10998
  • Sabee01
    mod?
  • Laceee
    valami mod nem rontotta el ?
  • Sabee01
    Nálam sincs driving school! Belépek és minden üres , a lemezem eredeti , úgyhogy nemtom mi lehet a baj , de szétb.sz az ideg!
  • digi7
    Látom, nem sikerült a linket beilleszteni. Segítek.

http://autoklub.lapunk.hu/
  • eds7
    Sziasztok.

A mai naptól, azaz 2009.04.05.-től rendelkezésünkre áll egy lag mentes 24 Slottos szerver.
    Mostantól nem okoz gondot a versenyek lebonyolítása.

Köszönjük a szponzoroknak.

Aki a GTR2-vel szeretne autózni, azt szívesen látjuk. A szerver elérése jelenleg ingyenes.
    Látogass el az alábbi webcímre és regisztrálj.

http://autoklub.lapunk.hu/
  • bandi93
    pont ez a probléma, h nem lehet rákattintani semmire sem. mármint hiába kattintok rá nem történik semmi sem. ez miért lehet? kur*ára idegesít már:@
  • kaposi1
    Helló!
    Ha már betöltött a pálya akkor jobb alsó sarok.
    Megkisérel
    Edzés
    Feladat megnézése
    Megkisérel fülre kell kattintani.
    Bár szavaidból kivéve te nem magyarosítva játszol vele.
    Pedig nagyon jól le van fordítva.
  • bandi93
    lenne 1 hülye kérdésem:D h lehet elkezdeni a driving school-t? csak mert rámegyek az első leckére, be is tölti a pályát, de onnan nem tudok tovább menni. köszi előre is!
  • kaposi1
    Kerekek sikerültek?
  • James33
    Helló. Köszönöm az infót.
  • kaposi1
    Egy kis off.
    De ha rám hallgatsz hagyod a fenébe, mert az igazi F1 élményt Birkuc mester remekműve nyújtja.

Naprakész pályák,grafika,festések és nem mellesleg 30 szezon 80 pálya .
    1978-tol 2008-ig az összes teljes szezont lejátszhatod.
    Bocs a reklámért ,de ez az ember és ez a játék tényleg megérdemli.
  • kaposi1
    Üdv!

GTR2\UserData\neved\neved.PLR

nyisd +jegyzettömbel, és a Wheels Visible In Cockpit="0" ,írd át a 0-át 1-esre

(utánna mentsd el, és lesz kereked a Forma 1-es autóban belsőnézetben )
  • James33
    Üdv mindenkinek. Tud valaki frissitést a GTR2 F12007-re? Mert feltelepítettem de a kerekek nem látszanak. Köszönöm.
  • kaposi1
    Sziasztok!
    A Timetrial-ban elmentett saját file-mat hol tudom megnézni?
    Hiába nyomok a betöltésre nem történik semmi.
    Erre még nem jöttem rá.
  • Dietrich
    Szia.

:)
    ez a szavazás nem lehet hiteles.
    mert mi volt a kérdés?
    "Az alábbiak közül melyiket tartod a legerősebbnek?"
    mi zárt kasztnis autókkal rendezzük a bajnokságokat másik ow mig vannak akik mindkettővel. alma és körte esete.
    Rosszul volt a kérdés megfogalmazva.
    itt vannak a V8 versenyeink mig másoknak is másik mappában. megkell nézni melyik izgalmasabb vagy nézhetőbb azt ellehet dönteni, de hogy melyik a legerősebb korrekten szerintem nem. Ahhoz mindegyikben indulni kellene...
  • digi7
    Sziasztok. Szia Dietrich.

Szóval én azt állítottam, hogy a HRC egy profi baráti társaság.
    Lehet, hogy a Profi szó erős volt, mivel még is, egy baráti társaság vagytok.
    Azonban úgy néz ki, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
    A szimulátoros világban ismert TV. weblapján többen is ezt állítják.
    Tehát, valamit igen jól csináltok. Gratulálok megint.

Azonban ne feledkezzünk meg a kicsikről sem, ők a weblap cím beírását érdemlik, hiszen a HRC-t megtalálja mindenki.

[URL=http://autoklub.lapunk.hu/]http://autoklub.lapunk.hu/[/URL

• James33
    A modokat amúgy a sima GTR 2 főkönyvtárba kell másolni?
  • James33
    nincs de nem is találom sehol.
  • SimaSuna #10177
    F1 2007 mod megvan?
  • James33
    hol lehet pontosan megnézni mit hova kell telepíteni?
  • James33
    Üdv mindenkinek. Már kezdek rájönni a dolgokra .De arra még nem jöttem rá hogy pl: F1 2007 Force India-t pontosan hova kell tenni hogy rajta legyen a listán és valahol versenyezni is lehessen vele? Ha valaki esetleg ráér leirhatná hogy hova kell bemásolni a modokat.?Egy két Autó a listákból nem jön be pedig a verzió száma is jó, és az installációs infókat is követtem.Valaki esetleg valami tipp van?? Előre is köszönöm.
  • obe
    fail:)..egyel lejjebb akartad
  • Alexease
    THX!
  • N o N a m e
    Boldog születésnapot Alex!
  • Traky70
    Egy kis gyakorlás és már nyomhatjuk is :)
  • bardocz
    Attól profi,hogy az eleje ezredekért küzd,és képesek egész versenyen képesek 1 másodpercen belül autózni:D Nem találom Roli Zolderes videóját,de ebben is vannak jó részek.
  • Dietrich
    a HRC sem profi liga még..majd idővel az lesz. Meg mitől is lesz egy liga profi? Mit nevezünk profinak? mert szerintem attól még nem hogy csak kuplung van engedve.
    De szerencsére nem is amatőr már..valahol a kettő között helyezkedik el szerintem és ahogy Suna irta nagy a szórás 15-től a 44 éves korig vannak a tagjai.
  • SimaSuna #10168
    Kincses kupán indultok?

GTR2t megvettem anno 8kért...
    az EVOt nemszeretem...nekem arkád feeling..
    rFactor... Historic mod... (ahogy Csoki mondaná a tigrisből...sokkot kapál, olyan jóvót!...)
  • obe
    és ne felejtsd el a Richard Burns Rally-t..790 huf
  • batihu
    Én is a közelben lakom, igaz nem Miskolcon, hanem Ongán
    Én régebben GTL-el mentem Altbier-en, most az rFactor-t nyomom a SIMCO-nál, de az Evo is itt figyel az asztalomon a GTR2-vel együtt.
  • kaposi1
    Peti alig várom hogy GTR2-ben online megküzdjünk.
    DFP Vs.G25
  • kaposi1
    Szevasz Traky70!
    Ha jól sejtem mi személyesen ismerjük egymást.
  • atenza
    Ezek szerint ha jól vettem ki G25 lesz az első kormáynod :) Nem rossz így kezdeni :)
  • Traky70
    Köszi. A GTR2-t már meg is rendeltem. A többit átnézem.
  • SimaSuna #10161
    Komolyabbak...

GTR2:
    GTR Masters
    MFR

rFactor:
    HRC-Team
    Maszim
    VSR
  • Traky70
    Sziasztok! Hamarosan megjön a G25-öm, és rendelnék hozzá egy-két szimulátor programot, melyeknél jól ki lehet használni a kormányok adta előnyöket (nem NFS kategóriák).
    A GTR2 szimpatikus nekem. Ugye ha megveszem a játékot, akkor főleg a multi része érdekelne. Mennyire naprakész a jéték multi része, van még nyüzsgés ? Komoly online bajnokság ?
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • SimaSuna #10159
    hát fura.

Az elmúlt 3év alatt nem találkoztam Miskocli játékossal sem GTR2ben, sem rFactorban. Most 1 hónapja lépett be hozzánk 1 miskolci.

Ennyien nem játszanak itt Borsodban? :)
  • digi7
    Most fedeztem fel, hogy nem is laktok egymástól távol, 20 km-en belül.
    Milyen az élet?
  • SimaSuna #10157
    Nézd! nesz szóltam le, de előte 2x is be volt linkelve :)
    Nem mint HRC vezetője szónoklok itt, hanem mint magánember.
    Nincs nekem semmi bajom a ligával! Sőt örülök hogy létezik.anno próbáltunk megkeresni titeket de nemtalátunk emailt.
    Bocs ha úgytünt hogy leszólás vagy hasnló! eszembe se volt ilyen gondolat!
    A korosztályhoz csak annyit tennék hozzá hogy a legfiatalabb aszem 15 míg a legidősebb 40fölött van. :)

Segítségről annyit, hogy ha kell mod, vagy kis +segítség szóljatok :)
    Anno oda vissza moddoltam a GTR2t. Festés, hang módosítás, liga mod készítés. :)

Kösz az építő hszt! Várunk titeket ha jönnétek :)
  • digi7
    Szia Zoli.

Mint HRC Team vezető nem volt szép tőled, hogy leszóltad EDS7-et.
    Én azt írtam korábban, hogy találtam egy weblapot, Ő pedig azt írta, hogy beindult az offline verseny.

Ahogy elnézem, - kicsit a weben turkálva - nem vagytok egymásnak konkurenciái.
    Sőt, szerintem az ilyen kezdeményezéseket támogatni kell, hiszen előkészíti a te HRC Team csapatodnak az utánpótlást.
    Én úgy értelmeztem, hogy az MFR baráti kör, egy szűkebb, és ahogy reklámozzák nem profi társaság. Ezen kívül olyat kínál, amit ti nem, de még mástól sem hallottam még ilyen kezdeményezést. Gondolok itt az offline versenyre.
    Azt is sikerült rövid időn belül kideríteni, hogy a korosztályotok sem stimmel. Te a 18-25-hez tartozol, míg ők a 40-es korosztályt képviselik.

Nem azért írtam ezen hozzászólást, hogy vita alakuljon ki, és becsmérlő írások szülessenek.
    Pont azért, hogy segítsük egymást, hiszen az autós szimulátort kedvelők táborát erősítjük ezzel.

Most pedig elmondom a véleményem a te HRC Team csapatodról.
    Szerintem egy igen jó, és igen profi csapat. Kitűnő versenyeket tartotok, és a TV adás, az fenomenális. Aki ért a szimulátorhoz annak nagyon ajánlom a csapatotokat, nekem nagyon bejött.

Üdvözlettel
    Digi7