2124
-
christyke #1723 Hello! Nekem megvan Eminem-Whatever you say I am (The life and times of Eminem-Anthony Bozza) cimű international bestseller könyve eredeti angol 2003-as kiadás. le van irva benne az egész életutja, nagyon jo könyv. akinek esetleg füllne rá a foga eladom. -
#1722 .:Eminem4ever:. -
wege #1721 Köszi. Napról napra okosabb leszek Em téren XD -
#1720 Csak annyit h támadták Eminem lányát (Eminem legfőbb sebezhető pontja) és frankón ment a balhé és eminem bepöccent megmondta nekik h mekkora szarok h ilyen béna szöveggel támadják és írogatott Shady is szép szövegeket. Amikben persze korrekt volt... ő nem támadta acsaládját cska za adott illetőt... Nagyjából ennyit tok. -
wege #1719 Ti mit tudtok az Eminem vs Benzino,Eminem vs Canibus balhékról? -
#1718 ja, az aláirásod is fasza
-
#1717 Jobb az ha te fordítod magadnak mert egy fordítás olykor hibás lehet. Különben is az ismeretlenebb (és halál jó) trackeknek úgysem tudja az ember leszedni a fordítását, szal magára van hagyva.
Jah meg ezt a szöveget bírom: Én ilyen nagy eminem fna vagyok meg olyna nagy Eminem fan vagyok. Oszt mondom akkor mondjál vmit, miről rappel. Srác egyből kussban, aztán kiderül h semmit nem tud angolul és aminek utánajárhatna (fordítás 1-2 db) még azt sem szedi össze. Háát halljátok ezek aztán hatalmas rajongók. Én nem mondom h perfekt vok angolból, de amit kell megértem, vagy fogok egy szótárat (szerencsére Eminem nem sűrűn használ nagyon ismeretlen szavakat ;) - nah meg a lebutított amerikai angol... :P) -
#1716 jaja, olvastam a szövegmagyaritást, meg értek is azér anyira:) -
#1715 Nagyjából én is olyasmi lehetek mint Stan, csak én jobbna szeretem a barátnőmet és Stan őrültnek vna beállítva a klippben. Nem véletlenül készítette Em a klippet és ha a szövegét is figyeled... Rendes csávó ez az Marshall nem azt akarja h az életünket rávigyük a rajongásra :) -
#1714 Jah boccs értem, de felismertem ennyire sügér nem vok (de kössz a célzást :D) Cska gondoltam másra utal. Kül Stan csak egy szereplő... Nem rajong annyira Emért mint a klippben ;) - de rajong - Megvan DVD-n a Making of..-ja. Oszt ottan beszélgötnek véle... -
#1713 a képen STAN van ha nemismerted fel.. és ő egy igazi eminem fan:)
ugy értem.. -
#1712 "Mennyire vagy Eminem fan??
Ennyire??"
Ezt h érted? -
#1711 myvip re?? azaz myspace re.. keveedek itten.. -
wege #1710 Köszi a tippeket :) -
#1709 kösz, felteszem a lyric et myvip re.. az alapzenét egy barátunk csinálta, msn en küldte át,.. lyesmivel foglalkozik h alapzenét csinál rappereknek.. hát igen PC mikrofonnal lett felvéve:) annyi h elébe raktam valami szövet cuccot h felfogja a fújást.. meg sokat segitett a progi g jol vette fel, elég tisztán a hangot,, a MAGIX MUSIC MAKER DELUXE 2007..
kössz -
#1708 Meghallgattam a számotokat. Az alapzene egész jó, ti csináltátok? A szövegre nagyon kellett figyelnem, h értsem, ez biztosan a mikitek hibája, nem hiszem h stúdió-mikrofonnal toljátok :D Ez nem baj, de kicsit a flow-tokon lehetne változtatni, h érthetőbb legyen a szöveg, mert amit értettem, az egész jó volt. Csak ennyit akartam. Ja, és hajrá :D -
#1707 Hello all!
Najó adok egy linket a számról max minőségben, az online verzio is jó,meg faxan hallgatható.. de mégiscsak ittvan:
Raplace - Jobb már úgyse lesz -
#1706 na fennvan mySpace en, www.raplace.try.hu s ott "Zene" s megy a mySpace linkre.. kicsit gyatrább a minősége, de ezvan, aki full high on akarja hallgatni az vegye meg a lemezt -
#1705 akkor jó:) -
#1704 kellett nekünk 7:07 percre csinalni...:) -
#1703 nem számítok semmire csak kiváncsi vagyok ^^ -
#1702 csak összébbkell nyomnom a számot mer tul sokat foglal myspace nek h feltöltsem:S baccus megint tölthetem.. namajd irok ha fennlesz mindenesetre,,, .. annyira nemnagyszám szal n to mire számitasz:P -
#1701 oké, kösz ^^ -
#1700 az oldal cime van a banneren, az oldalon pedig már van link a myspace re és ott fennlesz a szám egy 5 perc mulva:) -
#1699 majd adsz linket? ^^ -
#1698 most töltöm mySpace re az uj számunkat, meg az oldal is megujult.. remelem h teccik a szám!
majd sasold meg de még egy 10 percig nem ér fel ha most olvasnád a forumot:) -
#1697 White America, Hailie's Song (pl h az embernek van két oldala is hogyha a lányáról van szó) és gyak, majdnem az összes track. Guilty Conscience meg pl a The Kids az eléggé oktató jellegű. Eminemnek a mondanivalója egyértelműen az élet példáira vna alapozva. Magyarul ő nem újat mutat nekünk, hanem megpróbálja felnyitni a kicsi csipás szemünket... Nekem ez a meglátásom. Kül. mondom fellehetne sorolni majd' az összes tracket. Van egy két egoista száma is, amiben ugye a fanokat piszkálja (My Name Isben is van, Role Model, The Real Slim Shady). Pl a magánéletéről utalások: Don't Approach Me, The Way I Am... mondom sorolhatnám, nála lenne mit kategorizálni, mert nem ragadt le egy témánál ;) (kocsi nők pia pénz stb... a szokásos...)
Béke -
wege #1696 Igazad van, és még 1x köszi -
#1695 abban már halott (meg kim pasija is) abban már csak "közlekedik" vele.
Ha komoly mondanivalót akarsz hallani akkor: Mosh, Lose Yourself, Like Toy Soldiers -
wege #1694 köszi mindenkinek. -
#1693 EMIENEM - WHO KNEW -
#1692 nincs ellenvetés,, énis ezekre gondoltam h mie a studio... stb.. csak lattam ezzel a faxal egy képet mostani időkből s azér zavarotam össze..
-
#1691 hát szerintem nem ebben a számban mutatkozik meg az értelmes mondanivaló :) én inkább egy Rock Bottom-ot vagy egy Lose Yourselfet céloznék meg e címre.. -
wege #1690 köszi, bár ezt én is tudtam. Még a Bonnie and Clydeban is megöli. ;) -
#1689 mondok én neked. Kim. ebben öli meg a feleségét
-
wege #1688 Shady313, lécci mondjál már néhány zenét Emtől, aminek jó mondanivalója van +, hogy kb miről szól. köszi.
UI.: köszi, h segíteni akartál a dvdkben. -
#1687 Várom az ellenvetéseket :) -
#1686 Sztem meg képtelenség... A fejszerkezete, a szemöldöke, a szája és még az orra sem hasonlít. Vmint így első ránézésre gerincferdülése van a srácnak. Eminemnek nincsen vagy nem ilyen mértékű. Valamint a fotó is túl jó minőségűnek számít egy nagyon régi baráti fotókhoz képest. (80as évek...) Összerakni meg én is összetok képeket. Sőtt vannak is olyan képeim amelyiken Eminem 2Pacel van ami szintén megintcsak lehetetlen és megintcsak látni azokon is h összerakták. Most nem otthonról írok de majd ha otthon leszek felrakom :)
Egy kis Eminem biográfia: tegyük fel h a kép eredeti... akkor eminemnek volt lehetősége stúdióba kerülni és mivel olyan havernak tűnik ott mellette az ürge, gondolom segített volna neki a rapben. Mint tudjuk, Shady nagyon sokáig csak mix kazettákat árult az utcán, magyarul még stúdió közelébe se tudott szagolni... ez nagy ellentmondás már itt. Tegyük fel h mégis bekerült a stúdióba... De akkor minek? Eleinte amikor mixkazettákat árult az utcán, még enm volt akkora nagy rapper. Ronnie bácsikája (RIP - ahogy a bal felkarján látható tetkó is mutatja) tanította őt rappelni akit érdekes módon megöltek (és elintézték h öngyilkosságnak tűnjön). Magyarul sztem lehetetlen h ez Shady lenne... -
#1685 először nemhittem el, de talaltam egy képet ahol a mostani em van ugyanezzel a izomcsávoval csak ő is öregebb... -
ez a kis vékony csávó eminem akarna lenni?