GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ismerek programokat ( driver genius, driver detective stb) amikkel frissíteni lehetNE ha nem kéne megvenni vagy regisztrálni.a laptop viszi a cod 4 et is simán tehát az erõvel nincs gond csak frissíteni még nem frissítettem drivert mindig csak feltelepítem a drivert és kész.a tudásommal sincs gond szerintem 😄 csak ezt nem tudom 😄😄 légyszíves leírnád nekem hogy frissítsem? annyi lenne hogy letöltök egy másik drivert ami frissebb? ha ennyi akkor csak azt nem tudom hogy melyik frissebb a mostaninál 😄 elõre is köszi
Az én notebookomon hasít, Acer 7738G (geforce 130M), mondjuk én egy integrált GMA 4500M-el nem próbálkoznék normális 3D játékkal, annak még a driver frissités sem segít.
1. Notebook es tarsaik nem igazan jatekra valok:/
2. Ha meg drivert sem tudsz frissiteni, akkor nem biztos hogy eroltetni kellene😊 Miert nem veszel inkabb egy konzolt?!😊)))
2. Ha meg drivert sem tudsz frissiteni, akkor nem biztos hogy eroltetni kellene😊 Miert nem veszel inkabb egy konzolt?!😊)))
integrált Mobile Intel GMA 4500M de az bírja.most fogok drivert frissíteni de nem tudom hogy hogy kell😄 hogy lehet legegyszerûbben frissíteni?
na odáig már minden látszik amíg be nem töltõdik a pálya.odáig már tökéletes.de ahogy bejön a garázs ott csak a kocsi kicsinyített képe látszik meg a szürkés háttér.kattintani tudok csak nem tudom hogy mire kattintok.
ahol nincs kis kép ott minden ok.
aha ok és köszi .ha olyan menüpontban vagyok ahol van kép ( a kocsiról pl amikor választjuk ki és lehet forgatni vagy amikor betölti a pályát és kis képen látjuk a kocsit)na olyankor nincsenek ott a beállítási lehetõségek csak maga a kiskép plusz a gtr es háttér.de attól ugyanúgy tudok mindenre kattintani csak vakon mert nem látom mire kattintok.csak mintha a szürke háttérre kattintgatnék. Ha véletlenül sikerül jóra kattintani akkor játszani is tudok csak nem tudok semmit se beállítani.és köszi a segítséget 😊
Szepen, ertelmesen ird le, mit szeretnel csinalni.😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Frissits DirectX-et, videokartya drivert, allitsd at a felbontast valami masra, probald ki masik DX-beallitason (DX7, DX8, DX9).
Frissits DirectX-et, videokartya drivert, allitsd at a felbontast valami masra, probald ki masik DX-beallitason (DX7, DX8, DX9).
Kérlek szépen titeket legyetek szívesek és írjátok le, hogy mit csináljak. Elõre is nagyon szépen köszönöm.
mondjuk ha értelmesen tagoltan leírnád?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
ne máá ha tudok én is segitek nekem meg senki se segit? legalább ha már nem tudtok segiteni csak azt irjatok mar le h nem tudok segiteni :S
na lécci vki
csõsztök.
cyber: próbáld meg ujratelepiteni a jatekot.de nekem is kéne egy kis help.bejön a fõmenü.rákattintok mondjuk a practice-ra és bejönnek az irások pl h hany perces legyen a futam meg stb és amikor a sarokban megjelenik a forgó kocsi egybõl eltûnnek az írások csak a kocsi forog.tehát rákattolok a practice-ra utána egy pillanatra bevillannak a beállítások és amikor megjelenik a forgó kocsi egybõl eltûnnek az irások.csak a forgó kocsi marad meg és ez mindegyik menüpontnál igy van.lécci segítsetek .elõre is köszi
cyber: próbáld meg ujratelepiteni a jatekot.de nekem is kéne egy kis help.bejön a fõmenü.rákattintok mondjuk a practice-ra és bejönnek az irások pl h hany perces legyen a futam meg stb és amikor a sarokban megjelenik a forgó kocsi egybõl eltûnnek az írások csak a kocsi forog.tehát rákattolok a practice-ra utána egy pillanatra bevillannak a beállítások és amikor megjelenik a forgó kocsi egybõl eltûnnek az irások.csak a forgó kocsi marad meg és ez mindegyik menüpontnál igy van.lécci segítsetek .elõre is köszi
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
A problémám az lenne hogy leszedtem a GTR2 Center-t és akár hogy próbálok vele bajnokságot kreálni kiír valami hiba üzenetet!
Ha valaki tud segítsen mert nem tudom hogy mi lehet a probléma!
Elõre is köszönöm!
Attila!
Segítséget szeretnék kérni!
A problémám az lenne hogy leszedtem a GTR2 Center-t és akár hogy próbálok vele bajnokságot kreálni kiír valami hiba üzenetet!
Ha valaki tud segítsen mert nem tudom hogy mi lehet a probléma!
Elõre is köszönöm!
Attila!
nem viccelnek..XD ez a neve egy kis plugin amit a fõkönyvtárba kell rakni!
http://www.vitumo.de/ ott a kép róla.
http://www.vitumo.de/ ott a kép róla.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Jajj, sorry, a link korlátozódott a felkiáltójelre, de amúgy vicces gyerekek is vagyunk 😄
Csak copy be a gtr exe mellé, és magyar billen a û-vel kapcsolod ki-be.
Csak copy be a gtr exe mellé, és magyar billen a û-vel kapcsolod ki-be.
az XD jelen esetben NEM szmájli...
XD
XD
XD!
ha lenyomom akkor a fordulatot ledekkel jelzi de én az LCD panelt szeretném használni. ha jol emléxem ott lehet adatokat nézni menet közben az autóról. ez érdekelne nagyon
hello! azt hogy lehet megoldani hogy a mûszerfalon lévõ kijelzõ mûködjön? emlékeim szerint mikor régebben játszottam a játékkal teljesen rendben volt de most nem tudom életre kelteni. mi állítsak be és hogy?
elõre is köszönöm!
elõre is köszönöm!
Csáó!Megjavult a GTR2 de lenne egy kérésem!Ha valakinek megvannak még az F1 2008-hoz járó setupok(v1.2-ben volt) azt átküldi nekem vki?
E-Mail:[email protected]
Nagyon hálás lennék ha átküldené valaki!
E-Mail:[email protected]
Nagyon hálás lennék ha átküldené valaki!
Akkor neked remek választás lesz a DFGT, a DFP-nek a folytatása. A kormányon sokat javítgattak/javult, a pedál ismerõs lesz. De fém fogaskerekerõl ne is álmodozz 😄 Legalábbis 100-200k Forint alatt 😄 Viszont attól még a mûanyag fogaskerék is lehet piszok tartós!
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Annakidején eladtam a kormányomat (logitech driving force pro) mert szûkös albérletben laktam , de itt az ideje, hogy újra vegyek egyet. Azt azért választottam , mert a tesztekben azt olvastam, hogy a forgórész mûanyag helyett a többi logitech kormány közül csak ennél fém tehát jóval kevésbé kopik mint a többi kormány. Azóta eltelt 2 év és ahogy látom ilyen kormányt nem is nagyon lehet már kapni. Mit ajánlotok helyette max 30-35kig(tehát g25 kilõve)? (gondoltam ebbe a topicba jövök a kérdésemmel, ugyanis egyrészt gtr2 vel is fogok játszani(újra) másrészt ha valakik akkor ti tudjátok melyik a jó kormány 😊 ). Válaszotokat elõre is köszönöm
Segítséget kérnék. Annakidején eladtam a kormányomat (logitech driving force pro) mert szûkös albérletben laktam , de itt az ideje, hogy újra vegyek egyet. Azt azért választottam , mert a tesztekben azt olvastam, hogy a forgórész mûanyag helyett a többi logitech kormány közül csak ennél fém tehát jóval kevésbé kopik mint a többi kormány. Azóta eltelt 2 év és ahogy látom ilyen kormányt nem is nagyon lehet már kapni. Mit ajánlotok helyette max 30-35kig(tehát g25 kilõve)? (gondoltam ebbe a topicba jövök a kérdésemmel, ugyanis egyrészt gtr2 vel is fogok játszani(újra) másrészt ha valakik akkor ti tudjátok melyik a jó kormány 😊 ). Válaszotokat elõre is köszönöm
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
És 3 hónapja még mûködött!Addig nem játszottam vele!És most ez van!
Hello!Lenne egy nagy gondom a GTR 2-vel!
Leszedtem hozzá 2 F1-es modot és mind a 2-nél ez van!Leszedtem egy új GTR 2-õt,újrainstalláltam,újra leszedtem a modot és felraktam.És egyszerûen nem mûködik!Mindig van valami gond az autóknál!De csak a modokban!Mert csak ezt a kettõt szedtem le!Szóval aki tudja hogy tudom ezt eltûntetni az lécci válaszoljon!Köszi!
Amiket próbáltam:
Újra leszedtem a modot
Újra leszedtem a gamet
Újra feltettem midnent
Legfrissebb directx-et felraktam
Legfrissebb videókari drivert felraktam
Kilõttem minden futó dolgot
Feltettem hozzá patcheket
Újra letöltöttem pályákat hozzá
Feltettem a 3.5-ös és 1.1-es .net frameworkot
Leszedtem hozzá 2 F1-es modot és mind a 2-nél ez van!Leszedtem egy új GTR 2-õt,újrainstalláltam,újra leszedtem a modot és felraktam.És egyszerûen nem mûködik!Mindig van valami gond az autóknál!De csak a modokban!Mert csak ezt a kettõt szedtem le!Szóval aki tudja hogy tudom ezt eltûntetni az lécci válaszoljon!Köszi!
Amiket próbáltam:
Újra leszedtem a modot
Újra leszedtem a gamet
Újra feltettem midnent
Legfrissebb directx-et felraktam
Legfrissebb videókari drivert felraktam
Kilõttem minden futó dolgot
Feltettem hozzá patcheket
Újra letöltöttem pályákat hozzá
Feltettem a 3.5-ös és 1.1-es .net frameworkot
tehát EREDETI kell
Köszönöm a válaszokat
Köszönöm a válaszokat
Patch for GTR2 online lobby available
Circumstances out of SimBin control recently created problems for gamers trying to connect to the GTR2 online lobby system. We have now taken the steps needed to solve the issue, and allow all GTR2 fans to get back online.
This easy to install official patch will restore full lobby functionality to your copy of GTR2.
http://www.simbin.se/
Download Patch for GTR2
Circumstances out of SimBin control recently created problems for gamers trying to connect to the GTR2 online lobby system. We have now taken the steps needed to solve the issue, and allow all GTR2 fans to get back online.
This easy to install official patch will restore full lobby functionality to your copy of GTR2.
http://www.simbin.se/
Download Patch for GTR2
Sziasztok
Letöltöttem ezt a GTR 2 játékot
Minden jól megy benne csak az a gond hogy hogy a MULTIPLAYER nem mûkõdik
Hiába probálom ki az összes kapcsolattípussal de sajnos nem jó
(patch et nem raktam fel)
Nem tudjátok mi lehet a problléma
Elõre is köszönöm a válaszokat
Letöltöttem ezt a GTR 2 játékot
Minden jól megy benne csak az a gond hogy hogy a MULTIPLAYER nem mûkõdik
Hiába probálom ki az összes kapcsolattípussal de sajnos nem jó
(patch et nem raktam fel)
Nem tudjátok mi lehet a problléma
Elõre is köszönöm a válaszokat
"Feltelepült", a dxdiag 11-es verziót ír. A dll bemásolással már így is megy a GTR2. De nem hiszem, hogy pl.: a dx7 fent lenne, mert akkor menne - a Vista alatt sem futó - Steel Beasts is...
Próbáld innen ez mindig naprakész. Felrak pár file-t, de lecserélni nem fog semmit. Ha fenntven a directx10, akkor fenntvan a 9, 8, 7, 6, 5, 3.... ezelõttire nem emléxem 😄
Frissíteni? Mikor megpróbáltam Vistán a dx.9-et telepíteni a dx.10-re akkor a telepítõ lefutott, de nem cserélte le...
Nekem engedte, amikor a Win7-et próbálgattam.. Azóta már lekerült a géprõl, mert csak a bajom volt vele. 😊
Nem hiszem, hogy a dx11-re engedi feltenni a dx9-et, v. dx10-et.
A vista sem engedte a dx10-re a dx9-et, ott nálam pl.: a Steel Beasts nem ment emiatt... 😞
A vista sem engedte a dx10-re a dx9-et, ott nálam pl.: a Steel Beasts nem ment emiatt... 😞
Az indítást már megoldottam. Megkerestem a dll.az interneten és bemásoltam a win7 system32 könyvtárába, így már elindul a progi, de nem tudom mennyire lesz stabil.
Jó ez az új oprendszer... , pedig azt mondták, ami Vista alatt megy az menni fog ezen is...
Jó ez az új oprendszer... , pedig azt mondták, ami Vista alatt megy az menni fog ezen is...
Most próbáltam a Windows 7 RC 64 bit alá feltenni a játékot és az indításra azt írja, hogy nem találja a d3dx9_26.dll -t. Valaki tud rá megoldást? Telepítette már valaki 7-es win alá a GTR2-õt?
de a nevem nem engedi újra... hogy csináljam akkor? - csináljak egy nicknevet?
Saját nevemmel játszottam eddig... bánnám, ha pont azt nem engedné...
KÖszi mindenesetre.
Saját nevemmel játszottam eddig... bánnám, ha pont azt nem engedné...
KÖszi mindenesetre.
sziasztok!
nemrég megvettem a játékot, és nagyon bejövõs 😄
viszont... van hozzá Caterham mod? A GTR Evoban voltak, szal gondolom ide is át lettek konvertálva... csak az a gáz, hogy én nem találom sehol sem 😄
nemrég megvettem a játékot, és nagyon bejövõs 😄
viszont... van hozzá Caterham mod? A GTR Evoban voltak, szal gondolom ide is át lettek konvertálva... csak az a gáz, hogy én nem találom sehol sem 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...