Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • steweee
    én lélekszívóval és tűzkarddal vegyesen ütöttem. a többiek nem avatkoztak bele (1,2 peccs)

utána persze azokat is megöltem, na nehogy már életben hagyjam őket (harcos kari)

a csontsárkánynál nehezebb küzdelemere számítottam, elég állandóan alárohanni, ha harcossal vagy és ütni a farkát amikor lecsap vele. plate armornál alig sebez a csapkodása. ja az undeadok elleni fegyót kell használni

mikor eltűnik egy időre és a főgonosz újraidézi, közben kell a varázslót püfölni. elég hamar kifexik

konklúzió, minthogy most játszottam csak végig a játékot

maradt hiba benne bőven, sőt vanna olyan pályarészek is, ahogy scripthiba miatt ha olyan helyre menne az ember ahové nem lehet, vagy olyat cisnáolna amit nem lehet, akkor kifagy

nagyon idegesítő a mozgásnál hogy soxor minden kis apró kacatban elakad, hátrálni meg alig lehet. a fegyverek elérése is elég életszerűtlen, a célzásnál meg mindig lábra kell célozni, mert közelről érdekes módon mindenkinek felébe tornyosulunk, még aki magasabb is lenne mint a karink

a vége nagyon vontatott és unalmas volt, érezni rajta hogy azt összecsapták

mindazonáltal egy kiemelkedően jó játék, érdekes lebilincselő sztori, a játék feléig szinte abba se bírtam hagyni a játékot