• Fenjoy
    :) tény és való hogy a cím-be az Sg-n bele kellett volna tenni hogy a Béta... mert így elégé provokatív és inkorrekt, elégé nevetséges hogy ez zárt tesztelői csoport "munkáját" fikázák a win-fóbiások:) Béta-rendszer, ez a hibák ugymond kifutása etc... Sajnálom, hogy általában mikor jön egy win-hír... a Pingvin polosok amint lehet jönnek osztani észt,(Tisztelet a kivételnek mert Szerencsére vannak) amit nem értek hiszen, Ők ugy sem fogják használni etc nem tudom mit "fáj" ez nekik, bár ez a Pszihiáterek dolga...:) Viszont amit itt egyesek irnak mind linuxos, mind wines és mind csak forumozo...(pl: Én) nem semmi:) sajnos ez már nem az "értékes" vélménynyilvánításról szol hanem személyeskedés aminek nem sok értelme!
    Mindenki olyan op rendszert fog használni ami neki "mgefelelő", mind Linxus, Mind Win etc... de amit én tapasztaltam itt az tényleg az, hogy egyesek alig várják hogy beirhassák hogy "pici-puca m$-msfos etc) tisztelet a kivételnek, mert olvastam sok értékes hozzászolást, amit pl egy Linuxos irt...etc Csak ezt jó lenne már befejezni, mert honapok ota ez megy ahogy jön egy win hir... mindtha ovodába lennék, remélem nem bántottam meg senkit nekem nem volt célom, csak unom ezt olvasni már, tudom nem kötelező ide járni:)

ennyi:)