_Vegeta_#586OFF joebacsinak kulon mas user keretik tovabblepni a kovetkezo kommentre
#581: Szabalyok azert vannak hogy betartsuk oket es kesz pont. Arrol nem is beszelve hogy speciel lehet olyan aki tv2n nezi (de ki ilyen idiota?).. mindegy lenyeg hogy spoiler makro azert van hogy hasznaljuk.
#582: Nem hasznaltam sem a "szar2 sem a "rossz" kifejezest. De ha ennyire szeretned kifejtem bovebben.
Az sg koveti a regi nagy scifik felepiteset ezert en nagyon megszerettem, viszont ugyanazokat a kliséket dologzza fel amiket mar hmm egy kicsit soxor lattam. Persze volt egy-ket zsenialis resz, de alapvetoen csak ujradolgozasokrol van szo. Az Atlantis pedig az SG-1 ujradolgozasoknak az ujradolgozasa. Ezert mondtam hogy a regi nagy scifiktol messze van. Ellenben szorakoztato, ahogy te mondtad marmar meseszeru.
Bsg: Nagyon jo remake, kimerem allitani a legjobb remake amit eddig lattam. Nagyon jol kezdtek viszont kezd kicsit (nagyon) kiszamithato lenni. Sajnos. A 3.szezon elejen meg amit csinalni fognak... Mindegy a lenyeg hogy nemigazan koveti a regi scifik felepiteset, inkabb olyan fantasy regenyszeru az egesz.
pb: Nos igen mégcsak nem is scifirol van szo szoval nagyon OFF. Tipikus iq0 vacaksag. Rajottek a 24alatt hogy mennyire kivanja most mindenki az akciot ezert osszedobtad egy ilyen idiotasagot. Raadasul egy fantasy regeny hihetobb mint a pb. Nemnagyon akarom feszegetni a temat, de megvan a velemenyem rola.
Hogy mondjak nehany ellenpeldat olyan sorozatokat amiket nagyra tartok..
Statrek barmely sorozata
dead like me
house
west wing
Ez csak nehany nagyobb név.. :)