Eminem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
akkor töltsd fel ide

Shady313
RAJONGÓK FIGYELEM!!!!
2 DB EREDETI SHADY LIMITED-ES SAPKA ELADÓ, VADONAT ÚJ, CÍMKÉZVE, NEM HASZNÁLT, EGYENESEN AZ USA-BÓL!!!!
AKIT ÉRDEKEL ÍRJON MAILT, VAGY VEGYEN FEL MSNRE!! POSTAI UTÁNVÉTELLEL OLDHATÓ MEG!
CÍMEM: [email protected]
AKI KÉR KÉPEKET, AZT IS TUDOK MUTATNI, KÜLDENI.
IR. ÁR: 8000 FT/DB (+POSTAKÖLTSÉG) - IGENCSAK BARÁTI 😉

TULAJDONSÁGOK:
MÉRET: L/XL
96% COTTON
4% SPANDEX
FLEXIFIT-ES SAPKA, TEHÁT FULL CAP!
KÉPEK VANNAK, CSAK A KÉPFELTÖLTÉSRÕL NEM ENGED LINKELNI 😞

jax
Szerintem sem Free World a címe 😄
Mondd, hogy hol volt a filmbe.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Zsolti9014
lehet hogy nem a címe a Free World

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Helló! Én nem vagyok nagy rapzene rajongó, de barátom most keresett meg egy kéréssel, amiben remélem tudtok segíteni. Eminemtõl keresi a Free World-öt, ami a 8 mérföldben is benne van. Elõre is kösz.

Hajrá Magyarország!

<#wink>

toysoldier
ez télleg nagyon jó 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kuci06
az 😉
ha tetszik, akkor hallgass bele ebbe is :
http://www.youtube.com/watch?v=3SO3c0CwQnw
na EZ a komoly <#worship>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Fido4life
ez tök komoly 😄

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

toysoldier
hol akadtál rá? vagy hogy?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kuci06
pl. my name is refrénjében ez van visszafelé : Its eminem , Its eminem, Its eminem..

kuci06
én se xD
de netezés közben akadtam rá 😄

toysoldier
nem szoktam visszafelé hallgatni a számait 😄D

kuci06
wow !
tudtátok, hogy eminem néhány számát ha a visszafelé hallgatjuk meg, értelmes szöveg is hallható ?

toysoldier
pont arra gondoltam 😄 meg talán a Just lose it nak se kéne, mer nem olyan jó (a klipp, a szám az tûrhetõ ^^)

Fido4life
pl Ass Like That 😄

toysoldier
igen sajnos sok jó számnak nincs klipje...de viszont van pár olyan, aminek nem kéne klipp

slima
Nekem is nagy kedvencem 😞 ....na de persze nem ez az egyedüli aminek jó lenne klipp...nagyon sok olyan jó száma van Em-nek is és a D12-nek is ami klippet érdemelne 😞

fightmusic.blog.hu

toysoldier
kár pedig nagyon király szám...

slima
sajnos egyik sincs 😞

fightmusic.blog.hu

toysoldier
Hello

A Revelation-nek van klipje? vagy van olyan video ahol élõbe nyomják?

Javítok:

Na, így már más. Thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Na <#wave>így már más. Thanks!

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

slima

fightmusic.blog.hu

Ehh lököttek már... nem szívok semmit ,csak ezt nem értem, nem hallottam még róla, szóval ez így semmit nem mond nekem, hogy:

Anger Management 3 mixtape-re 'Fubba U Cubba Cubba'

Esetleg bõvebb info, vagy ilyesmi? 😛

gondolom megvertek de van ilyen is: Eminem - Superman (René Amesz & Peter Gelderblom Remix)<#vigyor>

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

Fido4life
nem kéne ennyit szívni :S

Ez mi 😛.

slima
mi mi?

fightmusic.blog.hu

Aha és az mi? :S

slima
késõbb ez a freestyle felkerült zenei alappal az Anger Management 3 mixtape-re 'Fubba U Cubba Cubba' címen

fightmusic.blog.hu

Váááá! A 28-dikban nagyot alakít Eminem szerintem ebben a Lost in Londonban<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii>, meg a D12 muksók is<#eljen>. Amúgy meg az egész album tetszik nagyon<#eljen>

Ja, nekem is tetszik<#eljen>. Bórítóját nem bírtam betenni, mert a kepup azt írta, hogy csak jpg, meg gif... vagy jpeg mit tudom én... és elvilleg az is jpeg volt, szóval nem tudom :S. Mindegy, rar-ban benne van a borító.

slima
Ez nagyon jó kis album/mixtape 😊 ...jó kis freestyle-ok

fightmusic.blog.hu

<#wave>

Sry, hogy nem voltam, de nem volt kedvem benézni, ennyi.

Lost in London (2006)

Artist : Eminem & D-12
Album : Lost In London
Quality : Vbr~ 44.1kHz
Genre : Hip-Hop
Size : 81,2 MB
Tracks : 41
Bitrate: 512Kb/s

1. Proof & DJ Exclusive-Intro
2. London Takeover
3. Eminem & Proof-Intro
4. Eminem & Proof-Freestyle
5. Eminem & Proof-Interview
6. Eminem & Proof-Freestyle
7. Eminem & Proof-Freestyle
8. Proof-Freestyle
9. Eminem-Freestyle
10. Proof-Freestyle
11. Eminem-Freestyle
12. Eminem-Freestyle
13. Proof-Freestyle
14. Eminem & Proof-Freestyle
15. Eminem & Proof-Freestyle
16. Eminem & Proof-Buggin Out
17. Eminem-Interview
18. Eminem & D-12-Interview
19. Eminem & D-12-Freestyle
20. Eminem-Freestyle
21. Kuniva-Freestyle
22. Swifty-Freestyle
23. Proof-Freestyle
24. Kon Artis-Freestyle
25. Swifty & Kuniva-Freestyle
26. Proof-Freestyle
27. Eminem & D-12-Speaks on Jay-Z
28. Eminem & D-12-Freestyle
29. Stat Quo & Eminem-Freestyle
30. Eminem-Freestyle
31. Eminem & Proof-Freestyle
32. Stat Quo-Freestyle
33. Swifty-Freestyle
34. Eminem-Freestyle
35. Eminem-Obie Trice Intro
36. Obie Trice-Freestyle
37. Stat Quo & Eminem-Freestyle
38. Stat Quo-Interview
39. Eminem & Proof-Freestyle
40. Eminem-Freestyle
41. Eminem-Freestyle

Most akadtam rá.

toysoldier
hy

nem tudja senki, hogy akkor hol lehet kapni Shady cuccokat?

banok
csak klippek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

toysoldier
jóvanna 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
letöltöttem torrentrõl a The Anger Management Tour 2004-et, de jelszót kér. nemtudja ezt véletlen vki?

Fido4life
mifélée rajongók vagytok ti már ? 😄

YakooZa
egen

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
nemtudom, szerintem csak klippek voltak, de akkoris meg kellett volna nézni 😄

YakooZa
nem csak klippek voltak? vagy riport is?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

toysoldier
természetesen elfelejtettem megnézni 😄

jellemzõ<#wow3>

YakooZa
akkor jo mert elfelejtettem ránézni😛

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

banok
nem

YakooZa
MTV Europe? az MTV Adria -n lesz? mert en csak azt fogom😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Fido4life
a francba, tényleg bekéne már kötni a UPC-t 😞

toysoldier
ok, köszi, akkor majd megnézem ma este

banok
online nem. Utólag legfeljebb torrentrõl lehet, talán, leszedni.