• Steve Downie
  #673
  A Fociguru történetének legnagyobb játékosa volt!
  A kezdetektől fogva játszott, talán csak SUHANC volt képes annyi plecsnit összegyűjteni, mint Csaszi.
  Nyugodj békében Cesare!


  Kedves Menedzserek!

  Sajnos szomorú eset történt a Fociguru háza táján és nagyon nehéz ilyenkor billentyűzetet ragadni, gondolatokat megfogalmazni.
  A mai napon tragikus hirtelenséggel elvesztettünk egy szeretetreméltó, sportszertő barátunkat, egykori kollégánkat.
  A régi motorosok, akik éveken keresztül velünk játszanak, azoknak sajnos ismerős cseng a Cesare menedzsernév.
  Legnagyobb megdöbbenésünkre Csaszi barátunk, nagyon fiatalon eltávozott az élők sorából. :(

  Csaszi korábban tagja volt maroknyi csapatunknak páratlan humorával, szenvedélyével, lelkesedésével és focitudásával mindig a lehető legtöbbet szerette volna magából és a Fociguru játékból is kihozni.
  Focigurus pályafutásának eredményei a legjobb menedzserek közé emelte, imádta a versengést és mindig egy cél lebegett a szeme előtt: a legjobbnak lenni.
  Megrögzött Juventus drukkerként imádott mindent, ami Olaszországhoz és egyáltalán a focihoz vagy a sportokhoz kapcsolódott.

  Mai napig emlékszünk arra a képedre, amit a Fociguruban használtál - ahol néhány kilóval ugyan soványabban - feszítettél a zebra csíkos mezedben.
  Megannyi kedves emlékkel örvendeztettél meg minket és tudjuk, hogy bármilyen társaságban megfordultál, legyenek azok a futsalos vagy strandfocis barátaid mindig szerettél páratlan humoroddal, jókedvűségeddel mosolyt csalni az emberek arcára.
  Rengeteg személyes emlékünk fűződik hozzád, az olaszországi túrák Serie-A-s mérkőzésekre, futsal mérkőzésekre itthon és külföldön, a röhögő görcsben végződő irodai megbeszélések, étel-italfogyasztások, strandfoci tornák.
  Legnagyobb bánatunkra sajnos már nem vagy velünk többé, a veled kapcsolatos emlékeket és azt a csupa szív, mosolygós tekinteted sohasem feledjük el.

  Isten veled drága Csaszi barátunk! :-(
  http://www.facebook.com/csaszijuve