| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Sziasztok,
Bár lenne olyan személy akitől megkérdezhetném privátban, de így talán több hozzáértő szem is látja kérdésemet.Nekem ősidők óta nagy kedvencem az F1 1988 mod, mely véleményem szerint az egyik legjobb/legélvezetesebb kiegészítés. Bár tökéletesnek rFactor alatt mondható mert a GTR2 alá konvertált verzió tele van hiányosságokkal
de jópár munkaóra alatt sikerült használhatóvá tennem a magam számára. Igazából magának az rFactornak vannak "élvezhetőségi" korlátai számomra ezért vagyok inkább GTR párti. Hogy a lényeget említsem, eljutottam egészen odáig, hogy mostmár választható és működőképes a vizes gumi használata, viszont csere után a gumitextura nem változik, és ezt szeretném megoldani. A gtr. kiterjesztésű fájlokban ugye DDS-ek TGA, gMotor fájlok vannak de valószínűleg valamibe bele kell nyúlni ami valamelyik hivatkozásra mutat és akkor cserélődik a textura.
Még mielőtt valaki aztmondaná, hogy ez nem lehetséges a WSGT modban változik a textura a felrakott guminak megfelelően. (az alapjátékban is csak nem minden esetben). A segítségeket előre is köszönöm!
ui:tudom, hogy a legegyszerűbb az lenne ha a készítővel Carrera.4-el venném fel a kapcsolatot de ilyen szinten nem megy az angol. Kérem, hogy csak az érdemben válaszolni tudók jelezzenek vissza.