• billgates
    Nem tudom,hogy ki az a PC-s (eltekintve egy-két újgazdagtól)aki a 100e Ft-os videokátyáját félévente kidobja. A konzolosok mindig azt hngoztatják, hogy a PC-hez félévente új proci+videókártya+ram kell többszázezer Ft-ért. Ezzel szemben a valóságban egy átlag játékos 50e vagy még kevesebb pénzből olyan középkategóriás videókártyát, és 30-40e körül processzort tud venni, ami legalább másfél évig (szerintem tovább)elég az újabb játékokhoz, és emellet másra (pl: munka) is lehet használni. Hiába mondja a konzolos marketing Kutaragival az élen, hogy a konzol midenre jó, abba kell belegondolni milyen lehet a kozolhoz csatlakoztatott bill+egér kombót használni a nappaliban FPS-re vagy munkára, mivel a konzol helye ott van, oda lett kitalálva. Nem tudom kinek milyen elképzelése van a nappaliról, de szerintem az átlag nappaliban a TV előtt nincs akkora asztal, ami elég lenne ahhoz, hogy kényelmesen lehessen használni a billentyűzetet és az egeret. Erre a dohányzóaztal kevés, hacsak valaki nem szert görnyedt háttal kitekert pozícióból játszani/dolgozni. Szerintem egymás mellett meg fog maradni a PC és a konzol is mivel vannak olyan játékstílusok amelyekhez pc kell az élvezetes és a multiplayer szempontjából eredményes játékhoz. Az irodai dolgokhoz a PC lényegesen jobb otthoni használat esetében is.
    A warez kérdést meg nem értem. Miért lenne a warez hosszú távon nagyobb probléma PC-n mint konzolon, amikor tele a net kozolos játékokkal.