• csiibor
    gyerekek...
    ez egy kalap {$#@&}...
    megvettem a boltban 990 Ft-ért.../pár nappal később "legjobb választás"-ban 2000 Ft lett volna/
    hazavittem, felraktam, elindítom, megy-megyeget, de ahogy nő a város szintje, úgy lassul az egész játék...konkrétan 6-8000 fős lakosságnál már szabályosan szaggat az egész, pedig nincs egy kifejezetten rossz gépem...
    -továbbá:minden működik, mindenki tök boldog, kimegyek WC-re, mire visszajövök, az egész város porig rombolva, minden leégett vagy összedőlt, egy darab lakos nincs a városban... pedig nem is támadtak...
    (tiszta olyan a város, mint a karthágói pálya alapból, csak zsúfoltabbak a romok...) de nem csak egy városnál...
    Minden városom egy idő után vagy leég, vagy összeomlik, pedig minden tökéletes, tele van a város mérnökkel meg prefektussal, és mégis...
    -nekem is problémám, hogy 2x annyi fizut kapnak az emberek, tőlük 10 méterre van egy tökig megpakolt piac, és lusták elmenni kajáért...
    -most már komolyan arra megyek rá, hogy legyőzzem a rómaiakat, de ez még nem sikerült(20 római nehéz gyalogos szétverte 40db eléggé/kb.60-asra/kiképzett lovasomat úgy, hogy mindössze kettő római halt meg, de azok sem a lovasoktól, hanem az őrtoronyból kilőtt dárdáktól),
    a rohadékok még akkor is magabiztosak, amikor már csak 2 ember van az egész cohorsukból...
    -szerintem eléggé béna lett a szinkron, mert PL.: hiába full tökéletes az egészségügyi ellátás, mindenki változatosan kajál, az orvosnak mindig ugyanaz pár standard dumája van arról, hogy milyen keveset keresnek, meg hogy mennyire {x@r} az egészségügy...
    -sikerült pár furcsa képet rögzítenem a játékban: egy dimbes-dombos vidékre utat vezetek, és a kereskedők tök simán tologatják a kiskocsijukat...;
    a híd átmegy a városfalon.ezen szakadtam egy sort.../akit érdekel:www.csitraii.mlap.hu itt találsz pár vicces dolgot/
    +viszont lehet tök szép parkokat csinálni a játékban, csak azt az egyet sajnálom, hogy csak a Roma nevezetű pályán lehet lerakni obeliszket...
    +a víz elég szépen meg van animálva
    +tetszik még az, hogy vannak az olyan küldetések, amelyeknél nincs semmi megadva, csak az hogy legyen 1000000 fős városod.../történelmi hűség: abban a korban a világon nem volt ekkora város/,
    de akkora mapra nem lehet összezsúfolni ennyi embert...(max. úgy, ha csak plebejusokkal rakod tele a pályát, és nem csinálsz nekik semmilyen munkahelyet, de egy idő után Jupiter úgyis szétküldené egy laza kézmozdulattal az egészet...:)
    szerintem ez rossz játék, de még mindig fényévekkel jobb, mint pl.:a Mortyr,vagy a Big rigs