| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
digi7 #10156 Szia Zoli.
Mint HRC Team vezető nem volt szép tőled, hogy leszóltad EDS7-et.
Én azt írtam korábban, hogy találtam egy weblapot, Ő pedig azt írta, hogy beindult az offline verseny.
Ahogy elnézem, - kicsit a weben turkálva - nem vagytok egymásnak konkurenciái.
Sőt, szerintem az ilyen kezdeményezéseket támogatni kell, hiszen előkészíti a te HRC Team csapatodnak az utánpótlást.
Én úgy értelmeztem, hogy az MFR baráti kör, egy szűkebb, és ahogy reklámozzák nem profi társaság. Ezen kívül olyat kínál, amit ti nem, de még mástól sem hallottam még ilyen kezdeményezést. Gondolok itt az offline versenyre.
Azt is sikerült rövid időn belül kideríteni, hogy a korosztályotok sem stimmel. Te a 18-25-hez tartozol, míg ők a 40-es korosztályt képviselik.
Nem azért írtam ezen hozzászólást, hogy vita alakuljon ki, és becsmérlő írások szülessenek.
Pont azért, hogy segítsük egymást, hiszen az autós szimulátort kedvelők táborát erősítjük ezzel.
Most pedig elmondom a véleményem a te HRC Team csapatodról.
Szerintem egy igen jó, és igen profi csapat. Kitűnő versenyeket tartotok, és a TV adás, az fenomenális. Aki ért a szimulátorhoz annak nagyon ajánlom a csapatotokat, nekem nagyon bejött.
Üdvözlettel
Digi7