GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap cdgalaxisban megvettem a gtr2-öt. ha verseny hévégét vagy bajnokságot akarok indítani tölés után újraindítja a gépem. A gyakorlás+time trial mûködik.
Mi lehet a hiba??
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Meg aztan, szet is k*rt* a GTR 2-met, mert felul is irt par dolgot, azt elfelejtettem biztonsagi masolatot kesziteni!<#falbav>#falbav>
Nekem nem jó.Kiváncsi lennék,hogy másnál mi újság?<#falbav>#falbav>
Valaki próbálta már ez a módot?
"Tested:
race weekend mode
Max Vehicles = 2
RaceLaps = 1
NOTE! GTR2 doesn't support Drag Racing Mode so there isn't any time for
burnouts etc. Every time you want race you must start/restart race. When race
started, car located on the startingline. Just wait until green light.
"
Ezt valaki elmagyarázná, hogy mit is jelent Magyarul?! 😄
GTR2 Lobby-ban egyre több olyan host-ot látok, aminek a neve GP-vel végzõdik. Lehet ezekrõl tudni valamit?
Legutóbb Interlagos GP volt amibe be szerettem volna csatlakozni, de még csak nem is találok ilyen nevû, letölthetõ pályát.
Ha tudnátok, mi hogy van, s el s mondjátok, ritka boldog leszek 😄
Köszi
T.
u dont have to listen anybody else but me
Olyan problémám van ,hogy beakarok lépni egy olyan szerverre ahol 27/28 a játékosok száma(27 a bent lévõ/28 a max fogadható"pilsbierbude")és azt írja ki ,hogy a szerver full.Hogy a kurva annyába lehet 27/28-nál full több percen kerestül?Mit lehet csinálni,hogy hasonló szitunál beengedjen és ne azt írja,hogy megtelt a szerver,mert nincs tele.Természetesen eredeti a game(csak no cd crack van).
thx
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Ma megvettem a játékot végre eredetiben, boldogan hazahoztam felraktam, de valamiért nem indul el, kiírja a win hogy a program mûködése hiba miatt leállt, már újraraktam, felraktam a dx9-et is a lemezrõl de nem megy. Vista van a gépemen minden driver a legfrissebb, ha valakinek esetleg van valami ötlete hogy mit lehetne még megpróbálni az pls írja le.
Köszi!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Aztán altbiersen riverside gp-n a BMW CSL-el kb 10 másodperc elõnnyel élrtem célba,csak át kellett állítanom a váltóáttételt a hosszabbra,csak régen az volt a mániám,hogy a kynarból gyorsítsak ki jól😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
nemmondom ha én ebbe futamot nyerek akkor büszke leszek magamra 😛 Spec. egy kört nemtok megtenni kicsúszás nélkül még :S
meg néhányszor itt is késöbb pár versenyt mentem, de a német karattyolást nem értettem inkább hagytam a fenébe :p http://www.altbierbude.de/index.php?lang=en
(Pláne, hogy a GTR2, RACE, GT Legends gyakorlatilag ugyan az a játék más kocsikkal az ISI 2.0 engine-re...)
Nyilván mindenkinek az az izgalmassabb, melyben szereplõként õ is ott volt, és lehet hogy halálra izzadod magad, miközben 15 körön keresztül vki fenekébe autózol fél mp-vel, egy kívülálló meg közbe azt lájta, hogy egymás után körözget 2 kocsi, nem nagy szám... 😉
Szóval, ne ebbe kössünk bele. A GTL sokat szerint egy rettentõ jól eltalált, hangulatos és szerethetõ komoly autószimulátor, és érdemes arra, hogy mindenki vessen rá egy pillantást legalább.
Ha a demó nem megy:
A játék a Starforce védelem-et használja (a demo is), ezért nálad lehet frissíteni kell a Windows-t ennek a védelemnek a legújabb driverével. Talán ez segít (a teljes játéknál nincsenek ilyen problémák, a demonál gyakori)
Vagy grafikus driver frissítés.
WTCC 87 BMW E30- Birmingham-i futam...
18körön keresztül max 0,5mp-re Gstyle-tól...úgy hogy nem volt belõle kár...
az durvább volt hidd el 😊
De sztem a futam videó önmagáért beszél (bár tény, hogy nincs jól megszerkesztve),de hogy 15 perc után is centikre autózni egymás után vonatban ezekkel a csöppet sem kezes dögökkel, úgy hogy közben egy olyan mozudlatot sem látsz, amibõl bárkinek kára származhatna, pedig mindenki nyomja mint atom.
Tudom, hogy ez nem a GTL topid, de beírom ide is, hátha akad itt vki aki szereti, vagy esetleg a HistoricX modot..
December 25.-én hivatalosan is megkezdõdött az ingyenes és nyílt GT Legends Funrace és Hotlap verseny!
A versenyt a Hungarian GTL Masters bajnokság csapata szervezi a GTR-Master.hu keretein belül.
A verseny Január 8.-áig tart (csütörtök), a verseny végét egy nagyobb szabású FunRace estel ünnepeljük. (de funrace-ek közben is lesznek majd)
Pálya: Donington Park GP
Autók:
TC - 65: Ford Mustang egy kis drift bemutató
GTC - 65: Ferrari 275 GTB/C
GTC - 76: Porsche 911
A Hotlap verseny újonc gyõztesei (kategóriánként) kis ajándékkal csatlakozhatnak a bajnokságunkba, de mindenki más is szeretettel várunk utána! ...meg közben is!
Részletek és pontos kiírás itt:
GTR-Master fórum
kedvcsinálónak az egyik legutóbbi futamunk (Vágatlan, nem szerkesztett videó, mert annyi minden történt...)
Watkins Glen - HGTLM4
A Hungarian GTL Masters csapata
sfds
Próbálj meg a neten ahhoz az autohoz, keresni PSD filet. Azokat tudod festeni, és ha elmented dds-be le tudod cserélni a gyári festést.
Szóval igy tudsz festeni, szerintem a GTR2 ben található gyári autókhoz van psd az oldalon modokhoz nem tudom hol találsz.
A wtcc módhoz találsz a race07 oldalán..
Remélem tudtam segiteni!
Downhill!!