• Falatka2003
    #23
    OFF

    Teljes neved? YakHead-ben YakBrain?

    SW pohárgyűjtemény már megvan a mekiből?
    Niiincs?? Ejnyebejnye, bepótolni! BalázsMónikaJóskaPista(Győzzük-e) show után futás ám érte de izibe! Minden agymosás alatt állónak kötelező darab!

    Semmi baja a látvánnyal a többségnek szvsz, ha illeszkedik a történetbe. De SW3-nál történetről nem igazán beszélhetünk.
    Az igazi sci-fi pont az szerintem, amikor azt boncolgatják, milyen hatással van az emberre a technika, hová-merre fejlődünk, merre fejlődhetünk, hol válunk a gépek rabjaivá.
    Az Asimov regényéből készült Én, a robot végén szerinted hány embernek tűnt fel, hogy Sunny valójában a digitális Jézus (Buddha, stb.)? A felvilágosult gép, aki többet tud társainál, és segíteni akar rajtuk. Még mindig borsódzik a hátam, ha felvillan előttem a kép, ahogy áll a szélfútta dombtetőn a többi robot felett. Erről szól a sci-fi. Gondolatébresztés, víziók. Nem gagyi lövöldözések és ötlettelen, élettelen párbeszédek. Az a fantasy alsó polca.

    Bocs, ha keményen fogalmaztam.

    ON

    Én kíváncsi vagyok a filmre. Depp-et különben csípem (Karib-tenger kalózait csak miatta érdemes megnézni, eredeti hanggal!). Nagy hal tetszett.
    A film mesés, tanulságos, látványos?

    Jöhet!