2619
-
#1415 Icipici logikával ki lehet találni hogy neked linkeltem-e vagy a többieknek:) -
#1414 ez a torrent link miért jött nekem? :) én már láttam a filmet :)
(meg egy seeder érdekes, inkább kalózöböl :) link ) -
#1413 A Dog's Breakfast torrent -
#1412 no emberek, stargate fanok :D
A Dog's Breakfast
láttátok már? :)
David Hewlett agymenése :D (alias Rodney McKay)
szereplők, akik stargatesek:
David Hewlett
Kate Hewlett
Paul McGillion
Christopher Judge
Rachel Luttrell
szal durvaság így egy filmben látni őket :D
a film maga pedig egy nagyon jó vígjáték, amire persze rádob még az is, hogy a szereplőket is már régen megkedvelted, megszoktad, megszeretted :)
(és gondolom az sem véletlen, hogy a filmben szereplő sorozat egy sci-fi :) )
-
#1411 nézegettem a stargate.hu-n az 5. évadról elejtett hírmorzsákat..
Gigaspoiler (csak azoknak, kik elolvasták szintén...)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Woolsey mint SGA parancsnok...ááááá, ebből mi lesz o.O
Carson..hírlik, hogy 5 részre még visszatér..azt azomban nem árulták el, hogy mikor..talán az utolsó 5 részben fog szerepelni, mert addigra lelik csak meg a gyógymódot neki, s akkor lehetséges, hogy a 6ban is szerepelni fog..én reménykedem benne, nem nyavalygok azért mert boldog-boldogtalant visszahoznak a halálból..Daniel Jacksont nehéz lenne übereleni ilyen téren :)
Dr. Weir nem lesz..kár, pedig érdekelt volna, hogy mi lett azokkal a replikátorokkal..
nincs róla hír, de remélem Teal'c és O'neil is felbukkan majd még a sorozatban valamikor...
ami még érdekes lehet, hogy elvileg 20 részes volt minden évad eddig az atlantisból, így a 100. rész pont a szezonzáró lesz..kiváncsi leszek, mit hoznak ki belőle..mondjuk én szívesen látnék egy olyan részt, melyben egyszerre feltünik az összes fontosabb szereplő az SG1 és SGA sorozatból (:
Ronon megválik a hajától..pff..Teal'c is hülyén mutatott hajjal, bár most legutóbb, mikor az Atlantisban szerepelt, akkor normálisabban nézett ki, de ami SG1-ben volt, az szörnyű..
ill ahogy nézem, Carsonra visszatérve..nem csak az uccsókban fog szerepelni, legalábbis azt írják késöbb, hogy az 5. részben feltünik..
-
#1410 Két hét múlva könyörögni fogtok egy töltelékrészért:) -
#1409 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha ennyire big deal akkor ne is foglalkozz vele :) amugy a carson dolgon agyalj még kicsit ha nem tul fáraszto és rá fogsz jönni mire gondoltam :P -
#1408 nekem tetszett,nem volt az évad legjobbja,de nem is volt töltelék.
ezekkel a negativ hozzászolásokkal meg ne vegyétek el mások kedvét,
én is elöször forumoztam aztán néztem meg,legalább igy kellemeset csalodtam,de akko se kéne fikázni. -
#1407 "az hogy valaki szerint szar volt a rész azt jelenti hogy"
Szórakozni akar és nem nyakig belemászni a dolgokba, és 20 méter mélyen elásott utalásokat keresni.
"mert az utalások ott voltak"
Nevezetesen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Májköl lidérc-ember hibrideket akar létrehozni, ehhez kell neki Téjla kölke(ezt már tudtuk).
- Carson egy klón, aki Májkölnek segített. Visszajött egy ep erejére aztán lejegelték, mert nincs meg az a cucc, amivel "egyben" tudják tartani. Big deal...
- Megtalálták Téjla népét, akiken az a makk kísérletezik. Big deal...
- Téjla kölke egyedi, mert papának és a mamának is van lidérc génje.(ezt is tudtuk)
- Kiderült Májkölnek mindenütt vannak hívői/kémei a pegazusban. Azt a tagot valszeg átszállítják a Tejútba, hogy Májköl ne nyírhassa ki. Lehet segíteni fog a földieknek elkapni. Big deal...
- Ja és Téjlát megint nem sikerült megmenteni.
Ennyi maradt meg, most mégegyszer nem fogom megnézni, ha valami fontosat kihagytam írjátok be.
Az infók felét már tudtuk ill. sejthettük az előző epből. Sok volt a 'Carson klónos' üresjárat szerintem.
-
#1406 az hogy valaki szerint szar volt a rész azt jelenti hogy
1. angoltudás suxx, és nem értette, bizzátok magatokat cicmax-ra, neki minden riszpekt.
2. ha érti nem tud a sorok között olvasni mert az utalások ott voltak.
sztem nagyon jo rész volt ez is, és sok utalás illetve elvarratlan szál került bele. a sok lövöldözés közepette kell egy kis ilyen is. és nagy ziccer lesz, kiváncsian várom a folytatást. -
#1405 amúgy kész van (: -
#1404 bocsi :)
nem nyaggatom, csak kérdeztem, hátha írt valamit, hogy mikorra várható..egy szóval se írtam, hogy "legyen má kész wazze", s nem is áll szándékomban -
#1403 Olvass hosszupuska forumot.
"Nem nyaggatjuk a fordítót, se szépen, se csúnyán.
Ma estig meglesz."
De ezt már megtanulhattad volna az elmúlt 5 év alatt:) -
#1402 nem említette valahol Cicmax, hogy mikorra lesz kész a 19 rész felirata ? vagy angol nyelvüt tudna valaki linkelni ? -
#1401 Legkozelebb biggyeszd az egeszet spoiler tagek koze :p ... amugy nekem nem volt semmi gondom ezzel a resszel, nem lehet minden reszben megmenteni az univerzumot. -
#1400 ne sajnálj, nincs szükségem rá, köszi. inkább arra lenne szükségem, hogy ne flémeljetek szét egy topicot. spoiler tag, tudod... azt pont erre találták ki. azt meg had döntsem már el én, hogy unottan vagy izgalommal szeretek belevágni egy epizód nézésébe :) inkább a készítőket utáljam, mint sg-s fórumozókat. -
#1399 "Ha nem tudom előre, hogy töltelékrészről van szó, akkor legalább izgalommal nézem."
A végén meg koppansz és szidod a készítők felmenőit azért, hogy hogyan sikerült így elb@szniuk egy remekül indult kétrészes epizódot. Így legalább kisebb elvárásokkal vágsz neki és lehet, hogy kellemesen fogsz csalódni, mert ugye nem mindenkinek ua a mércéje.
Btw odabiggyesztettem az elejére, hogy 419, szóval sajnállak. -
#1398 helyesírás suxx, ideges voltam és siettem. -
#1397 szerintem ritka nagy primitívség benyögni ide ennyit, hogy milyen szar rész volt. el is mondom miért (bár lehet, hogy nem fogod megérteni):
Ez kb. szarabb, mintha beírtál volna valami spoiler-es dolgot spoiler tag nélkül. Hogy miért? Mert msot tudom, hogy az egész részben nem fog történni semmi. Ha nem tudom előre, hogy töltelékrészről van szó, akkor legalább izgalommal nézem. Most unottan fogok nekiülni. Köszi szépen, imádlak...
Ja és ne mondd, hogy ne jöjjek be ide, amíg nem láttam az aktuális részt, mert spec. most el is felejtettem, hogy van új rész, arra meg végképp nem számítok, hogy valami gyorsan megnézi és benyögi, hogy milyen szar volt.
A másik dolog meg, hogy ugye ez egy fórum, ahol nem csak az aktuális részről van szó, hanem akár az előzőekről is, tehát nyilván az ember feltételezheti, hogy nem (mindig) a legújabb résszel kapcsolatban született új hsz.
Szóval KÉRLEK titeket, hogy még ilyen "szar rész volt" / "jó rész volt" - tehát teljesen általános véleményt is vagy spoiler tag-et használva írjatok, vagy tartsátok meg magatoknak.
Most őszintén: ez most olyan k*rva fontos volt ennyit beírni és esetleg más emberek izgalmát elb@szni? -
#1396 :( -
#1395 419: amilyen jó volt az előző, olyan rossz lett ez a rész. Nincs mit mondani, gyakorlatilag nem történt benne semmi. -
chapog #1394 kösz :S
mindegy akkor marad feliratosan -
#1393 nincs, a tv2 még nem adta le. -
chapog #1392 Sziasztok
Tudom nem ez a topik az ahova írnom kellene, de remélem elnézitek és tudtok segíteni.
Az lenne a kérdésem,hogy a Stargate 10. évadja le van-e már szinkronizálva? ill ha igen akkor fellelhető-e valahol?
Előer is köszönöm -
K Ace #1391 Most, hogy hamarosan vége lessz az évadnak, ajánlom szerezzétek be a könyveket, mert szerintem iszonyat jó sztorikat mesél el. Egy kivételével teljesen új történetek. Alig bírom letenni. -
#1390 egyébként ez furi, mert a multkor erről beszéltem egyik haverommal és neki sem maradt meg a dolog valahogyan. aztán hazament, ránézett, és baze tényleg :D ugy vettem észre valamiért nem maradt meg az emberekben, lehet sok volt a szídzsíáj :)) -
#1389 akkor rosszul emlékeztem :( marad a 2. verzió... -
#1388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a robbanó tumoros részre gondolsz mikor carson megmurdál? ott egy atlantiszi szerkentyü növeszt robbano tumorokat a delikvensekben, carson egy olyat néz be. nincs ott semmi felsugárzás, kapitány :D -
#1387 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy remélem az első elméletem az igaz, s Carson a valódi Carson, nem egy replikátor,s visszakerül a sorozatba :) -
#1386 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van egy tippem a magyarázatra..ha jól rémlik, mikor "felrobbant", épp valami lidérc bombát próbált meg kioperálni valakiből..lehetséges, hogy trükkös volt a bomba, s a robbanás elötti pillanatban besugározta Carsont (ahogy a dárdák is teszik)..persze egy akkora robbanás után a CSKA tagjai maximum apró húscafatokat találhattak, s gőzük nem lehetett, hogy Carson darabjai nincsenek közte..de lehet még annyi se maradt..ezek után már csak idő kérdése volt, hogy a bombából megmaradt apró darabot (melyben Carson volt) Michael megszerezze..ezzel is elment sok idő, plusz még gondolom a genetikai kisérletekkel is elment az idő, így megvan magyarázva, hogy mit is csinált ennyi ideig Carson a wraithek között...
másik lehetséges megoldás, ha Michael sikeresen elkapott egy olyan replikátort, mint amilyen most Dr Wier...ügyebár volt arról is szó, hogy régebben elnyert emlékeik alapján készültek, s úgy buktak le pont valamely részben, hogy nem emlékeztek olyan dologra, ami már megtörtént időközben..s azon emlékeik közt még élt a Carson, így lehet van belőle replikátor..az mondjuk egy szép kavarás lenne, ha most még ők is megjelennének..
-
#1385 AZTAROHADTÉLETBE, EZ MEG MI VOLT? ÚRISTEN, toronymagasan az évad legjobb része eddig... Te jó ég, állkeresés folyamatban :) Nem gondoltam volna és még a végén sikerült KO-val kiütni a nézőket looool :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TODD! ISTEN VAGY :) Beszarok a dumáján, amikor Ronon mondja neki, hogy csak azért jöttünk vissza, hogy megöljünk, erre milyen hangsúllyal kérdez vissza...? Sírtam :) Full hülyére veszi őket :) Ha ki merik írni a karakterét a sorozatból, abbahagyom :) Komolyan mondom, hihetetlen :)))) Mondtam én már múltkor is, hogy Todd még lehet akár csapattag is.... És most íme meg is van, hogy hogyan: előbb utóbb Toddot beoltják a retrovírus valamilyen fajtájával (vagy valahogy megkapja), így nem kell neki majd kajálnia, a lidércek kegyeiből kiesik -> Todd for csapattag! :)))))) Ez lesz, érzem :) -
#1384 atyaég, hát mi volt ez? aztakurva hol a köv rész... -
#1383 Én se gondoltam volna pont rá, h Ö az a segitö:) És Én is kiváncsi leszek, h h magyarázzák meg ezt:) Tod-ot meg Én is birom:D Halál jo fej és még humora is van:) John-nak bekéne venni addig a csapatba mig Tejla terhes:D -
#1382 Valamiről lemaradtam? Hogy került oda a csávó abba a börtönbe a végén?? -
#1381 418: oh my, oh my, oh my
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre egy rész, ami hozta a midseason részek hangulatát. Rengeteg dolog történt, ezért inkább csak szemezgetek:
Májköl rocks, nem aprózza el, ha lúd legyen kövér(respect). Először nem értettem kire céloz a "Kaptam egy kis segítséget" szöveggel, de a (leg)végére körvonalazódott:) Azért arra kíváncsi vagyok hogyan magyarázzák majd meg.
Jó volt viszontlátni Todot is, jó beszólásai voltak: 'Állandóan ezt mondod. De a végén mindig meggondolod magad.'
-Nyilván akartok még valamit, különben nem jöttetek volna vissza.
-Csak azért jöttünk, hogy eltegyünk lábalól.
-Oh tényleg?
-Sajnos nem.
-Na majd legközelebb, mint mindig.
-Egyik emberünket, Teylát, elfogta egy dárda.
-Valószínűleg mostanra már felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtott egy szerencsés lidérc számára.:)
Huh, de eltudnám képzelni állandó szereplőnek:)
Egyébként Téjla jelmezterevzőjének meg egy korsó sört, megérdemli
Szpojlermentes élevitelt folytatok ezért alig várom a köv részt. Ez 8/10 lett.
-
#1380 ooo akkor már tudom miért volt ismerős :D -
#1379 de és aki ilyen arrogáns baromként viselkedett mindig :) -
#1378 Nem gyengén nyomta Tealc és Ronon.Rambo hozzájuk képest tanyasi kiscserkész! -
#1377 az a szerepe, hogy idegesítő legyen és ostoba..eddig is az volt..ő volt az a hosszúhajú csávó, akit először ghoa'uldnak hittek, s elájult, mikor Ronon megindult felé, nem ? -
HolyZoly #1376 Ötödik évadtól állandó szerepet kap