 [[ Jani ]] :)
bár a héten még nem biztos (most teszi le a jogsit..) -
Szabi1991 #6702 ha BMW vel mész akkor rendben :) -
Szabi1991 #6701 lassú :))
Bmw-ket nem lehet megverni vele :S -
LeePí17 #6700 leszünk csapattársak? :D