BiroAndras#284
"Csak nem értem, hogy hogy lehet olyan embereket védeni, akik 500GB-okat töltenek le"
Nem védi őket senki. Látom, nehéz a felfogásod, úgyhogy megkísérlem én is elmagyarázni, hátha most felfogod:
1. Az előfizetés típusa : KORLÁTLAN. Ez magyarul azt jelenti, hogy én minden nap napi 24 órában csutkán hajthatom a vonalat. És ez nem csak elmélet, mert más szolgáltatónál ténylegesen így is van. Én régebben egy időszakban 6 hónapig effektíve 100%-on nyúztam a 384/64-es ADSL-t. A szolgáltató egy szót se szólt, pedig ráadásul a 99.9% warez volt!
2. Kiderül, hogy a korlátlan mégse korlátlan. Ez így ellentmondás, függetlenül attól, hogy ki mit és mennyit tölt.
Ha annak az 50 júzernek a levélben azt írják, hogy warezolás miatt mondták fel a szolgáltatást, senkinek egy szava se lehetne. De nem azt írták, hanem azt, hogy túl sokat töltöttek.
Én azért a drágább korlátlan ADSL-t (szerencsére Externet) fizetem a korlátos Chello helyett, mert tudom, hogy nekem kevés a havi 30-60GB. És nem csak az internet áráról van szó, mert az ADSL-hez +3200Ft/hó telefont is fizetnem kell (nincs is készülék a vonal végén, csak a modem).
"a többi előfizetővel csesznek ki."
Max. akkor, ha a T-Offline hálózata 100%-on van terhelve miattuk. Ezt pedig 50 user ha megzakad se tudja elérni. Vagy ha mégis, akkor nagyon sürgősen fejleszteni kell a hálózatot, mert amennyit 50 power-user tölt, annyit tölthet 500-1000 normál user is, az pedig lófing.