StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nem feltétlenül..többször láthattuk, hogy gyakorolta a rövid bottal való küzdelmet, ill ért a kése forgatásához is..míg egy nagydarab csatabárdot lehet megtud suhintani, de közel sem bánik vele olyan ügyesen és rutinosan, mint a késsel és a bottal, ergó tök fölösleges cipelni...annyiban igazad van, hogy a kis szike helyett adhatott volna egy rövidkardot a dokinéni kezébe...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

stargatelost
jaja, tele volt baromsággal meg klisékkel

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tnm
hát ez a mai ritka sz*r volt
azt meg külön nem értem, hogy egy botra kötözött késsel legyõz 3 baltás meg kardós csókát, és utána nem veszi el azokat a fegyvereket, hanem megy tovább a botra kötözött késével...

DannyL
Én õt is blokkolnám. :D

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

MerlinW
Én õt is csípem nagyon, mondjuk 4 év Farscape után nem csoda:)

[merlinw.org]

Ot en sem szerettem.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PyRex
Engem Vala irritált nagyon az SG1-ben, majdnem abba is hagytam miatta...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

5w0rdf15h
hát az elsõ fele már rég kész van, talán már a 2. fele is vagy a végén tartanak valahol

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Zsoltika 007
Mert már le van forgatva az évad (De ha nem is, a forg könyvek már rég megvannak). Ez tuti nem érinti.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

öregharcsa
pedig jó kis sori..igaz lassan indul be , de a végére már ütõs...sajna nem csinálják tovább...(1 évad van csak)

http://pspfilez.extra.hu/

Mar a cime is rosszat sejtet. :D De kossz az infot (#1102 nagyon lol). :DD

DannyL
SG-ket nem említették egyik hírben sem a sztrájkkal kapcsolatban. Mondjuk ez nem jelent semmit.

Malakai
Na ne legyünk már ilyen negatívak, egyrészt nem tudni meddig húzódik a sztrájk, ahogy azt se, hogy mennyire érintené az SGAt. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PiszkosFred
Hja, en is sajnaltam hogy csak ennyi lett belole. De gondoltam szolok Vegetanak, hogy ha a sztrajk miatt majd nem jonnek az uj SGA reszek, es elkezd keresni mas neznivalot, mit keruljon el, ha nem birja az emlitett holgyemenyt :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MerlinW
Nekem bejött Blade sorozat, ott is jó volt a csaj. Egyébként számtalan sorozatban szerepel. Szeressük:)

[merlinw.org]

PiszkosFred
Akkor nem ajanlom neked a jobb sorsra erdemes, idokozben leallitott "Blade" sorozat megtekinteset :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ezt csak te tudhatod. Engem kifejezetten irritalt az a noszemely. :P

DannyL
Nekem az jobban bejött, bár lehet hogy csak a nyálam csorgott. :D

Hat az elozonel szerintem klasszisokkal izgibb volt. :D

DannyL
Szerintem is az volt.

MerlinW
Lehet rossz passzban voltam, de nekem uncsi volt ez a rész..:/

[merlinw.org]

kBagyula
<#taps><#taps><#worship><#integet2>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Jaja gyorsan nyomja az asszonysag. ;)

öregharcsa
4x06 felirat

köszönet Cicmax-nak!!<#worship><#worship><#worship>

http://pspfilez.extra.hu/

DannyL
Na kint van a 4/6 is.

John az mindig jofej. :D

nothes
Töltelékrész, de jó volt. Nekem az elején hirtelen a Felejtés bére ugrott be McKayrõl:)

-Igazat mond, Õ a parancsnokunk.
-Ja, én vagyok, úgyhogy az lesz amit én mondok...
-Igen uram, mi a parancsa?
-...Csinálják amit Õ mond.

:) Rendesen szét volt csúszva a tag:)

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

tnm
nah, ez most megint egy színvonalasabb rész volt, bár aki látta a Memento c. filmet, annak erõsen ismerõsek lehettek bizonyos megoldások

Zsoltika 007
:DD

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Shiwo
85%-kal csökkent iq-szinttel csodállod ? ,)

Szerintem veletlen rossz helyre ment. :)

macleod2005
Eddig azt hittem hogy az azumangánál nem létezhet iq lightabb iskolás anime. Tévedtem. Megnéztem a Joshikousei-t. Akinek vannak idegei hozzá nézze meg, garantáltan székrõl leesõs röhögõs. Jah és 85% al csökkenti az iq szintedet <#idiota>

Nah vegre megint egy tisztesseges epizod. Tetszett még ugy is hogy tiszta klise az egesz. :D

nothes
Tök jó, alig várom már Sheppard és McKay újabb kalandjait.
Jaj, Téjlát meg Ronont majdnem elfelejtettem.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

MerlinW
A SciFi csatorna hosszas mérlegelés után megrendelte a Csillagkapu: Atlantisz 5. évadát.

forrás: csk

[merlinw.org]

Zsoltika 007
Jó volt! Vagy csak azért jó minden rész, mert már ki voltunk éheztetve? <#hehe>

BlackShadow
tényleg olyan rész volt ez mint daniel és vala :P

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

[Jakuza]
Ez a 4x05 nagyon ott volt a szeren, a vegen meg szet rohogtem magam. :D

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Shiwo
amúgy a legutóbbi rész kicsit hajaz arra a részre, mikor Daniel és Vala elõször találkozott..

MerlinW
A Pegazus galaxisig utazott egy jó kis numerért, erre pofáraejtik:) Én is besértõdnék a helyében:)

[merlinw.org]

Malakai
Biztos besértõdött, mert Sheppard még mindig visszavárja Weirt.. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PyRex
hát ezaz...

nothes
Elrabolták a város katonai vezetõjét, Carter meg sehol. Ehh...

PyRex
ja ez tiszta gáz, hogy Weir-t egy idõre kiírták, Carter-t meg mennyire beharangozták és kb. nagy nulla eddig... kis csalódás sajnos, remélem nem ez lesz végig :(

stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Victor1103
Hát Carter idáig nem sokat szerepelt az évadban.Remélem a késõbbi részekben több szerephez jut majd.
A két CSK film mikorra várható?Õszre volt beigérve nem?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

DannyL
Elég dögös volt Ms. Probléma. <#nyes>

MerlinW
DannyL
Jaja már igen, köszi!

Shiwo
most már van ott