Kínai farmerek, avagy hogyan keressünk pénz Internetes játékkal?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nevetséges hogy vki ilyen baromságért fizessen <#levele>

Akkor lehet, hogy ez a srác is csak halálra dolgozta magát???

Számomra hihetetlen dolgok ezek, hogy emberek tömegei képesek ennyi pénzt egy játékra kifizetni (a havidíjak mellett).
akyyy
de te sem vagy több, sõt😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

"Ugyan általában van civil állásuk is, de ha találnak egy ilyen bugot, akkor azonnal beteget jelentenek és igyekeznek minél többet nyerni belõle, amíg ki nem javítják azt."
loál 😄
Nem teljesen ide tartozik, de a címbõl hiányzik egy t betû

Én nem adnék ezért pénzt senkinek nem játszok ezekkel a játékokkal, de inkább magam megcsinálnám ami kell! Ha meg valaki meg akarja venni hát tessék!
Haverom szokott sokat játszani ugratás szintjén mondtam neki, hogy majd õ játszik, én eladom és 50-50 osztozunk <#idiota><#nyes><#taps><#bohoc><#felkialtas><#wilting>

Mert van pénze, mert nem akar gürcölni 3 hónapot, mire kitalálja, hogyan jusson a cucchoz, vagy éppen a karaktere nem is lenne alklamas rá, esetleg fel akar vágni a haverok elõtt, vagy egyszerûen unatkozik. Emlékszem, hogy játékon belül, SWG-ben, többször ajánlottak pénzt néhány ritka cumómért: speckó pisztoly, komoly kristály gyûjtemény, landspeeder (amikor még új dolog volt), a karakteremért pedig folyamatosan 😊

silanor
De ki kepes ezert fizetni? Foleg ennyit? Sajnos ahogy a cikkbol olvasom eleg nagy kereslet is lehet ra... 😞

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

Nethyrrea
jah, egy lineage 2-s fórumon is írta egy amerikába szakadt kínai játékos hogy a farmerek java nem a napi egytál rízsért hajt hanem "normális" fiatalok, akik némi extra lóvéért kicsit többet lógnak a suliból, meg ilyesmi. persze vannak a "szakadtabb" farmerek is, de nem annyira jellemzõ. inkább olyan mintha rendszeresen netcaféba járnál zsebpénzért.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ne becsüljük alá a kínaiak játékszenvedélyét
En azon lepodom meg, hogy penzt adnak ki cuccokert.
unknown nick
Hat igen a wow egyik nagy hatranya, hogy szinte nulla az ekonomia.

Hihetetlen, hogy egyesek ennyit képesek fizetni ilyen marhaságokért.
A vicc, hogy engem ezek a játékok egy óráig sem tudnak lekötni, egyszerûen unalmasnak tartom õket.
Én sokkal inkább az RTS-re bukom, és a második helyen (messzel lemaradva) az FPS áll.

Lynx_TWL
lineage2ben beszélgettem én egy kínai farmerrel, nem kell õket sajnálni

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Esrohnoil
Az ilyeneket lecsukatnám...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Gladiator
az semmi. GW-ben több ezer dollárért árulnak baltát, meg ilyeneket.

Gladiator
lol, idióta😊

a kis kínai a ciklus. Fel van neki írva, hogy 10x az A macro, 400x a B macro, megint az A., stb... 😊))

A másik, meg hogy fogod és nem a játékon bellül makrózol (vagy nam kizárólag), hanem van billentyûzetmakró, ami körbe körbe szaladgálva odavonzza a szörnyeket..

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

akyyy
Most a WoWban fel lehet szedni valami cuccot a hullából, és ha össze gyûjtesz 6000-at, akkor a Blizzardtól kapsz pénzt?????? mert én ezt vettem lea cikbõl, valaki lefordítani?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

/me utalja farmereket.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Csak egy kis hozzáfûznivaló a WoW-os részhez:
- A Blizzard titlja (igen, tudom, leszarjátok)
- A játékosok utálják ezt, és kellemes folt a napban ha feldobnak valakit. A Blizz pedig - lásd elsõ pont - bannolja az accountot.
- Bár speciel én nem a "nagy" szervereken játszok, hanem kicsit kisebbeken (Dunemaul és Dragonmaw), magasabb szinteken mindenki ismer mindenkit, és nem igazán tûnt fel hogy farmerek alakítanák a kínálatot.
- lvl60-on (gyk. maximális szint) nagyon sok minden függ a tárgyaktól, és sok játékos farmol emiatt. De csak saját magának, ugyanis ezek a cuccok BoP-osok, azaz ha felveszed akkor már nem tudod odaadni másnak! A másik módszer jó tárgyakhoz az ún. reputationökön keresztül vezet, ehhez viszont ismételten neked kell PvP-zni.
Asszem kb. ennyit akartam mondani 😊 Tovább jó játékot mindenkinek.

PS: Ha esetleg "vhogy" kiderülne, hogy kaptál mondjuk 1000g-t bármi elõzmény nélkül, a te accountodat is bannolják. Mint már mondtam, dívik ez a besúgósdi - pláne hogy mások játékélményét teszi semmivé a csalás 😞
Sadist
És szerinted ezeket a játékban írható makrókkal oldják meg? Szerinted egy jobb programozó nem tud írni egy programot, ami röhögve kijátsza ezt a "védelmet"? Csomó játékban van PunkBuster (anti-cheat program), mégis naponta jönnek ki az újabb csalások és hackek. Ha valamit le lehet programozni (márpedig szinte bármit le lehet), akkor azt valaki meg is teszi, akár jó, akár rossz célból.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sajoati
az a vicces, hogy a '92-ben indul Túlélõk Földjén is voltak hasonló jelenségek, aztán a '99-es(??) Õsök Városában (levelezõs játék mind2, gyakorlatilag pre-MMORPG) már megoldották ezt a problémát:

nem lehet átadni tárgyat, fölvételre eldobni (csak a semmibe dobhatod el), szóval csak a boltból vehetsz, és oda is adhatsz el. ennyi.

Endure, in enduring grows strong...

Ch_Slater
mik vannak?! hihetetlen.
mindjárt megyek a munkaügyibe, azt feladok egy hidetést, hogy felvennék 50-60 embert játszani... 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Utolso bekezdessel total egyetertek.

Eh...

Nana, azt azert tudni kell hogy WOW-ban nem lehet ilyen farmolj aranyat macro-t irni ugyanis benne van par bepitett korlatozas. Egy macro hossza max 250 karakter lehet, egy macroban csak egy abilityt lehet hasznalatra hivni, es nem lehet egyik macro-bol hivni a masikat tehat nincsenek ciklusok. Szoval wow-ban ott kell ulnie szegeny kis kinainak egesz nap es farmolni kezzel hogy meglegyen a betevoje. Elo pelda erre a Bloodscalp serveren Cetar, aki minden nap Tyr's hand-nel farmol latastol vakulasig<#nevetes1><#nevetes1>
Borgi
eszem megál 😮

porki fagyok fállalon

Én tárgyakat sosem árultam, de az SWG-s Jedi karakteremet 500 dolcsiért toltam el eBay-en egy éve.

Hogy ez is miért nem nekem jutott eszemb?! Már rég boldog ember lennék 😄
Cicero
Ez megy a Diabloban is, zod rúnát (a legritkább) 35 dolcsiért árulnak 😄

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Kicsit furán fogja a csaj a kardot 😄:😄ddd

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

← ElőzőOldal 2 / 2