• Butch3r
    nem nagyon vágom hogy lehet megoldani ill ugy mondom , hogy még ne mgondolkodtam rajta most máson vagyok elakadva mégpedig az xml en...

a kód:

function loadXML (loaded) {
    if (loaded) {
    _root.page1title = this.firstChild.childNodes[0].childNodes[0].firstChild.nodeValue;
    _root.page1text = this.firstChild.childNodes[0].childNodes[1].firstChild.nodeValue;

_root.page1_mc.content1_mc.title_mc.title_txt.text = _root.page1title;
    _root.page1_mc.content1_mc.text_mc.text_txt.text = _root.page1text;

}else{
    trace("A fájl nem található!");
    }
    }
    xmlData = new XML();
    xmlData.ignoreWhite = true;
    xmlData.onLoad = loadXML;
    xmlData.load("site.xml");

nah most a _root.page1_mc.content1_mc nekem ugy érhető el, hogy _root.page1.mc(ezen belül van 30 framig fade in meg out az oldalnak szal az oldalak menüpontonként egyenként jönnek be a képreés tűnnek is el ha máshova kattintasz... szal ott a 29. frame az ahol bele tudsz menni a tartalom részbe és azon belül nicns semmi, aztán azon belül va na content1_mc

Ha megszűntetem a fade in meg oput cuccost, akkor mind az 5 oldal megjelenik ill a kapcsolat(a legutolso) látható csak mert nem tudom cserélgetni az oldalakat.

A lényeg az, hogy hogyan tudom elérni, hogy ha van fade in meg out mc is d e nincs instance neve akkor hogy érem el a content1_mc t

Nagyon meg van kavarva szal aki ezt megmondja ill megoldja nekem annak... egy rekesz sör a minimum :D

plz help :( nagyon jo lenne ha segítenétek és meg tudnám oldani ezt az xml kérdést hiszen magán a weboldalon mindig átírni a mezőket szar :( ezt meg egyszerűbb lenne

Köszi sziasztok