• PyRex
    Ja, csak egy apró dolgot felejtesz el:

míg apple gépeknél nem rakhatsz össze magadnak a hardverekből szinte végtelen variációt, addig a pc-nél igen, és az, hogy nálad meg sok embernél jól megy az osx pc-n, nem jelenti azt, hogy ugyanannyi ember meg nem szív vele, akiknél viszont nem megy.

pl. nálam sem megy rendesen:

Asus A8N SLI Premium lap
    Athlon 64 3700+ San Diego proci
    2GB 500-as nem noname ram
    6600GT

- akármelyik verziót felraktam, hangot sehogy sem sikerült rá varázsolnom, pedig utána is olvastam és több variációt is kipróbáltam, de alapból az, hogy egy oprendszernek magától nincs hangja egy ilyen alaplappal, már nem tetszik (és ez NEM az osx hibája, hiszen ugye hivatalosan nem is kell, hogy támogassa a cuccot)

- akármelyik verziót felraktam, a spotlight hol működött, hol nem, néha az újraindexeltetés megoldotta a prblémát, néha a restart oldotta meg, néha semmi

- két verziónál is volt olyan grafikai bugom, hogy a gombok és az egyéb kattintható cuccok körül fekete keret jelent meg

És mivel SENKI nem tudta biztosan megoldani egyik problémát sem (külföldi fürumokon is próbálkoztam), ezért nem hiszem, hogy ezek az én hozzá nem értésemből adódtak. Innentől kezdve mondhatsz nekem akármit, a lényeg akkor is ugyanaz: minél jobban hasonlít a PC-s hardvered az eredeti Apple hardverre, annál nagyobb az esélye, hogy hiba nélkül menni fog az osx, de 100% soha nem lesz.

Úgy tudom, nem használhatom pl. a pc-s 10 ezer forintos tv tuneremet vele (legalábbis eyetv nem támogatja), mindenképpen meg kell, hogy vegyem a 30+ ezer forintos direkt apple-höz gyártott cuccot, gondolom csomó más program is így van a dzsunka pc-s hardverek egy részével.

Nem veszem magamra a "buta hozzá nem értő" jelzőket, 89 óta - 18 éve - ültem le az első PC-mhez (jó ez persze semmit nem jelent :), de hidd el, hogy nekem a kedvenc operációs rendszerem mindezek ellenére az osx - habár mondom: az én hardveremen nem nagyon fut.

De ha megoldod a fenti három problémámat, akkor változtatok a véleményemen, ígérem :)