the Godfather#731
Sajnos, nemn nyillik az oldal tehát nem tudok hozzá szolni.
Nemrég fedeztem fel hogy létezik itt az SG-n is osx86-os topik, szoval örülök hogy vannak magyar üttörök is.
Konfigom: AMD64 3000+ Venice core @2250Mhz, 2x512 ram 2-2-2-5-idözitéssel, DFI NF4, BFG 7800GT, 80Gb Maxtor-on nativan telepitve. Külön bootmanager nem szükséges, mert NF4-ben tudom valásztani mire bootoljon a gép.
Jelenleg 10.4.3 8F1111a/g van telepitve nálam és eddig ez a legjobban teljesit. Eddig 10.4.1-es volt frissitve 10.4.3-ra plussz ATA és audio hack.
Xbench-ben 10.4.1 -ben a legjobb teljesitményem 76 pont volt, a mostani legjobb 82 pont...( ha egy picitt megpörgetem a procit...mondjuk 2700 fölé megyek akkor több mint 100 )
Most az lenne a kérésem Flamaszter, mivel van hozzáférésed igazi Mac-hez, ha el tudnád különiteni az Nvidia drivereket vidkarihoz, csomizni és feldobni valahová, akkor nagyon nagy szolgálatot tennél a x86-os közösségnek....mindenki ezt hajtja....Sanos az Nvidia VGA driver csak az eredeti Mac-ben van teljesen támogatva, és az eddigi macvidiás driver nem sokat ér.