• PyRex
    szerintem ritka nagy primitívség benyögni ide ennyit, hogy milyen szar rész volt. el is mondom miért (bár lehet, hogy nem fogod megérteni):

Ez kb. szarabb, mintha beírtál volna valami spoiler-es dolgot spoiler tag nélkül. Hogy miért? Mert msot tudom, hogy az egész részben nem fog történni semmi. Ha nem tudom előre, hogy töltelékrészről van szó, akkor legalább izgalommal nézem. Most unottan fogok nekiülni. Köszi szépen, imádlak...

Ja és ne mondd, hogy ne jöjjek be ide, amíg nem láttam az aktuális részt, mert spec. most el is felejtettem, hogy van új rész, arra meg végképp nem számítok, hogy valami gyorsan megnézi és benyögi, hogy milyen szar volt.

A másik dolog meg, hogy ugye ez egy fórum, ahol nem csak az aktuális részről van szó, hanem akár az előzőekről is, tehát nyilván az ember feltételezheti, hogy nem (mindig) a legújabb résszel kapcsolatban született új hsz.

Szóval KÉRLEK titeket, hogy még ilyen "szar rész volt" / "jó rész volt" - tehát teljesen általános véleményt is vagy spoiler tag-et használva írjatok, vagy tartsátok meg magatoknak.

Most őszintén: ez most olyan k*rva fontos volt ennyit beírni és esetleg más emberek izgalmát elb@szni?