• Balumann
    Valakinek sikerült OS X -et viszonylag teljesen működésre bírni esetleg laptopon, vagy netbookon? Én most az EEEPC 900HA -mon szenvedtem vele egy jódarabig, végülis az iDeneb 1.6 -al sikerült föltelepítenem. Kb. 2 délután szenvedtem vele, de gyakorlatilag semmit nem tudtam működésre bírni rajta, és még betölteni sem tud csak ha DVD-ről bootolok be, és rd=disk... parancsal indítom. Vagy 20 féle leírásból próbálkoztam, hogy milyen kextek kellenek nekem, meg hogyan tudok megoldani problémákat. Ha egyik problémát megoldottam (using 5242 buffer headers...) akkor jött a másik (kernel panic), aztán hogy waiting for root device (ahogy próbálkoztam kextekkel máskor jött ki, majd visszatért a using 5242 buffer headers) hiba :D
    Próbálkoztam iDeneb 1.6 lite -al, majd 1.4 -el is (mivel abból hiányzott pl. a ACPIfix így 1.3 -ból is megpróbáltam kiszedni azokat).
    De próbálkoztam a hálózatot belőni, vagy a hangot, hogy legalább valami értelmet lássak tovább próbálkozni, azt is leírások alapján (azalia driver telepítés, aztán a fejlesztői akármi telepítése, majd Audeee telepítés, ott ki is választottam az internal speakerst), természetesen semmi eredmény. Még a felbontást se sikerült 1024x600 -ra belőnöm. Internet sincs, ahogy láttam az enyémben lévő wifit nem is lehet működésre bírni, akinek megy az kicserélte valami Dell -es wifire.

Az egyetlen amit sikerült megoldanom még az elején azt is hosszas szenvedés után, hogy fel tudjam egyáltalán telepíteni. Ubuntu gparted-el hiába hoztam létre primarynek a partíciót, a disk utilityben hiába mentem rá az erasy (osx journaledre), utána ugyan úgy fat -on maradt, és nem látta a telepítő. Aztán megoldottam, Eazeus bootolós partition magiccel hoztam létre, meg töröltem közben egy másik partíciómat, utána már jó volt...

Én részemről feladom ezt az osx-et :S