• NEXUS6
    "A felhasználókat egyáltalán nem érdekli a véleményed, ők nem fognak csak azért Linuxot használni mert neked az tetszik. ők ugyanis eddig is elégedettek voltak az XP-vel és alig várják már, hogy megkapják a legújabb op-rendszerüket attól a gyártótól aminek a termékeivel eddig is elégedettek voltak."

Nem kifejezettem Linux pártiságból írtam, amit írtam, sokkal inkább felhasználópártiságból, amúgy mint felhasználó engem azért izgatnak ezek a kérdések.
    Szal, olvasd el így is, amit írtam.
    Bár ezek szerint téged nem zavar, hogy az új OS bazinagy, drága, meg igazából semmi használható újdonság nincs benne.
    Akkor csak örülj neki!
    De ha egyszerűen csak érdekel az új technológia, akkor lehet hogy sokkal inkább érdemes az alternatív oprendszereket is megismerned, hidd el sokkal több meglepetésben lesz részed, mint ennél a Pistánál.

"Ezt a "Ciszta" dolgot még most felejtsd el, mert közel sem olyan vicces mint hiszed, és csak magadat égeted ilyen ciki poénokkal. Kevés szánalmasabb van annál mint mikor valaki folyton azt hiszi, hogy vicceset mond, de mindig csak ő nevet."
    De érzékenynek teccik lenni!!!!!
    Amúgy egyet értek veled.
    Ennél csak egy dolog szarabb, amikor azt hiszed veled nevetnek, pedig rajtad!!!!