181
-
Mice #21 ugyan... mondj egy olyan it muksót aki nem ejtett ki olyat a száján valamiről amiről később a szöges ellenkezőjét mondta...
fogja ő még dicsérni is azt... -
Mice #20 najóvan bazz én is rts fan vagyok de van amikor csak beülnék úgy mint régen egy ut1.0-ba v q3-ba h végighenteljem a bandát
a mai gémek közül ezt melyikkel csinálod meg?
nem tom ti, hogy vagytok vele de én az év 365 napjában nem mindig uarra vágyom köbö 3-4 hónapos (meg van amikor rövidebb) ciklusokban változik nálam az, hogy mikor vagyok rákattanva az rts-re rpg-re (mer szöszmötölhetnékem van), egyszerűbb gémekre (mert épp lefáradt az agyam a tanulástol painkiller) vagy van amikor csak hentelni akarok mert fraghiányom van és van amikor meg az nfsu-ban és a rallysokban érzem úgy, hogy a maximumot ki tudom hozni magamból mert tudat alatt is azon rágódik az agyam
egy jódarabig mindenki azt mondta, hogy az egér/bill kombó superiorsága miatt nem fog lesüllyedni ez a genre a konzol szintjére, ma meg már nem elég h rájuk nyomhatsz ilyen device-okat, de még a gamékat is lebutítják annyira, hogy ha veszett jó is a találati rátád a fegyverrendszer van úgy elgagyizva, hogy ne legyen számottevő előnyöd a 12 éves dagi gyerekkel szemben...
márpedig azok csak egyre többen lesznek :((( -
Major #19 "A pc nem halott és sokáig nem is lesz halott, mert szerencsére vannak stílusok amik bonyolult irányítást igényelnek amit nem lehet feltenni egy szaros dzsojsztikra"
Simán x-boxra köthetsz most is ps/2 -es
billentyűzetet meg egeret!
"És nem is lehetne rendes stratégiát írni a tv alacsony felbontására, persze ez később változhat, de még sokáig elég alacsony lesz a felbontásuk."
Ps1 re is egy csomó stragéiát kihoztak.
LCD tv-k, már nem 640x480-ban mennek... -
kontar #18 Ha meg nem csinálnak frankó játékokat, ki fogja megvenni a havonta megjelenő új hardwereket? Akkor már le is lehetne állni! -
Mice #17 :) aha -
kontar #16 Persze mert konzolokra nem kalózkodnak. Ugyan már hol él ez az ember. -
#15 Biztos sokat fizetett az MS:) -
#14 konzolra nem szoktak bugos gamezt kiadni.. tovabb kell csiszolni, tokeletesiteni... -
#13 WarCraft 2-t playstation-ön vittem végig:D -
TheZsenyka #12 A Doom3-ban inkább a motor a poén, amit jó lóvékért elpasszolnak/bérbe adnak. Gondold el, egy zsák technikai újítást/optimalizációt tartalmaz, amit másoknak nem kell éveken át fejleszteniük. -
IoIa #11 JC-nak már korábban is jelentek meg elég vad kijelentései, amiken mindenki meglepődött, aztán maradt minden a régiben.
Egyébként meg nem csak JC tud jó grafikus motort írni, nem kell beszarni. -
greekboy #10 Azért a Red Alert 1-et már PS1-re is megpróbálták. -
tehen_m #9 "megbarátkozott a Microsoft-féle DirectX platformmal"
Jujj mi fog majd a jövőben születni :D
" amelyet még a Doom III megjelenése előtt is éles kritikával illetett"
Persze ,mert a dx jobban "fejlődik", nagyobb a támogatása mint az oglé.
" - elsősorban a kalózkodás és a csökkenő bevételek miatt - "
Ezt pont az egyik leghíresebb/gazdagabb programozónál kell megemlíteni. :D
" új játéka először PC-re jelenik meg."
Nem engedett a kisértésnek
"kétségbe vonta a többmagos, többszálas megoldások állítólagos előnyeit."
Ezzel bizony igencsak lefikázta a konzolok egyik fő(ha nem a legnagyobb) tulajdonságát...
-
archkoven #8 Hát a leggagyibb műfaj a szemben álló, verekedős, joystickszaggatós, gombcsapkodó tipikusan konzolos műfaj. A játéktermekből átköltözött a konzolokra. PC-re ebből szerencsére nem találsz egyet se, vagy ha igen, a kutya se játszik vele. -
archkoven #7 Nem kell megijedni! Carmak is lusta pc-re optimalizálni, meg biztos pipás is mert a dúmjától senki nem dobta el magát annyira mint ő azt elvárta volna.
A pc nem halott és sokáig nem is lesz halott, mert szerencsére vannak stílusok amik bonyolult irányítást igényelnek amit nem lehet feltenni egy szaros dzsojsztikra, hogy a lusta, dagadt, 12 éves surmó a kanapén hanyatt elterülve tudjon játszani a nappaliban.
Stratégia mindig is pc-s stílus marad, mert nem hiszem, hogy a konzolokhoz nagyon el fog terjedni a billentyűzet+egér kombó. Valamint egy FPS-re is messze ez a legjobb kísérletezhetnek amivel akarnak. És nem is lehetne rendes stratégiát írni a tv alacsony felbontására, persze ez később változhat, de még sokáig elég alacsony lesz a felbontásuk. -
Zsoldos #6 tragya?
Konzolon is vannak jo progik, de pont a gogyisabb jatekok egy resze egyaltalan nem szerepel konzolok palettajan.. -
MaREk #5 nembaj ha nem irnak pcre gémet végre kevesebb trágya játék lesz, ami meg megjelenik az meg majd legalább meg lesz véve -
#4 Idézek a cikkből:
Ennek ellenére azonban a szakember leszögezte, hogy új játéka először PC-re jelenik meg -
#3 pénz, pénz, pénz -
Mice #2 én azért ezt elég félelmetesnek tartom
ha nem is teljesen állnak le a gémírással, de a nagyon lecsökkent priort ezirányban sajnos már most is lehet érezni. van h néha fél év is eltelik mire jön egy normális fps. anno a pariah-t is beharangozták, meg h milyen cool lesz, meg hogy halokiller aztán a benne rejlő nagy potenciál ellenére is hogy elcseszték már, csak hogy ne bonyolítsák túl a gamét a konzolra... pff -
HUmanEmber41st #1 Akkor nem is csinálnak több gammát PCre???
Na persze...