• YakHead
    #11
    Szerencsétlenek. Nem bírom megérteni, miért jár valaki moziba, ha nem bírja élvezni a filmet, amit néz. Szerintetek a Star Wars: Eposode 3. egy szar film. George Lucas leggagyibb alkotása. Akkor az eddig elkészült összes film ami digitális effekteket alkalmaz mind gagyi kellene, hogy legyen. És szerintetek az is bakker. Amíg nem volt digitális látványvilág, mindég ezt hallgattam: "Látszik, hogy bábu". MOst ezt hallgatom a szerencsétlenektől: "Hőőő, hát e meg tiszta effekt, gagyi, meg minden"
    Mi a picsának mentek moziba, ha már minden próbálkozást, amit a digitális látványvilág megteremtésére szánnak, egyszerűen leszartok? A rendezők gondolom azér használják a digitális technikát, hogy a nézőknek olyan látványt nyújtsanak, amiért már megéri betérni egy moziba. Erre mit kapnak, "Hőőő, hát ez tiszta effekt bazzeg, hótt gagyi"
    Na ettől a falra mászok, az ilyen marháknak ajánlom nézzenek Jancsó Miklós művészfilmet, amitől engem személy szerint kiver a hideg verejték. Na abban aztán nincs "...tiszta effekt..." . Azt biztos élveznétek is. Én nem azt mondom, hogy nincsenek szar filmek, de azokat nem nézem meg és kész.
    De attól a falra mászok, amikor valaki azt mondja az év egyik legjobb filmjére (Star Wars: Episode 3.), hogy gagyi mer teli van hüeségekkel, meg effektekkel. Ezért film ember. Ha valódi eseményeket akarsz nézni, akkor nézz dokumentumfilmeket. Az nincs agyoneffektelve.

    Bakker...