• pepe003
    Nem tudom miért állsz már több oldalon keresztül a T mellett, ugyanis ebbe semmi etikus nincs, hogy kidobnak 50 usert olyan indokkal, hogy sokat töltött le. Ez hülyég. És ha korlátlan, akkor miért ne tölthetne le bárki is bármikor 500gb-ot? Vagy akkor írja oda a szerződésbe a T, hogy bocs öreg, de 170 gb felett ki leszel vágva, úgyhogy vigyázz!
    És még egy: miért a többi előfizetővel csesznének ki? Ha 2mbit/s a neted, akkor ezt a sávszélet akkor is kihasználod, ha csak egy képet is tölttessz le. Tehát ha én egész nap képeket töltögetek le, akkor azzal elfogom a sávszélt a többi ember elől, aki még ezen a vonalon van? Mert szerintem nem, ugyanis, ha már nem bírja a vonal, akkor a T feladata lenne, hogy valamiylen szinten korlátozza az egy felhasználóra jutó sávszélt, de ne úgy korlátozza, hogy kidob 50 usert.
    Nekem ez a véleményem.
    Meg miért csak warezból lehetne összeszedni 500gb-t? Amikor még újv olt nekem két éve, ez a gyors ,,korlátlan" net (igaz akkor még Axelero néven futott) nem ismertem egy warez oldalt se, és elértem a havi 40gb-t. Aki esetleg kicsit dörzsöltebb, és csak netezik egész nap, nem is csinál mást, az símán elérheti szerintem warez nélkül is a havi 80-120gb-t.

MOndjátok ha nem így van