Hááát nem tom. Számomra semleges karakter maradt, pozitív de semleges karakter, olyan mint Teyla. De mondjuk Teyla engem idegesített, én simán kiírtam volna a sorozatból. Sheppard-nél kíváncsi lettem volna a múltjára, mondta Rononak, hogy volt házas pl., bemutathatták volna, hogy mi lett ezzel a házassággal vagy miért választotta a hadsereget stb. Rengeteg kiaknázatlan lehetőséget látok a szereplőkben, annyira rossz döntés, hogy befejezték. Félek, hogy az Universe-ben még ennyit se fogunk tudni a karakterekről.
Az eredeti CSK sorozatban pl. Teal'c kapott pár teljes epizódot, amikor próbált a bázison kívül élni vagy amikor betegen bolyongott a városban. De ott volt Daniel és a felesége, Sam és a kapcsolata a zsaruval és a konfliktus a munkája miatt. Jack az állandó humor herold, miközben egy óriási tragédiát hordozott magával(fia miatt).
Sajnos már soha nem tudjuk meg, hogy mi lett volna... ha mondjuk ugyanígy 10 évadot megél a sorozat. Jön majd a film elvileg(vagy filmek?) töménytelen akció lesz szerintem, ami nem feltétlen rossz persze..