10998
  • Debilon
    mindegyiket ugyanolyan egyszerűen és gyorsan lehet a géphez csatlakoztatni:D
  • 3P
    Ha rezgést ki lehet kapcsolni, akkor nem zavar :). Lényeg, hogy jól lehehessen vele irányítani, s egyszerűen és főleg gyorsan lehessen a géphez kötni, ha játszani akarok ;).
  • Debilon
    ezcsak rezeg..akkormárinkább egy FF GP vagy EX...ezek legalább FFB-sek, nem rezgősök
  • Debilon
    elég LOL :D
  • 3P
    OFF:
    Igazából kezdtek meggyőzni arról, hogy inkább kormánnyal érdemes tólni még ha macerás is.
    Ismeritek ezt a típust?
    Logitech® Formula Vibration Feedback Wheel
    http://www.logitech.com/lang/images/0/12351.jpg
    http://www.logitech.com/lang/images/0/5683.jpg
    http://www.logitech.com/lang/images/0/5684.jpg

Egyszerűnek tűnik a telepítése, lehet ölbe véve vele játszani, s nem is kerül egy vagyonba (11 640 Ft).

Köszönettel vennék esetleges használóktól némi véleményt.

És elnézést, hogy ismét offoltam, de kormányt illető kérdésre úgy hiszem, hogy ebben a topicban kaphatok a legpontosabb választ, illetve kifejezetten ehhez és a GTL-hez használnám elsősorban.
  • Szabi1991
    nem saját :(
  • VRSDM
    ohh my godness...
    ezen dolgoztál?
    /tedd közzé kérlek :)
  • LeePí17
    Gratula!!
  • Szabi1991
  • b-type
    és így is van, köszi :)
  • Fox44
  • Szabi1991
    kőszi
  • SuperCharger
    Csak be kell kattintani a "Hold gear for button" opciót az ADVANCED alatt, és akkor kiveszi üresbe.
  • LeePí17
    de zsír
  • Toya

• b-type
    Most próbálgattam LFS alatt és nagyon brutál.
    Mindig meglep mennyire profi az a prog, hogy pl kapásból lekezeli ha kiveszed sebességből, a GTR2-ben ha kiveszed üresbe akkor az utolsó kattintott sebességi fokozatot kezeli, üresbe gombbal kell váltani.
  • arty
    hát, nekem flatout alatt bejött a gamepad, de szimekkel billhez hasonloan nem voltam képes menni vele .... csak árkád módokban, de ugy a bill is megy :)
  • Cowek
    OFF
    Pécsen a Mediamarktban most néztem 89.000 a G25 kormány. Aki nagyon szeretne és el tud jönni érte Komlóra tudok keddre szerezni 68900.- ért 24 hónap garral. Privizzen rám akit érdekel.
    ON
  • Szabi1991
    ha épp hozzáérek akkor nagyon lassan megy a kocsi , ha teljesen előretolom akkor kiszakad a kocsi alja , annyira nyomja a gázt :)
  • Szabi1991
    elosztoval :)

amugy Logitech Rumblepad 2-őm is van , csak abba van vmi a kábelel , és néha megáll,de amugy jó :)
  • 3P
    Ha jól látom a képen, akkor ezek analóg karok ugye? Mennyire lehet vele finoman adagolni a gázt, féket "taposni", vagy kormányozni? Bocs de totál tapasztalatlan vagyok ezen a téren.
  • Toby0501
    PS gamepadot hogyan csatlakoztattad a géphez?
  • meduzatomi
    ...én is joypaddal nyomatom rumblepad
    szerintem a billentyűnél mindenképpen jobb...
    A bal kar a kormány, a jobb a gáz, fék.
    bal kicsi gomb a limiter jobb a fényszóró, a nagyok a váltók.
    De!
    A kormány az kormány...
  • SuperCharger
    Én is csak azt tudnám javasolni, mint az elõttem szólók...
    Próbáld meg úgy elrendezni az asztalt, hogy csak oda kelljen húznod magad elé a kormányt (asztal alatt meg a pedált), felfogató gyorsan ráteker, aztán mehet. Eleinte én is utáltam ezt a pakolászást, de mostanra már megszoktam. Tényleg max fél perc, és azért ha már elõveszed vmelyik ilyen játékot, úgyse csak egy gyors 10 percet játszol vele, gondolom. Én inkább le-fel szerelgetem, meg tologatom, minthogy más eszközzel játsszam. Sztem sokat elvesz az élménybõl.
  • Szabi1991
    én Playstation 1 gémpaddal játszok :)
  • JuanG
    biztos jobb gamepad-al mint bill-el, de ahhoz is hozzá kell szokni...a GTR2-őt egérrel nem próbáltad? ez még talán a gamepadnél is jobb lehet...
  • VRSDM
    nekem meg folyton be van dugva és le van téve az asztal mellé...
    2mp amig lenyulik és felteszem... nemtöbb... pedál meg folyton ottvan az asztal sarkánál lennt, csak méllyebbre kell nyulnom érte a lábammal és megvan...
    max 3mp az egész...
    de kinek hogy...
    az biztos hogy analog jobb mint a bill. bár én nemtudom megszokni sehogysem az analog-ot
  • LeePí17
    ez nem beoltás csak 1 kérdés..
    nincs 20-30mpd arra hogy elővedd a kormányt?..
    nekem be van dugva az USBbe..mire kiszedem a szekrényből, és készre pakolom addigra eltelik 30mp..és már gamézhatok...
    bár izlések és pofonok ;)
  • 3P
    Picit OFF:
    A következő kérdésem kapcsán lehet nagyon le leszek óltva, de mégis leírom.
    Szóval imádom ezt a játékot, és nagyonszeretem még a GTL-et is. Eddig mindig billentyűről játszottam, s relative jól is megy az irányítás (GTL-t master szitnen szoktam tólni így). Azonban mégis csak korlátos így az iráníítás. Tudom mindenki azt mondja, hogy vegyek kormányt, talán igazuk is van. Azonban volt már kormányom, s tényleg szuper azzal tólni egy autós játékot, de az a gondom, hogy túl macerás, amíg előpakolom, összedugdozom, és hát a végére el is megy emiatt tőle a kedvem. Elől meg nem akarom hagyni, mert játékra csak ritkán jut időm, s más esetben meg csak útban van. Szóval a kérdésem.
    Mi a véleméynetek, esetleg a tapasztalatotok egy Gamepad-ről GTR éás más autó szimek esetén? Mennyire lehet vele jobban kavésbé "kocka mód" irányítani a játékot, mint billentyűről? Az ötlet úgy merült fel bennem, hogy a konzolokhoz is ilyesmit adnak, s ott elvileg azért van valami analog hatás a gomboknál. Gondolom létezik ilyen PC-re is, s ha létezik gondoltam csak jobb lehet, mint a bill és ami nálam szempont nincs utba, ha épp nem használom.
    Tudtok esetleg ilyen gamepad-et ajánlani (nem gond, ha nem kerül egy vagyonba), amivel azért analóg módon tudnám irányítani a játékot? Illetve érdemes-e egyáltalán ilyenre beruházni?
  • avcom
    bár most nézem ez nem FF, mindegy, a flashget stimmel akkor is :-)
  • avcom
    firefoxhoz flashgot addon és flashget letöltésvezérlő
  • Alexease
    THX!
    Megneztem, ami a szerveren van az jo, csak a szerver hibazik, neha nem tolti le rendesen;( Nekem 2.-ra sikerult leszedni. Probalkozz;) 600kbyte amugy
  • Szabi1991
  • lac coo
    Alapból nem tud kiexportálni GMT-t vagy ez a baja ? :))))
  • Alexease
    Mi baja van?
  • SuperCharger
    milyen szempontból?
  • Szabi1991
    a gededitor ami a faq ban van ,hibás !
  • Szabi1991
    kijavitjuk a hibákat :)
  • Alexease
    A GTR2 azert volt mar ennyire szabad, mert mar az osszes auto modell, palya, hang evek ota kint volt kozkezen. A palyak nagy reszenek az alapjait Ok is "loptak" valahonnam, az autok alapjai meg talan meg az F1C-s GTR2002-bol volt;)))) Persze sarkos, de uszkve;)

A WTCC-ben az osszes auto friss, tobb palya is van ami nullarol keszult, a hangok is ujak, es sokat dolgoztak az enginehez hozzafuzott sajat kiegesziteseken is (pilota es egyeb animaciok, szelvedo efektek, ablaktorlo, eso, tukrozodes, stb.).

Raadasul, gondolom mar ok is ki akarnak lepni a "MOD alapokat gyartunk" stilusbol (ahogy megjelink valami, az elso hogy kiszednek, betesznek, attesznek, atirnak, stb.):))
  • VRSDM
    ennyire szabad gtr2es rendszer után, nem lepődök meg...
    bár nemértem valamennyire ez jóis a fejlesztőknek valamennyire meg nem...

ezekszerint nekik inkább nem