• Shiwo
    nézegettem a stargate.hu-n az 5. évadról elejtett hírmorzsákat..

Gigaspoiler (csak azoknak, kik elolvasták szintén...)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Woolsey mint SGA parancsnok...ááááá, ebből mi lesz o.O

Carson..hírlik, hogy 5 részre még visszatér..azt azomban nem árulták el, hogy mikor..talán az utolsó 5 részben fog szerepelni, mert addigra lelik csak meg a gyógymódot neki, s akkor lehetséges, hogy a 6ban is szerepelni fog..én reménykedem benne, nem nyavalygok azért mert boldog-boldogtalant visszahoznak a halálból..Daniel Jacksont nehéz lenne übereleni ilyen téren :)

Dr. Weir nem lesz..kár, pedig érdekelt volna, hogy mi lett azokkal a replikátorokkal..

nincs róla hír, de remélem Teal'c és O'neil is felbukkan majd még a sorozatban valamikor...

ami még érdekes lehet, hogy elvileg 20 részes volt minden évad eddig az atlantisból, így a 100. rész pont a szezonzáró lesz..kiváncsi leszek, mit hoznak ki belőle..mondjuk én szívesen látnék egy olyan részt, melyben egyszerre feltünik az összes fontosabb szereplő az SG1 és SGA sorozatból (:

Ronon megválik a hajától..pff..Teal'c is hülyén mutatott hajjal, bár most legutóbb, mikor az Atlantisban szerepelt, akkor normálisabban nézett ki, de ami SG1-ben volt, az szörnyű..

ill ahogy nézem, Carsonra visszatérve..nem csak az uccsókban fog szerepelni, legalábbis azt írják késöbb, hogy az 5. részben feltünik..