3016
-
#2576 A Norton-os meg 7,8mb-ot enged csak.se többet,se kevesebbet...mit csináljak?
Meg itt ugat h nem lehet uj particiot csinálni a drive 1-en.
Lehet h igent kellett volna nyomni arra amit kérdezett install-kor?
H akarok-e vmi biztonsági másolatot vagy vmi ilyesmit kérdezett..
Szal mit kell? -
#2575 Ok.Le is szedtem...na mindjárt megnézem mien,csak meek tanulni:)
Sztem irok még párszor..:P:)
köszi az eddigieket is -
#2574 Norton felvásárolta. Régebben volt Powerquest. Szóval a Norton újabb. -
#2573 Ja és meik partititonmagic?Mert találtam 2t: a norton félét, meg a powerquest félét. -
#2572 Szal akkor 2 proginak kell fenn lennie?
Az acronis disk suite-nak (ezen belül az os selector) meg annak a partitionmagicnek?
-
#2571 De és azt h kell majd csinálni?
Mert elvileg kell az os selector is..:D -
#2570 Ok.
Kössz.
De honnan szedjem le?Nem tudnál linket adni?
Mert rákerestem googlebe és nem igazán talált vmit is...
kössz -
Tush #2569 Hát töltsd le vhonnan crackkel együtt, telepítsd windows alá, aztán csinálj vele egy Fat32 logical partíciót.Utána reboot és tedd be az osx install dvd-et. -
#2568 Jó és azt meg hogy?
Mert neekm ehhez a progihoz van használati leirásom..de egyszerüen nem engedi h 2,5gbnál nagyobb legyen a particio.
A gépen 10 gb szabad hely van...és 8at szánnk annak.
Lehet h ez a baj h csak 10 gb szabad hely van?
Vagy ha nem akkor mit csináljak?
Elöre is kössz -
Tush #2567 használd windows alól a partitionmagic-et. -
#2566 Pontositok: a 2,5gb a particio létrehozására vonatkozik...egyszerüen nem enged h feljebb nyomjam 2,5nél.
Mit tegyek?
Avval a progival csinálom amit mondtatok. -
#2565 Hi!
Mostmár megvan a rendes verzio..de még mindig csak 2,5 gb-ot enged meg...ja és meiket válassszam: unallocated vagy free space of existing particions?
-
#2564 na már felraktam azt a Acronis Disk Director Suite nevű progit.
Akarok particiot csinálni, és csak 2,5 gigáig enged particiot csinálni, mert trial verzio:S
Ugyebár a macnek meg minimum 6 kell...mondjuk én sztem 8at csinálok majd neki.
De h tegyem ezt a trial verziot teljessé?
előre is kössz -
#2563 Ok...fasza...megcsináltam:)
Már csak fel kell raknom..most jön a bonyolult rész:) -
Tush #2562 Neroval írd ki - dvd kép lemezre mentése -
#2561 Ja és ugy h rámegyek egérrel ugy mutatj a majdnem 4 és fél gigát..ha meg belemegyek a mappába akkor meg kb 500 kb:D
Ezt kell kiirni?Ja és hogy?A dvd kép lemezte mentése funkcioval? -
#2560 Hi!
Én leszedtem ezt a Mac OS X Tiger 10.4.6. X86 HotISO-s cuccot, kicsomagoltam és most majdnem 4 és fél giga.Ezt irjam ki ahogy van..azaz daemon tools-osan (mert ugyebár iso) vagy neroval irjam ki ugy h dvd kép lemezre mentése?
előre is kössz -
#2559 Köszi srácok... -
#2558 Az valójában 3 link, és arra céloztam, h használd a keresőt. -
#2557 Hi!
Kössz ezt az utmutatót;)
De ez a 2. dolog az mi?
Vmi google utmutato v mi?
előre is kössz -
GangstaBoy #2556 hali!
max-d: Se'gond! Nem tudhattad... ;-)
Megpróbálok leszedni valami "SSE3-emulátoros patch-es" ISO-t, aztán majd meglátom mi lesz vele...!
Gangsta -
#2555 Kb így!
Ez pedig nagyon ajánlott! -.- -
Tush #2554 Pontosan így van! És ami a vga-t illeti, ha x1600-at veszel bele, az full támogatott.
Szal nem az apple hardware ellen vagyok, sőt (jónéhány hackintosh usernek van mac gépe is), de sokkal kevesebb pénzből rohadt gyors gépet lehet összerakni. Az osx pedig szárnyal rajta. Valakinek ez fontos /az pcn futtatja/, valakinek a dizájn /az macet vesz legyen az bármilyen gyenge/, valakinek pedig mindkettő /annak mindkettő van/ -
#2553 Erre csak azt tudom mondani hogy próbáld ki egy izmosabb pc-n. Majd rájösssz hogy negyed annyi pénzből egy imac-et is megszégyenítő konfigot tudsz összereakni.
Nem csicsáért veszek gépet. Azért mert szép, designos nem fogok fél milkát leperkálni. Amúgy meg miért ne tenném fel? Közel sem olyan szenvedés bekonfigolni mint azt sokan elképzelik. A telepítése 1-2 klikkelést leszámítva ugyanúgy működik. Egyedül a vga támogatás bajos jelenleg. De már azt is hamarosan leküzdik. -
#2552 Amugy nekem 2,4 Intel Celeron procim van, Abit IS7-V alaplap(AGP) és 256 mb ram.
Videókártya pedig asus radeon 9200.
Fogok venni 1 gb ramot és egy 6600 gt-t.
Ezzel h fog futni?És a "jövöbeli" konfiggal? -
#2551 Ja és ugy szeretném h rendes op rendszer legyen és nemcsak skin xp alatt...olyan már volt:)
Egyik particion lenne az xp a máskion pedig a mac.
Na ezt h valositsam meg?:) -
#2550 Hi!
Én fel szeretném rakni a mac os x-et gépre.
Honnan szedjem le?És mien fájlt szedjek le h müködjön is?
PLZ linket vki adjon h honnan szedjem le.
Multkor szedtem le torrentel vmit..egy csomo fájl volt benne...nem tudtam vele mit kezdeni...szal PLZ HELP!:)
Megvenni nem szeretném 40 ezerér:)
előre is kössz -
#2549 GangstaBoy: Így érthető, bocsánat!
Zsoltika 007: Ez így igaz, ennek ellenére a kérdést félreértetted... Mi az amit nem tudsz elvégezni Windows vagy Linux alatt és Mac OSX alatt igen, és ami miatt szükséges egy PC-re mindenféle emulálás és kínlódás során ráerőszakolni egy Mac OSX-et? Nekem ez az ami nem felfogható, persze megvannak az OSX előnyei, hiszen messze fejlettebb a felső két rendszernél, biztonságos, könnyen kezelhető, de ennek ellenére nemtudom hogy megéri a szenvedést hiszen minden feladat elvégezhető a másik rendszereken is, és azok a rendszerek jobban optimalizálhatóak mint pl. az OSX amit az apple saját hardvereire optimalizálnak elsősorban, és minál távolabb áll az adott PC annál rosszabbul fog futni, ha egyáltalán hajlandó elindulni...
Tush: Láttam, anno én is játszottam ezzel, hogy megtudjam hogy érdemes-e apple-t venni az OSX és egyéb dolgok miatt (és hogy kicsit megismerjem az OSX-et), de használni nem mondanám hogy úgy lehet mint egy apple-n... Tehát nem igazán ugyanaz a kettő, és pont emiatt nem értem annyira ezt az emulálgatást... Persze van akinek munkára kell, van aki ismerkedni akar vele, de az hogy általános használatra szerintem PC-n alkalmatlan (vagy alkalmas elég nagy erőforrás felzabálása árán, ami döntse el mindenki hogy megéri-e neki), már elnézést...
item: Az fennt említett kiadás csak és kizárólag apple gépeken fut a feltörések hiányában, ha pedig ilyened van akkor meg a dmg nem okozhatna gondot :) Az alsóra meg milyen megoldás kell, Win vagy Linux? mert pl Debian alól nem nagy cucc a dolog, mert a csomagkezelője ugyanaz :)
-
#2548 Jah. Ultraiso-t használtam én is. -
Tush #2547
Ja, és a Leopard nem telepíthető még pc-re.Nincs hackelve az image ami neked van, mert az az apple által a fejlesztőknek kiadott preview verzió.Csak apple hardware-en fut.De a másik az ok. -
Tush #2546 Mi anno az ultraiso "legújabb" verziójával konvertáltuk át. Ez egy éve volt, és sajnos már nem tudom melyik verzió volt az /azóta már a windowst is letöröltem a gépemről/, és állítólag a mostani verziókkal már nem lehet.Még a Magiciso-ról hallottam hogy képes konvertálni.
Persze osx alatt disk utilityvel percek alatt megoldható. -
Tush #2545 Láttál te már osx-et pc-n futni? -
#2544 Sziasztok!
Van két ilyen file-om :
APPLE.MAC.OSX.LEOPARD.V10.5.WWDC.PREVIEW-BETAOSX
Mac.OS.X.Tiger.10.4.7.X86-HOTiSO
Mind a kettő dmg formátumú, a dmg2iso nem konvertálta át, legalábbis elkezdte de a 3gb os 10.4.7 ből csinált egy 1GB os iso-t és ott abbahagyta.
Kérdés, ti mivel konvertáltátok át a dmg ket ?
A válaszokat előre is köszi..
975x es lapom van és core 2 proci, vagyis gondolom az architektúra nem sokban tér el a jelenlegi inteles mac-ektől.. Gondolom telepíthető mind a kettő ?
-
#2543 "Amúgy nem értem hogy minek akarja a legtöbb PC-s emulálni összevissza a gépét hogy fusson rajta az OSX"
Mert lehet nem mindenki engedheti meg magának hogy macet vegyen. -
GangstaBoy #2542 Hi max-d!
Köszi az értékes hozzá-/be-szólást...
Nem akarok flame-elni, de a cégünknek van egy kazal Mac-je és néha nekem is kellene használnom OSX-et erre-arra, viszont van egy bivaly notebook-om, ami helyett köszi, de nem akarok Apple-t venni...
GangstaBoy -
#2541 GangstaBoy: Ha nem megy javaslom hogy próbáld meg Apple gép alatt, ott tuti hogy elsőre menni fog :)
Amúgy nem értem hogy minek akarja a legtöbb PC-s emulálni összevissza a gépét hogy fusson rajta az OSX, mivel úgysem fog úgy menni ahogy kellene neki... Ergo felesleges :) -
GangstaBoy #2540 Hah, rájöttem... :-) A Proci nem támogatja az SSE3-t, így olyan telepítő kell, amiben benne van az SSE3 emulálás is!!! :-|
Gangsta -
GangstaBoy #2539 Sziasztok,
van egy Fujitsu Siemens Amilo notebook, 2 féle osx86 telepítőt próbáltam már (utoljára 10.4.3.8-at) és mindkettő a "-v" boot után sleep-be rakja a gépet és nem megy tovább! Kikapcs segít csak! Mi lehet a gond? :-o
Köszi, GangstaBoy -
SpyMac #2538 infok itt -
wargas #2537 Sziasztok.
Valaki találkozott már " ACPI : Supported S - States [ S0 S3 S4 S5 ] ( S3 ) "ezzel a hibaüzenettel? HP laptopon már használom az osx-et de valahogy az asztali gépre nem megy fel.ASUS P4PE P4 2.8cpu 512 ram GForce mx440 64mb ata40 sata160.10.x.x mind próbáltam már.Dobjam ki a configomat??!!?
UI.Az üzenet a telepítés elején jelentkezik és meg is áll.