Zsoltika 007: Ez így igaz, ennek ellenére a kérdést félreértetted... Mi az amit nem tudsz elvégezni Windows vagy Linux alatt és Mac OSX alatt igen, és ami miatt szükséges egy PC-re mindenféle emulálás és kínlódás során ráerőszakolni egy Mac OSX-et? Nekem ez az ami nem felfogható, persze megvannak az OSX előnyei, hiszen messze fejlettebb a felső két rendszernél, biztonságos, könnyen kezelhető, de ennek ellenére nemtudom hogy megéri a szenvedést hiszen minden feladat elvégezhető a másik rendszereken is, és azok a rendszerek jobban optimalizálhatóak mint pl. az OSX amit az apple saját hardvereire optimalizálnak elsősorban, és minál távolabb áll az adott PC annál rosszabbul fog futni, ha egyáltalán hajlandó elindulni...
Tush: Láttam, anno én is játszottam ezzel, hogy megtudjam hogy érdemes-e apple-t venni az OSX és egyéb dolgok miatt (és hogy kicsit megismerjem az OSX-et), de használni nem mondanám hogy úgy lehet mint egy apple-n... Tehát nem igazán ugyanaz a kettő, és pont emiatt nem értem annyira ezt az emulálgatást... Persze van akinek munkára kell, van aki ismerkedni akar vele, de az hogy általános használatra szerintem PC-n alkalmatlan (vagy alkalmas elég nagy erőforrás felzabálása árán, ami döntse el mindenki hogy megéri-e neki), már elnézést...
item: Az fennt említett kiadás csak és kizárólag apple gépeken fut a feltörések hiányában, ha pedig ilyened van akkor meg a dmg nem okozhatna gondot :) Az alsóra meg milyen megoldás kell, Win vagy Linux? mert pl Debian alól nem nagy cucc a dolog, mert a csomagkezelője ugyanaz :)