• Caine
    Érdekes dolog ez az MMORPG. Én többet is próbálttam, abbahagytam mindet. Szerintem egyébként két féle MMORPG létezik: az egyik ami szar (vagy legalábbis neked nem jön be), ezzel nem érdemes játszani; a máisk ami nagyon baró, ezzel szintén nem érdemes játszani, mert nagyon függővé tesz és a végén már mással nem is foglalkozol. Legutoljára az SWG-t nyomtam (még az addonok előtt kiszáltam), de azt vettem észre, hogy csak akkor tudsz valamit elérni, ha hónapokon át napi 6-8(-10!) órákban nyomod és igazából csak a power-playerek tudtak valamit elérni értelmes idő alatt, az egyszeri játékosok, meg egy szerencsétlen ugróegértől is megfexenek. Persze az lett a vége, hogy én is elkezdtem jó sok órában nyomni a cuccot. 3 hónap után mondtam azt, hogy most akkor választanom kell a valós életem és az SWG között, mert "főállásban" nem tudom nyomni mind a kettőt...
    Azóta se próbálkoztam MMORPG-vel meg azt hiszem nem is fogok, csak fanatikusosknek való sajna. Ha egy jó hentelésre vágyunk a haverokkal, akkor még mindíg ott van pl. a Sacred (és nem kell 3 hónapig fejlesztgetni egy valamire való karit, egy du alatt el lehet érni értelmes szintet a haverok segítségével)