Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
lehet vhogy profilt létrehozni ? mert 2 en szeretznénk tolni de mindig felülírja

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mike0013
jajj, rájöttem már, be kell ütnöm a kódot és akkor engedi😊
na akkor gyorsba felhívom õket, hogy küldjenek egyet, mert nem kaptam
köszi mindenkinek!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
kódot nem kaptam, amiért ma fel is hívom õket, viszont van egy másik account-om, abba meg sehogysem rakja be😞
tûzfal kikapcsolva

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

tonyr
ha steam-es akkor persze a steam-en keresztül kell elinditani a játékot, nekem is igy van + az összes half-life(kivéve az ep-eket)
nekem az installnál is, ill a steam-en belül is be kellett irnom a kodomat, csak akkor kerültek mygames-ba a játékok, persze remélem engedélyezted a tüzfaladban h a steam kimehessen a netre, miwel accountot is kellett a steam-ben csinálnod

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

mike0013
hmm, akkor majd felhívom a cdgalaxist...
de ez most annyira nem is fontos, mert van egy másik ugyebár a cs jóvoltából, viszont ott meg nem indítja el, rákattintok kétszer a multi ikonjára és semmit nem csinál, ha nincs bekapcsolva a steam, akkor elindítja a steam-et és utána megint semmi😞

nos, nekem a tokban volt belülrõl rögzítve egy matrica, ami a cd-keyt tartalmazta

mike0013
se a tokban, se a kézikönyv hátulján...
viszont a Cs:source-szal még anno kaptam egy account-ot, azzal megpróbáltam elindítani, de nem reagál az elindítására és a "My Games"-nél nincs ott😞
valaki segítsen, légyszi!

tonyr
a cdkey nincs a tokban ??? azaz pl a kézikönyv hátulján ?
amugy a kodot a steam-be kell szentem beirni, mint a half-life-knél, ezt a game-t én sajnos csak kicsit késöbb tudom megvenni 😞

mike0013
Sziasztok!
Megvettem a játékot és aktiválnám a STEAM-et, de sehol sem találom a cd-keyt, vagy nem is kell, de akkor meg, hogyan bírom mûködésre a STEAM-et, vagy hol találhatom meg a cd-keyt?😊
A választ köszi elõre is!

tonyr
tehát ha jo az angol ismeretem:
ha megvan az Alertness képességed, akkor állj rá a kék fényre a földön, és nézzél fel...
sajnos én már nem emléxem erre a képességre h mit is csinál...

ha jól emlékszem, a trónteremben van.

Én enyit találtam róla:

Info: If you have the skill Alertness, you will notice a blue light blotch on the floor. Stand there and look up.

Loot: A note hints at Bow of Disciple.
ezt még észre sem vettem. én nem találkoztam még vele (nemtudod véletlen mi az íj angol neve?). utánnanézek azért

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

Sziasztok!

A második fejezetben mikor lemegyek a pincébe rögtön lehet találni egy feljegyzést, hogy ezen a területen elvan rejtve a Tanítvány Íja.
Valaki tudja, hog hol?
Empty
Annyit frissít a Steam-rõl és olyan lassan, hogy sosem fogom tudni a multiplayert kipróbálni!😞

tonyr
ha mayd +lesz a game origban remélem jöttök online...

nemvagyok multi játékos, eddig csak a Tracmania Nations-al játszottam, nincs idõm multizni. sajnos egyenlõre semmi hír folytatásról...bár a Half Life 2 (6 év az alapjátéktól kezdve) illetve a Prey (10 év a bejelentéstõl a megjelenésig) után már bármi megtörténhet.

Empty
Miért nem próbáltad? Egy bonus disc nevû DM van nekem. Tehát ismerem a lemez taralmát (készítés, trailerek, és a játék zenéi). Amolyan C.E. "kivonat". De az alaojáték természetesen kiérdemli, hogy gyûjteményemben legyen. Remélem folytatják a játékot talán a közeljövõben!

a multit soha nem próbáltam ki. látnád a díszdobozos kiadást 😄

Empty
Köszi! Amúgy te próbáltad? Szép ez így sima kivitelben is! Nekem is az egyik favorit játékom! Ezért ruháztam be rá!

kiválasztod a telepítési összetevõk között a multiplayer-t, mikor telepíted (van egy rész, mikor két összetevõt lehet pipálni). steam kell hozzá, vagyis majd feltelepíti a steamot, ott gyártanod kell egy accountot, és ennyi, mehetsz szerverre.

Empty
Símát vettem meg! Segítséget kérnék a multiplayer játszásához. Telepítési instrukciók?

ezt Neked kell eldnöntened, a collectors majnem kétszer annyi. én megvettem, de nem bántam meg., ha csak játszani akarsz és más nem érdekel, akkor sima, ha gyönyörû csomagolást, multis térképet, külön zene cd-t, +4 fegyvert és egy egyedi multis külsõt szeretnél, akkor a collectors-t vedd, innen rajtad áll :-)

Empty
Igen azt már olvastam! De azt hiszem a sima verzió mellett voksolnék mégis! Azért köszi az információkat! De ha meggyõzöl Coll. E. lesz a végén! 😊

mindkét verzió támogatja a multit. a sima alapból magyar, a collectors magyarosítható könnyen, extrákról valamikor régebben írtam már.

Empty
Nem csak a Collector's Edition támogatja a multit!? Azt hiszem én a simát veszem csak! A szavaidból ítélve az is egy kincs önmagában. És magyar! Igaz magyarítható a másik is! Most akkor mit javasolsz? XD

tonyr
nemsoká +weszem a collector's editiont, azt tolom mayd online 😊

doncarlos
a FAQ-ban le van írva!!

egyszerû. nygajából ott ahol a Leanna áll az emelvényen, azzal szemben van egy rácsos kapu, oda befutsz, elõkapsz egy tûzlabdát, megszóród vele Pao-Kao-t (asszem ez a sárkány neve 😄), erre felfigyel, és hagyja Leannát, dobáld meg párszor, ha kell, erre begurul, és odarepül a kapuhoz, és bedugja a fejét.... a kar a közelben van (természetesen a belsõ karra gondolok a kapunk belül, mert kint is van egy, de nem az kell), van rá 3mp-d, hogy meghúzd, miután meghúzod, csórikámnak annyi. és mehetsz is vissza Leannához.

ha a multit nem számítjuk, tényleg nem, és az extrák terén sem. de szép a doboza. de nemcsak ezért vettem meg. a BioShock után ez a játék volt az, ami igazán mély benyomást keltett bennem, amelyre azt mertem mondani, hogy igen, ez egy jó játék, ezért vettem meg a Collector's editiont, minent meg akartam kapni, amit a játék nyújt a +4 fegyvert még mindig keresem a játékban, de megérte kiadni érte ennyi pént, én így gondolom, mert becsülöm a készítõket, az ötletgazudákat!

doncarlos
FAQ!

sziasztok!
kis segítséget szeretnék kérni!
egy nagy templom belsejében vagyok a csajjal, fentrõl ránktámadt a sárkány! A csaj mond valamit csak nem értem , így nem tudom , hogy mit kell csinálni.
segítséget elõre is köszi

Empty
És úgymond az eredetiségét így nem veszti, hogy privát magyarítom. A multi részre értve. Egyáltalán megéri a Col. Ed.-ont megvenni? Mert ugyebár nem nyújt jóval többet.

nem, a collectors edition csak angolul kapható, de a saját magyarításom tökéletesen mûködik alatta! (linkelve van valahol a hozzászólások között 😄)

Empty
Szia! Nos a megoldás, hogy a torony közepén látsz egy lyukat és abba finoman beleesel. Akkor tölti a következõ pályát! Tehát nem fölfelé a továbbjutás kulcsa!

Sziasztok!

Egy kis seggítség kellene, elakadtam a Dark Messiah-ban annál a résznél, ahol egy kõtorony belsejében kell felfelé haladni a kötéllövõs íj segítségével.

Egy jó darabig haladtam is felfelé, de egyszer csak elfogytak a lehgetõségek ahová lehetne lõni a nyilat. A legteteje körül van egy keresztgerenda, de a szembefény miatt nem is lehet látni, mák ha eltalálom, de a kötél onnan nem ér le addig ahol vagyok.

Remélem érthetõen leírtam hol vagyok éppen, és valaki tud valamiféle segítséggel szolgálni.

Köszi

Empty
A Collector's Edition magyarul nincs gondolom?

jaja énis

én mindenhol 4990-ért láttam eddig

www.cdgalaxis.hu (CD Galaxis/GALAXISNET) . hmm mostnézem ittis 5e, pedig valahol régebben 4e-ért láttam, azóta feljebb ment volna? mondjuk nekem a Collector's Edition van meg, az meg egyébként is 8e volt 😄

cora-ba 5ezer
meg a media markt-ba is

Empty
Sziasztok! Hol kapható olcsón a játék? Ha tudtok segíteni megköszönném!

mama2
Hát: ÜBER FASZA, isten király, csúcsszuper, best RPG, gec jó, nagyon fasza, a Witchernél jobb nincs, stb... Szóval a legjobb😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

hát, hogy õsinte legyek én nem próbáltam, de tény, hogy a játéknak nem feltétlen a multis része az ami miatt szeretjük... egyébként milyen a witcher?

mama2
Na, akkor ezt be kell szereznem, csak az a baj, hogy most kaptam meg a Witchert😞. Meg arácsony is olyan sokán lesz még😞. Amúgy a multi jó?

mike0013
teljesen egyet értek😉
ez a játék bennem mély nyomot hagyott, pont egy éve játszottam végig, de sztem hamarosan elõveszem megint😊
csak utálom a pókokat...😄

hát hajrá. a DM egy remek játék, ezt mindenki elismeri, eredeti ötletekkel, és szinte végig izgalmas, van benne pár idegesítõ rész, de ezek elenyészõek a játék egészéhez képest! és most már jó olcsó, ennyit simán megér! nem mindennapi játékélményt ad!

mama2
Azóta már rájöttem hogy kettõ van😄. Pont akkor lett vége amikor a küklopszal kellett volna harcolnom😞. Án tolvajnak lennék jó a játékba😊. Na majd karácsonykor😄.

paszolok, szerintem az elsõ pálya (prológus).

nem akarok hülyeséget mondani, de hallottam olyat, hogy a cod4 mellé csomagolt dx nem áll a helyzet magaslatán. nekem a pro street van fent épp, és még mindig semmi baj...