Kínai farmerek, avagy hogyan keressünk pénz Internetes játékkal?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra hihetetlen dolgok ezek, hogy emberek tömegei képesek ennyi pénzt egy játékra kifizetni (a havidíjak mellett).
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
loál 😄
Én nem adnék ezért pénzt senkinek nem játszok ezekkel a játékokkal, de inkább magam megcsinálnám ami kell! Ha meg valaki meg akarja venni hát tessék!
Haverom szokott sokat játszani ugratás szintjén mondtam neki, hogy majd õ játszik, én eladom és 50-50 osztozunk <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#taps>#taps><#bohoc>#bohoc><#felkialtas>#felkialtas><#wilting>#wilting>
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A vicc, hogy engem ezek a játékok egy óráig sem tudnak lekötni, egyszerûen unalmasnak tartom õket.
Én sokkal inkább az RTS-re bukom, és a második helyen (messzel lemaradva) az FPS áll.
๏̯͡๏﴿
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A másik, meg hogy fogod és nem a játékon bellül makrózol (vagy nam kizárólag), hanem van billentyûzetmakró, ami körbe körbe szaladgálva odavonzza a szörnyeket..
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
- A Blizzard titlja (igen, tudom, leszarjátok)
- A játékosok utálják ezt, és kellemes folt a napban ha feldobnak valakit. A Blizz pedig - lásd elsõ pont - bannolja az accountot.
- Bár speciel én nem a "nagy" szervereken játszok, hanem kicsit kisebbeken (Dunemaul és Dragonmaw), magasabb szinteken mindenki ismer mindenkit, és nem igazán tûnt fel hogy farmerek alakítanák a kínálatot.
- lvl60-on (gyk. maximális szint) nagyon sok minden függ a tárgyaktól, és sok játékos farmol emiatt. De csak saját magának, ugyanis ezek a cuccok BoP-osok, azaz ha felveszed akkor már nem tudod odaadni másnak! A másik módszer jó tárgyakhoz az ún. reputationökön keresztül vezet, ehhez viszont ismételten neked kell PvP-zni.
Asszem kb. ennyit akartam mondani 😊 Tovább jó játékot mindenkinek.
PS: Ha esetleg "vhogy" kiderülne, hogy kaptál mondjuk 1000g-t bármi elõzmény nélkül, a te accountodat is bannolják. Mint már mondtam, dívik ez a besúgósdi - pláne hogy mások játékélményét teszi semmivé a csalás 😞
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nem lehet átadni tárgyat, fölvételre eldobni (csak a semmibe dobhatod el), szóval csak a boltból vehetsz, és oda is adhatsz el. ennyi.
Endure, in enduring grows strong...
mindjárt megyek a munkaügyibe, azt feladok egy hidetést, hogy felvennék 50-60 embert játszani... 😄
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●