• Mice
    najóvan bazz én is rts fan vagyok de van amikor csak beülnék úgy mint régen egy ut1.0-ba v q3-ba h végighenteljem a bandát

a mai gémek közül ezt melyikkel csinálod meg?

nem tom ti, hogy vagytok vele de én az év 365 napjában nem mindig uarra vágyom köbö 3-4 hónapos (meg van amikor rövidebb) ciklusokban változik nálam az, hogy mikor vagyok rákattanva az rts-re rpg-re (mer szöszmötölhetnékem van), egyszerűbb gémekre (mert épp lefáradt az agyam a tanulástol painkiller) vagy van amikor csak hentelni akarok mert fraghiányom van és van amikor meg az nfsu-ban és a rallysokban érzem úgy, hogy a maximumot ki tudom hozni magamból mert tudat alatt is azon rágódik az agyam

egy jódarabig mindenki azt mondta, hogy az egér/bill kombó superiorsága miatt nem fog lesüllyedni ez a genre a konzol szintjére, ma meg már nem elég h rájuk nyomhatsz ilyen device-okat, de még a gamékat is lebutítják annyira, hogy ha veszett jó is a találati rátád a fegyverrendszer van úgy elgagyizva, hogy ne legyen számottevő előnyöd a 12 éves dagi gyerekkel szemben...

márpedig azok csak egyre többen lesznek :(((