• tibor16
    sziasztok, köszi a tippet, megnéztem Carthagot és rájöttem, a teljesítésért nem jár pont csak az ajándékért - max 50. Okulásérzt írom be, mert soha nem jöttem volna rá különben, valahogy ez nem jutott eszembe és sehol máshol nem olvastam róla. Másrészt az építkezés jellegét tekintve is nagyon tanulságos megnézni ezt az oldalt. Nekem valamiért szent meggyyőződésem volt, hogy az épületek között távolságot kell hagyni. Így aztán az úthálózat dupla annyiba került és a város amit építettem is 2x akkora volt mint kellett volna.
    Ez a víztorony dolog nem tiszta még. Van az a víz szűrő, aami mutatja meddig is ér el a vízzel ellátottz terület. Viszont a trailerekben volt ahol le sem tett a játékos víztornyot, vagy pl Carthagonál is a vízzel megjelölt szürke területen bőven kívűl épített patrícius házakat, amelyekben mégis volt víz (nem vödrös): Most akkor, hogy is van ez? Mennyi is a víztorony hatótávolsága? Vagy hogy lehet akkor tudni melyik épület fog vízhiányos lenni??? - előre is köszi a válaszokat...