• 3P
    Picit OFF:
    A következő kérdésem kapcsán lehet nagyon le leszek óltva, de mégis leírom.
    Szóval imádom ezt a játékot, és nagyonszeretem még a GTL-et is. Eddig mindig billentyűről játszottam, s relative jól is megy az irányítás (GTL-t master szitnen szoktam tólni így). Azonban mégis csak korlátos így az iráníítás. Tudom mindenki azt mondja, hogy vegyek kormányt, talán igazuk is van. Azonban volt már kormányom, s tényleg szuper azzal tólni egy autós játékot, de az a gondom, hogy túl macerás, amíg előpakolom, összedugdozom, és hát a végére el is megy emiatt tőle a kedvem. Elől meg nem akarom hagyni, mert játékra csak ritkán jut időm, s más esetben meg csak útban van. Szóval a kérdésem.
    Mi a véleméynetek, esetleg a tapasztalatotok egy Gamepad-ről GTR éás más autó szimek esetén? Mennyire lehet vele jobban kavésbé "kocka mód" irányítani a játékot, mint billentyűről? Az ötlet úgy merült fel bennem, hogy a konzolokhoz is ilyesmit adnak, s ott elvileg azért van valami analog hatás a gomboknál. Gondolom létezik ilyen PC-re is, s ha létezik gondoltam csak jobb lehet, mint a bill és ami nálam szempont nincs utba, ha épp nem használom.
    Tudtok esetleg ilyen gamepad-et ajánlani (nem gond, ha nem kerül egy vagyonba), amivel azért analóg módon tudnám irányítani a játékot? Illetve érdemes-e egyáltalán ilyenre beruházni?