• Khalid
    Sziasztok!

Nekem a következő lenne a problémám: "Rutinos öreg róka" caesar-pharaoh-zeus játékos vagyok, úgyhogy gyorsan haladtam a pályákkal, élveztem az új kihívásokat, az új megoldásokat, és nagyon örültem amikor elérkeztem végül a Carthago nevű pályáig, ahol - most először - rengeteg terület állt rendelkezésre, hogy egy igazi nagy kolóniát építsek. Rengeteg házat építettem, kiépítettem az ipart hogy jöjjön be rendesen a pénz, az összes plebejus és lovag házat kimaxoltam, a patríciusok háza is modern volt. Egyszóval, minden szép és jó, 5000 felett van a lakosság, de lett két probléma, ami egyszerűen nem tudom miért van:
    1, Food stocks are low: Találgatni sem tudom hogy miért. Három magtár van, szinte mindig tele, és két food market osztja az áldást, szintén mindig tele. De ettől függetlenül a házakban alig vagy egyátalán nincs kaja, pedig nem is olyan rég még 800-900 egységet is tároltak! A piac messze van, de úgy láttam máshogy nem nagyon lehet megoldani, mert a szállítás igencsak nehézkes, könnyebbnek látom azt hogy a lakosság szépen elsétál és elhozza magának amit kell, még ha messze is van a piac.
    2, Fire...: A tűz. Felfogni sem tudom hogy miért, de egyszer csak kitör, és köbö két hónap alatt az egész város, beleértve az ipar, a farm és a lakókerületeket, lángokban áll. Prefekture van rengeteg, sőt, a tűz gonosz tréfája az volt, hogy pont a prefekturevel szemközt lévő épület gyulladt ki először.

Előre is köszi a válaszokat :)