Sztem meg képtelenség... A fejszerkezete, a szemöldöke, a szája és még az orra sem hasonlít. Vmint így első ránézésre gerincferdülése van a srácnak. Eminemnek nincsen vagy nem ilyen mértékű. Valamint a fotó is túl jó minőségűnek számít egy nagyon régi baráti fotókhoz képest. (80as évek...) Összerakni meg én is összetok képeket. Sőtt vannak is olyan képeim amelyiken Eminem 2Pacel van ami szintén megintcsak lehetetlen és megintcsak látni azokon is h összerakták. Most nem otthonról írok de majd ha otthon leszek felrakom :)
Egy kis Eminem biográfia: tegyük fel h a kép eredeti... akkor eminemnek volt lehetősége stúdióba kerülni és mivel olyan havernak tűnik ott mellette az ürge, gondolom segített volna neki a rapben. Mint tudjuk, Shady nagyon sokáig csak mix kazettákat árult az utcán, magyarul még stúdió közelébe se tudott szagolni... ez nagy ellentmondás már itt. Tegyük fel h mégis bekerült a stúdióba... De akkor minek? Eleinte amikor mixkazettákat árult az utcán, még enm volt akkora nagy rapper. Ronnie bácsikája (RIP - ahogy a bal felkarján látható tetkó is mutatja) tanította őt rappelni akit érdekes módon megöltek (és elintézték h öngyilkosságnak tűnjön). Magyarul sztem lehetetlen h ez Shady lenne...